ייעוץ מתוסכל מss

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,אני חודש וחצי בסס ולא הגעתי למשקלים מי יודע מה..
אני שוקל 60-61 גובה 173
המשקלים שלי סק-85 כל החזרות
דד 85 כל החזרות
בנץ 50..כל החזרות
אני יודע שאני יכול להמשיך עוד במשקלים אבל זה פשוט כבר קשה לי מדי,אני כבר לא מצליח להעלות מאימון לאימון,היום את ה85 הסט האחרון קרסתי עם החזה.
אני כבר לא מצליח לעמוד בזה אני כזה שחיף :( אני חושב ללעבור לתוכנית אחרת פחות קשה..כן אני לוזר
מה אתם אומרים?

יש לי משקל
ומה זאת אומרת רק פעם אחת
איך אני אדע כמה גרם זה?..
לא הבנת אותי.
אתה בונה תפריט מסוים ואז בפעם הראשונה שאתה משתמש בו תשקול כמה זה כל אחד ואז תראה בערך כמה אתה צריך לאכול/לשים בצלחת.
ויש לך משקל מטבח?

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי.
אתה בונה תפריט מסוים ואז בפעם הראשונה שאתה משתמש בו תשקול כמה זה כל אחד ואז תראה בערך כמה אתה צריך לאכול/לשים בצלחת.
ויש לך משקל מטבח?
אה הבנתי
וכן הוא עד 5 קג
ולפעמים נגיד אמא שלי פתאום מכינה משהו כמו נגיד לזניה אז מה לעשות?זה בנוסף?

גם אני בערך באותו מצב שלך
אני חודש וחצי +- ב SS גם כן והמשקלים שלי לא בשמיים (בנץ' 57.5, סקוואט 75, דדליפט 90, פרס 37.5)
וגם לי היו בעיות גב תחתון בגלל טכניקה לקויה ולפעמים הוא עדיין מעקצץ כשאני יושב הרבה זמן על הכיסא. ולפעמים גם הטכניקה שלי נפגעת כשאני מעלה במשקלים ואז אני עושה ריסטים ועובד עוד עד שהכל פרפקט. וגם לי קשה, זאת לא בושה, זה ספורט קשה.
עצה שלי, אל תוותר לעצמך, קח את עצמך בידיים, את המטרה שהצבת (לסיים את הSS) תגשים! תתמיד! תכין תפריט מסודר ותהיה עקבי, תרשום לעצמך כל פעם מה לא היה בסדר באימון ותלמד מזה להבא, תעלה סרטונים של טכניקה ואני בטוח שיעזרו לך לשפר.

אל תהיה ילד.. ילד
תתמודד כי ככה זה בחיים
תעלה במשקל כמו שכולם פה אמרו לך, המשקלים שלך סבבה יחסית למשקל שלך

• פותח/ת השרשור
גם אני בערך באותו מצב שלך
אני חודש וחצי +- ב SS גם כן והמשקלים שלי לא בשמיים (בנץ' 57.5, סקוואט 75, דדליפט 90, פרס 37.5)
וגם לי היו בעיות גב תחתון בגלל טכניקה לקויה ולפעמים הוא עדיין מעקצץ כשאני יושב הרבה זמן על הכיסא. ולפעמים גם הטכניקה שלי נפגעת כשאני מעלה במשקלים ואז אני עושה ריסטים ועובד עוד עד שהכל פרפקט. וגם לי קשה, זאת לא בושה, זה ספורט קשה.
עצה שלי, אל תוותר לעצמך, קח את עצמך בידיים, את המטרה שהצבת (לסיים את הSS) תגשים! תתמיד! תכין תפריט מסודר ותהיה עקבי, תרשום לעצמך כל פעם מה לא היה בסדר באימון ותלמד מזה להבא, תעלה סרטונים של טכניקה ואני בטוח שיעזרו לך לשפר.
כן אני באמת רוצה להשלים את המטרה(לסיים את סס)
אל תהיה ילד.. ילד
תתמודד כי ככה זה בחיים
תעלה במשקל כמו שכולם פה אמרו לך, המשקלים שלך סבבה יחסית למשקל שלך
כן לא לוותר קשה בשום דבר בחיים
אחי זה נתן לי תמריץ עוד יותר עכשיו

פשוט תאכל.
3 ארוחות גדולות ביום + קטנות בין לבין.. תוודא שאתה מגיע לערכים שלך פעם אחת (עוד פעם זה לא מדע טילים וזה לא אמור להיות מדויק)
הכי חשוב חלבון.. תבוא בראש טוב לאימונים ואחרי מספיק שינה אתה בכיתה י' תנצל את זה השנה הזאת בדיחה.

לגבי הטכניקה תצלם סרטונים מדי פעם לא חייב לעלות כי אתה ישר מזהה בעיות בעצמך גם אם אתה לא מרגיש אותן כשאתה עושה סט.
אם הטכניקה זוועה אז תוריד 10 קילו נגיד ותעלה שוב פעם רק עם טכניקה נכונה.
תוודא שזה בעיה כתוצאה ממשקל כבד ולא בעיה טכנית (מוט אחורה/קדימה מדי נגיד)
ואם את בגישה כזאת "אני לוזר אני לא אצליח להרים 87.5 ק"ג היום" אתה בחיים לא תרים.. הפן הפסיכולוגי מעורב הרה יותר ממה שאתה חושב.
דבר אחד אחרון אם אתה באמת מתקשה וקשה לך כבר להכניס אוכל מרגיש שאתה נחנק עוד שניה אז יש אנשים שהתוכנית מתאימה להם יותר ויש כאלה שהיא מתאימה להם פחות.. בסופו של דבר הגוף שלך הוא לא מכונה שמיועדת לעלות 2.5 ק"ג בסקוואט כול יומיים.

• פותח/ת השרשור
פשוט תאכל.
3 ארוחות גדולות ביום + קטנות בין לבין.. תוודא שאתה מגיע לערכים שלך פעם אחת (עוד פעם זה לא מדע טילים וזה לא אמור להיות מדויק)
הכי חשוב חלבון.. תבוא בראש טוב לאימונים ואחרי מספיק שינה אתה בכיתה י' תנצל את זה השנה הזאת בדיחה.

לגבי הטכניקה תצלם סרטונים מדי פעם לא חייב לעלות כי אתה ישר מזהה בעיות בעצמך גם אם אתה לא מרגיש אותן כשאתה עושה סט.
אם הטכניקה זוועה אז תוריד 10 קילו נגיד ותעלה שוב פעם רק עם טכניקה נכונה.
תוודא שזה בעיה כתוצאה ממשקל כבד ולא בעיה טכנית (מוט אחורה/קדימה מדי נגיד)
ואם את בגישה כזאת "אני לוזר אני לא אצליח להרים 87.5 ק"ג היום" אתה בחיים לא תרים.. הפן הפסיכולוגי מעורב הרה יותר ממה שאתה חושב.
דבר אחד אחרון אם אתה באמת מתקשה וקשה לך כבר להכניס אוכל מרגיש שאתה נחנק עוד שניה אז יש אנשים שהתוכנית מתאימה להם יותר ויש כאלה שהיא מתאימה להם פחות.. בסופו של דבר הגוף שלך הוא לא מכונה שמיועדת לעלות 2.5 ק"ג בסקוואט כול יומיים.
חחח אני עכשיו אומר על כיתה ט שזה היה בדיחה ואני מתלונן על עכשיו
לגבי העלאת 2.5 כל אימון כן זה קשה אבל אני בערך באמצע אז זה עוד אפשרי
ולגבי הפסיכולוגי אני כו בא ואומר לעצמי אני לוקח את המוט ועושה את ה5 האלה גם אם אני בקושי אצליח לעלות

אני לא יודע איזה תוכניות עשית לפני כן, אבל היא לא קשה. אולי ממש בסוף שלה וגם אז לא הייתי קורה לה תוכנית קשה כל כך.
תקשיב, מהנקודת מבט שלך היא נראת קלה.
תסתכל מנקודת מבט של מתאמן מתחיל ואז תבין אותי.

• פותח/ת השרשור
הסס הזה זאת הפעם השנייה שלי,פעם קודמת פרשתי אחרי חודש וחצי.
התחלתי תרגילים מורכבים לפני חמישה חודשים ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית