הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתוסכל מss

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,אני חודש וחצי בסס ולא הגעתי למשקלים מי יודע מה..
אני שוקל 60-61 גובה 173
המשקלים שלי סק-85 כל החזרות
דד 85 כל החזרות
בנץ 50..כל החזרות
אני יודע שאני יכול להמשיך עוד במשקלים אבל זה פשוט כבר קשה לי מדי,אני כבר לא מצליח להעלות מאימון לאימון,היום את ה85 הסט האחרון קרסתי עם החזה.
אני כבר לא מצליח לעמוד בזה אני כזה שחיף :( אני חושב ללעבור לתוכנית אחרת פחות קשה..כן אני לוזר
מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
אם היה לי תפריט זה היה הרבה יותר קל
אז פשוט לאכול כמה שיותר?
ואפשר לעשות סקוואט קל באמצע שבוע?

כן אני לוזר
מה אתם אומרים?
אם תאמר לעצמך שאתה לוזר, אתה תמשיך להיות כזה, תדחוף את עצמך ליותר, אל תתחרה מול החברים שלך בחדר כושר ולא מול החברה בפורום, בראש ובראשונה תתחרה מול עצמך, המוטיבציה שלך צריכה להגיע מהשיאים האישיים שלך לא מאיפה שאתה עומד כנגד אחרים.

וזאת הסיבה המרכזית למה אתה מזלזל במשקלי העבודה שלך.
אוכל זה לא פקטור במשוואה שלך - אוכל זה אמצעי למטרה שלך.
תאכל אוכל שאתה אוהב עזוב את האורז שאתה לוקח לביתספר ותאכל איזה עוגת באוניס עם חלב, אם אתה רוצה להעלות במשקל תתכונן גם להעלות בשומן, תתחייב למטרות שהצבת לעצמך.

תאמין בעצמך ואנחנו בפורום נמשיך להאמין בך, לפחות אני 😃

אוקיי בוא נעשה את זה פשוט:
אתה שוקל כלום
אתה מרים כרגע?כלום+X
בשביל להתקדם אתה לא צריך +1000 אלא +500 ואם תתקע אז ב+750 אבל במיתון ולא לקפוץ מעל הפופיק.
אם תהיה לך אנרגיה מתזונה והבסיס של הטכניקה תהיה מוטמנת בך היא לא תלך לפח סתם ככה

תפסיק לבכות תשנה את קו המחשבה שלך "מלא יכול" "ל כן יכול "כן רוצה " לא אכפת לי שכואב לי "
השינוי מתחיל בראש.

2 אופציות

או שאתה בוחר לא להשקיע, לא אוכל מספיק ממשיך את הSS, לא מתקדם, ונכנס לסייקלים של דכאון ואכזבה מה-0 התקדמות למרות שאתה מגיע לאימונים
או שאתה בוחר להשקיע, לאכול, לישון ולהתאמן כמו שצריך, להתקדם ולהגיע לתוצאות

עד שלא תחליט אתה תשאר במצב של האופציה הראשונה

עזיז שברשן: "כולנו הולכים לעשות את זה עחי"

אל תהיה מטומטם אני בss 4 חודשים ועוד לא הגעתי למשקלים שלך. והתאוששות שלי בכלל חרא ועדיין לא ויתרתי.
הטכניקה תישבר מדי פעם אז תעשה מיני ריסט למען הטכניקה, זה יכול אפילו לעזור לך במשקלים מדי פעם.

• פותח/ת השרשור
אני אענה עוד כמה שעות
בגלל זה אמרתי, תאכל בהדרגה כל פעם עד שתגיע לפלוס הקלורי שאתה צריך.

דיי תפסיק עם התירוצים, סימן שלא באמת חשוב לך להשיג את המטרות שלך.
קשה לי לאכול כלכך הרבה
אני באמת משתדל לאכול כמה שאני יכול

אז תעשה אחד.
מה אני כל היום אהיה במטבח עם משקל אוכל?
יש גרסה יותר קלה
לאכול טוב כל שעתיים ו200 גרם חלבון
אוכל כמה שיכול
אם תאמר לעצמך שאתה לוזר, אתה תמשיך להיות כזה, תדחוף את עצמך ליותר, אל תתחרה מול החברים שלך בחדר כושר ולא מול החברה בפורום, בראש ובראשונה תתחרה מול עצמך, המוטיבציה שלך צריכה להגיע מהשיאים האישיים שלך לא מאיפה שאתה עומד כנגד אחרים.

וזאת הסיבה המרכזית למה אתה מזלזל במשקלי העבודה שלך.
אוכל זה לא פקטור במשוואה שלך - אוכל זה אמצעי למטרה שלך.
תאכל אוכל שאתה אוהב עזוב את האורז שאתה לוקח לביתספר ותאכל איזה עוגת באוניס עם חלב, אם אתה רוצה להעלות במשקל תתכונן גם להעלות בשומן, תתחייב למטרות שהצבת לעצמך.

תאמין בעצמך ואנחנו בפורום נמשיך להאמין בך, לפחות אני 😃
כשאני מגיע לאימון אני באמת נותן הכל מעצמי ואני כל הזמן רוצה לעקוף מה מה שעשיתי אימון קודם.
קראתי לעצמי לוזר כי אם אני פורש מן הסתם אני מוותר לעצמי וזה גרוע
אני חייב להתחיל לאכול הרבה,
אם הייתי יכול לאכול גאנק בלי לקבל התחלת פצעונים זה היה מצויין,אני לא אומר שאני לא אוכל אבל הרוב צריך לבוא מפחמימות מורכבות ולא סתם שוקולדים
אוקיי בוא נעשה את זה פשוט:
אתה שוקל כלום
אתה מרים כרגע?כלום+X
בשביל להתקדם אתה לא צריך +1000 אלא +500 ואם תתקע אז ב+750 אבל במיתון ולא לקפוץ מעל הפופיק.
אם תהיה לך אנרגיה מתזונה והבסיס של הטכניקה תהיה מוטמנת בך היא לא תלך לפח סתם ככה
אני חושב שאני אבנה תפריט(אצתרך עזרה)ובאמת אקפיד עליו כמה שיותר כי זה באמת חשוב לי
תפסיק לבכות תשנה את קו המחשבה שלך "מלא יכול" "ל כן יכול "כן רוצה " לא אכפת לי שכואב לי "
השינוי מתחיל בראש.
האוכל זה העניין הבעייתי אצלי
אל תהיה מטומטם אני בss 4 חודשים ועוד לא הגעתי למשקלים שלך. והתאוששות שלי בכלל חרא ועדיין לא ויתרתי.
הטכניקה תישבר מדי פעם אז תעשה מיני ריסט למען הטכניקה, זה יכול אפילו לעזור לך במשקלים מדי פעם.
זה פשוט משגע אותי שהטכניקה נהרסת כשהמשקל כבד לי כי אני לא רוצה לפצוע את עצמי.
רק עד לפני כמה ימים כאב לי הגב תחתון לאיזה שבוע וחצי
וכנראה שאני כן אמשיך חייב לתחון אוכל ולהקפיד על הטכניקה,אימון אחרון היה לי גוד מורנינג בסט האחרון(כל החזרות)

ועכשיו לכולם,אל תחשבו שאני סתם ילד שכל הזמן רוצה לראות שיש לו הפרדה של קוביות,ממש לא
פשוט קשה לי לעלות במשקל,ברור שזה לא קל לאכול אבל צריך להתמודד בשביל להעלות במ.ג וכדי להעלות בשריר ועל הדרך שומן
אני בא לאימון בגישה של אני עושה את כל החזרות,הבעיה שהאוכל דופק לי את זה לפעמים
אני אתייעץ פה לעזרה לתפריט ואקפיד כמה שיותר
תודה רבה לכולם 😃
2 אופציות

או שאתה בוחר לא להשקיע, לא אוכל מספיק ממשיך את הSS, לא מתקדם, ונכנס לסייקלים של דכאון ואכזבה מה-0 התקדמות למרות שאתה מגיע לאימונים
או שאתה בוחר להשקיע, לאכול, לישון ולהתאמן כמו שצריך, להתקדם ולהגיע לתוצאות

עד שלא תחליט אתה תשאר במצב של האופציה הראשונה

עזיז שברשן: "כולנו הולכים לעשות את זה עחי"

ישן כמו שצריך,מגיע לאימונים ולא מוותר
האוכל זה הדבר,אשפר את זה

אפשר לעקוב אחריי התוכנית ולא לשנות אותה.
בהמשך התוכנית אין בעיה להוסיף סקוואט קל באמצע שבוע אבל לא בהתחלה כמו שהוא רוצה
אני לא מבין מה אתה מתבכיין אתה שוקל 60 שחיף רצח שמפחד עוד לעלות בשומן. תתחיל לאכול

לא הולכים למכון כדי שיהיה קל,תוצאות רואים אחרי עבודה קשה ולבסוף שתגיע לתוצאות אתה תהיה שמח עד השמיים.
כמו שענו לך אם תאכל כמו שצריך אתה תתקדם אבל זה לא קסם,לא יהיה לך קל באימון הבא שתשבור עוד שיא ועוד שיא קושי תמיד יהיה, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לצאת מהראש הזה של אני "לוזר" להפסיק להסתכל על אחרים ולהגיד איך הם עושים את זה ולהתחיל לחשוב שאתה כן יכול לעשות את זה וככה אתה תעבור את האימונים,כי הספורט הזה מאוד פיזי אך מצד שני מאוד מנטלי ולפעמים ההבדל בין כשל להצלחה זאת צורת החשיבה שלך.
בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
בהמשך התוכנית אין בעיה להוסיף סקוואט קל באמצע שבוע אבל לא בהתחלה כמו שהוא רוצה
אני לא מבין מה אתה מתבכיין אתה שוקל 60 שחיף רצח שמפחד עוד לעלות בשומן. תתחיל לאכול

לא הולכים למכון כדי שיהיה קל,תוצאות רואים אחרי עבודה קשה ולבסוף שתגיע לתוצאות אתה תהיה שמח עד השמיים.
כמו שענו לך אם תאכל כמו שצריך אתה תתקדם אבל זה לא קסם,לא יהיה לך קל באימון הבא שתשבור עוד שיא ועוד שיא קושי תמיד יהיה, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לצאת מהראש הזה של אני "לוזר" להפסיק להסתכל על אחרים ולהגיד איך הם עושים את זה ולהתחיל לחשוב שאתה כן יכול לעשות את זה וככה אתה תעבור את האימונים,כי הספורט הזה מאוד פיזי אך מצד שני מאוד מנטלי ולפעמים ההבדל בין כשל להצלחה זאת צורת החשיבה שלך.
בהצלחה בהמשך
קראו מה כתבתי למעלה
לתפריט צריך משקל,,
נגיד אני רוצה לאכול 200ג פסטה לדוגמה

לתפריט צריך משקל,,
נגיד אני רוצה לאכול 200ג פסטה לדוגמה
אז קונים משקל/אפשר להעריך ולהעגל כלפי מעלה. ואתה יודע שאתה בונה פעם אחת תפריט ואז אתה עוקב אחריו כל הזמן? אתה לא מודד את הארוחה שלך כל פעם מחדש.

• פותח/ת השרשור
אז קונים משקל/אפשר להעריך ולהעגל כלפי מעלה. ואתה יודע שאתה בונה פעם אחת תפריט ואז אתה עוקב אחריו כל הזמן? אתה לא מודד את הארוחה שלך כל פעם מחדש.
יש לי משקל
ומה זאת אומרת רק פעם אחת
איך אני אדע כמה גרם זה?..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית