הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתוסכל מss

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,אני חודש וחצי בסס ולא הגעתי למשקלים מי יודע מה..
אני שוקל 60-61 גובה 173
המשקלים שלי סק-85 כל החזרות
דד 85 כל החזרות
בנץ 50..כל החזרות
אני יודע שאני יכול להמשיך עוד במשקלים אבל זה פשוט כבר קשה לי מדי,אני כבר לא מצליח להעלות מאימון לאימון,היום את ה85 הסט האחרון קרסתי עם החזה.
אני כבר לא מצליח לעמוד בזה אני כזה שחיף :( אני חושב ללעבור לתוכנית אחרת פחות קשה..כן אני לוזר
מה אתם אומרים?

הסס הזה זאת הפעם השנייה שלי,פעם קודמת פרשתי אחרי חודש וחצי.
התחלתי תרגילים מורכבים לפני חמישה חודשים ככה

אלוהים החליט להעניש אותי קצת מוקדם מדי ואני גוסס ב35 מעלות עם קפוצ'ון ומכנס ארוך, תתעלם מכול מה שכתבתי.

כמה מתאים לאתר הזה. הבנאדם אומר שהוא נחנק מהאוכל ומגדל כבר כרס, ואומרים לו תאכל עוד.

כמו שאמרתי לך בשרשור אחר - תעבור לליניארית. לא יקרה כלום, אתה לא בוגד בריפ. הוא יסלח לך.

• פותח/ת השרשור
אלוהים החליט להעניש אותי קצת מוקדם מדי ואני גוסס ב35 מעלות עם קפוצ'ון ומכנס ארוך, תתעלם מכול מה שכתבתי.
מה זה העונש הזה
חם לי עם מזגן
כמה מתאים לאתר הזה. הבנאדם אומר שהוא נחנק מהאוכל ומגדל כבר כרס, ואומרים לו תאכל עוד.

כמו שאמרתי לך בשרשור אחר - תעבור לליניארית. לא יקרה כלום, אתה לא בוגד בריפ. הוא יסלח לך.
לא הייתי קורא לזה כרס כי זה 15-16 אחוז אבל כן עליתי בשומן מתחילת התוכנית(אל תגידו אויויוי מסכנציק אני יודע שאני אמור לעלות)ומה ההבדל בלינארית?התוכנית פחות טובענית וקשה?
יכול להיות שאם אני אבנה תפריט מסודר יהיה לי יותר קל

• פותח/ת השרשור
תוכנית יותר קלה אבל כמובן העלייה במשקלים יותר איטית.
אני אקרא עליה עכשיו,אבל אני חושב שאני אמשוך עוד טיפה את סס כי אני רוצה סקוואט פי 1.5 מהמ.ג וזה עוד טיפה,משם נראה איך אני אמשיך
תודה לכולם על העזרה

הוצאת לי את המילים מהפה
תקשיב לזה ילד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית