הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מSS לטקסס

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
חזרתי להתאמן מסודר לפי תכנית אחרי כשנה ללא תכנון אימונים, ירידה רבה במשקל וכו'.
מתאמן כבר חודש וחצי, בראשון הקרוב אמור לעשות 3x5 סקואט 147.5 קילו, זה משקל השיא שהיה לי לנפח בטקסס ל5x5. כרגע ללא חגורה, בניגוד לטקסס, ושוקל 7 קילו פחות.

מניח שבקרוב אגיע למיצוי של התכנית, מכיוון שאני שומר על פלוס קלורי מתון והמשקלים כבדים לי.
איך כדאי לעבור לטקסס? המחשבה שלי היא לקחת את משקל השיא מה3x5 בSS ולהגדיר אותו כ5RM התחלתי לטקסס, כך שיקחו מספר שבועות עד שאשבור שיאים חדשים.

אשמח להצעות להתייעלות בריסט ובהמשך תכנון האימונים.

הייתי עושה ריסט שתעשה את ה3X5 שלך ל5X5 נגיד עוד חודש וקצת. (אתה תתחיל להשתמש בחגורה, כן? )

• פותח/ת השרשור
התכנון הוא להשתמש בחגורה, פשוט הנוכחית שלי, RDX, כבר לא תומכת ואני מרגיש טוב יותר בלעדיה. אולי בדצמבר יביאו לי אינזר מחו"ל, במידה ואראה שלא, אצטרך לקנות בארץ או להזמין.

ולא ככ הבנתי למה אתה מתכוון. לקחת את אותו משקל של 3x5 ולעבוד איתו ב5x5? זה לא ריסט, רק הגברת הילוך ומשקלים קרובים מדי לטעמי בין העצימות לנפח.

• פותח/ת השרשור
איך זה שבעוד חודש וקצת אתה מוסיף 2 סטים עם המשקל הזה זה "הגברת הילוך"?
אם אתה מתכוון שאעמיס עוד חודש וחצי את המשקל שיש לי היום ל3 סטים, זה לא. חשבתי שאתה מתכוון מיד במעבר לקחת את ה3x5rm ולעשות לחמישה סטים.

קח את המשקל שיהיה באימון האחרון ל 3X5 וקבע אותו בתור 5RM באימון העצימות. ממנו תקח 85%-90% וזה יהיה 5X5 ביום הנפח.

• פותח/ת השרשור
קח את ה-3x5 האחרון שעשית, ושים אותו ביום העצימות הראשון לסט אחד של 5 (או שתוריד ממנו קצת אם אתה מותש). קח בערך 88-90% מהמשקל הזה ותשים אותו ביום נפח. תתקדם משם.

קח את המשקל שיהיה באימון האחרון ל 3X5 וקבע אותו בתור 5RM באימון העצימות. ממנו תקח 85%-90% וזה יהיה 5X5 ביום הנפח.

קח את ה-3x5 האחרון שעשית, ושים אותו ביום העצימות הראשון לסט אחד של 5 (או שתוריד ממנו קצת אם אתה מותש). קח בערך 88-90% מהמשקל הזה ותשים אותו ביום נפח. תתקדם משם.

מעתיקן חסר בושה. ככה אתה עושה גם באוניברסיטה?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית