הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש כאן. תמונות שלי, שווה כניסה =]]

tamir d

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
18
30
0
טוב אז נעים מאוד.
קוראים לי תמיר דזן, אני בן 16 וחצי ממודיעין.
מתאמן שנה וחצי +- .
נתונים:
171
92
יד 43
כרגע נמצא במסה עד הקיץ.
בכל מקרה התמונות:

השוואת גב עם חבר שלי, חח הכנסתי אותו למכון אתם עוד תשמעו עליו אני אגדיל אותו :]

רגליים:

יד במצב קר (צולמה אתמול):

יאללה תפגיזו אותי בתגובות בונות, תודה רבה ויום נהדר 😃

אתה בטוח שאתה בן 16 וחצי נראה יותר אם כן יש לך עתיד מזהיר כל הכבוד אחלה מסה

• פותח/ת השרשור
תאריך לידה:
29.12.1992 .. זה בסדר אף אחד לא מאמין שאני בן 16 באמת חח
אה וד"א שכחתי לציין אני גרוזיני, גנטיקה . . .=]

תאריך לידה:
29.12.1992 .. זה בסדר אף אחד לא מאמין שאני בן 16 באמת חח
אה וד"א שכחתי לציין אני גרוזיני, גנטיקה . . .=]

😲

הייתי משוכנע שגרוזינים גדלים ככה גם בלי להתאמן!

סתם, פיתחת יופי של גוף. שיהיה לך בהצלחה

נראה טוב, נראה שהכתף (האחורית) קצת בפיגור, לא? או שזה יצא ככה בתמונה

👋 לאתר

התמונה הראשונה מראה יד שרירית מאוד, ושכם שרירית ובולטת, אך קשה להתרשם ממנה בתמונה הזו. נראה שהחזה צריך "יחס", וכך גם הבטן.

התמונה השנייה מראה שאתה בהיר יותר מחבר שלך, ואיך לך בעיה להחזיר אור (תיזהר לא לסנוור 😉). עם כל הכבוד, התחתונים שלכם לא מעניינים. זהו אתר כושר ופיתוח גוף, לא קטלוג של "דלתא".

ובנימה יותר רצינית, הגב שלך נראה מסיבי ורחב, עד כדי כך שהיד נראית די קטנה (גם ביחס לאיך שהיא נראית בתמונה הקודמת).

התמונה השלישית מראה ירכיים רציניות, עם פוטנציאל לגדילה רצינית. יחד עם זאת, נראה שהן צריכות להתפתח קצת יותר, ביחד לפלג הגוף העליון.

תמונה רביעית: מה זה "יד קרה"? יד שעברה חצי שעה במקפיא?

כמה עצות, לפני שתעלה עוד תמונות: 1) תפרסם תמונות שצולמו במצלמה רגילה, לא מצלמת סלולר; 2) תדאג להצטלם במקום מואר; 3) תפרסם תמונות של כל הגוף. לכל הפחות, תמונות שמראות את שני פלגי הגוף, מכמה זוויות. כל ההערות שלי עד כה הן חוות דעת לא שלמה, בגלל שאני צריך לנחש איך נראה כל חלק גוף ביחד לאלו שהוא מחובר אליהם. אתה רוצה חוות דעת מלאה ורצינית? תפרסם תמונות רציניות.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
👋 לאתר

התמונה הראשונה מראה יד שרירית מאוד, ושכם שרירית ובולטת, אך קשה להתרשם ממנה בתמונה הזו. נראה שהחזה צריך "יחס", וכך גם הבטן.

התמונה השנייה מראה שאתה בהיר יותר מחבר שלך, ואיך לך בעיה להחזיר אור (תיזהר לא לסנוור 😉). עם כל הכבוד, התחתונים שלכם לא מעניינים. זהו אתר כושר ופיתוח גוף, לא קטלוג של "דלתא".

ובנימה יותר רצינית, הגב שלך נראה מסיבי ורחב, עד כדי כך שהיד נראית די קטנה (גם ביחס לאיך שהיא נראית בתמונה הקודמת).

התמונה השלישית מראה ירכיים רציניות, עם פוטנציאל לגדילה רצינית. יחד עם זאת, נראה שהן צריכות להתפתח קצת יותר, ביחד לפלג הגוף העליון.

תמונה רביעית: מה זה "יד קרה"? יד שעברה חצי שעה במקפיא?

כמה עצות, לפני שתעלה עוד תמונות: 1) תפרסם תמונות שצולמו במצלמה רגילה, לא מצלמת סלולר; 2) תדאג להצטלם במקום מואר; 3) תפרסם תמונות של כל הגוף. לכל הפחות, תמונות שמראות את שני פלגי הגוף, מכמה זוויות. כל ההערות שלי עד כה הן חוות דעת לא שלמה, בגלל שאני צריך לנחש איך נראה כל חלק גוף ביחד לאלו שהוא מחובר אליהם. אתה רוצה חוות דעת מלאה ורצינית? תפרסם תמונות רציניות.

בהצלחה 😃
1.בקשר לבטן - לא אכפת לי כרגע כי אני במסה, מתחיל חיטוב בקיץ.
2.התמונה צולמה קצת מרחוק וגם עם תאורה לא מחמיאה, לכן ידיים יצאו קטנות.
3.עובד על זה.
4.שאלת ברצינות? יד קרה, כלומר יד שנמצאת במצב קר, קרי לא באימון \ פאמפ, שזהו מצב חם.

אחי אתה ענק!!
יד פשוט עצומה אחי
וגם הגב
הרגליים נראות קצת בפיגור ביחס לפלג גוף עליון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית