עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😳שהברך תיהיה מתחת לעקב.
לול
הגמישות זה משהו שכדאי לעבוד עליו בנוסף לדעתך או שזה ישתפר ככל שאני אמשיך לעשות את התנועה?אתה לא מספיק גמיש עדיין כדי שתוכל לפתוח את הברכיים בצורה יעילה בעמידה רחבה כזו.
בתור מישהו שעומד בסומו הכי רחב שאפשר, ללא ספק הגמישות תשתפר תוך כדי.סופסוף אני ליד מחשב.
תודה על התגובות.
הגמישות זה משהו שכדאי לעבוד עליו בנוסף לדעתך או שזה ישתפר ככל שאני אמשיך לעשות את התנועה?
לא.. אתה יכול לסכם בכמה מילים או שכדאי לראות?בתור מישהו שעומד בסומו הכי רחב שאפשר, ללא ספק הגמישות תשתפר תוך כדי.
ראית את הסירטון של כריס דאפין ומרק בל על הסקוואט?
כשהתחלת עמדת יותר צר וככל שהגמישות השתפרה הרחבת את העמידה?בתור מישהו שעומד בסומו הכי רחב שאפשר, ללא ספק הגמישות תשתפר תוך כדי.
כדאי מאוד מאוד מאוד לראות אבל אם אתה עסוק אני יכול לנסות להסביר את הדגשים מהסירטון שכדאי ליישם.לא.. אתה יכול לסכם בכמה מילים או שכדאי לראות?
הכל טוב ויפה, עד שאמרת שסומו חייב להרים בצורה אקספלוסיבית.אני לא חושב שיש לך קריסה משמעותית של הברכיים, אם זה היה באמת המצב היית מרים את המשקל בצורה קונבצינאלית.
הזווית הזאת קצת בעייתית בשביל לראות קריסה של הברכיים, תראה למשל:
![]()
תצלם ממולך אם אתה רוצה לבדוק את זה.
אימון הבא תעלה משקל ותעבוד על האקספלוסיביות שלך, סומו חייבים להרים מהר כי כל הכוח מופעל בשביל הניתוק.
אתה עושה חצי סומו, מצטער זה שונה (הייתי אומר חצי קונביצינאלי - חצי סומו).אקספלוסיבית
אי אפשר לעשות סומו כמו דן גרין, במקרה שלו זה עובד. לרוב האנשים לא.אתה עושה חצי סומו, מצטער זה שונה (הייתי אומר חצי קונביצינאלי - חצי סומו).
פותח האשכול הוא לא בגובה 1.50 מ', הוא יכול לעמוד מעט רחב ולא יקרה שום רע זה נטו עניין של גמישות בשבילו.אי אפשר לעשות סומו כמו דן גרין, במקרה שלו זה עובד. לרוב האנשים לא.
בסומו צריך לקחת את הזמן.
ולא רואה הבדל בין חצי סומו לסומו רגיל. בשניהם אין מקום לטעויות טכניות.
לא מבין איך עברת מנושא האקספלוסיביות לנושא רוחב העמידה.פותח האשכול הוא לא בגובה 1.50 מ', הוא יכול לעמוד מעט רחב ולא יקרה שום רע זה נטו עניין של גמישות בשבילו.
אין פה עניין של נכון או לא נכון, אם מתישהו פותח האשכול ירצה לשנות את סגנון ההרמה שלו לסומו-צר כי ככה הוא מרים הכי הרבה, אז שישנה...
כרגע ממה שידוע לי זה לא המצב וסומו בשבילו זה תרגיל עזר, לכן יש חשיבות גדולה לרוחב העמידה היות וזה יכול לפגוע לו בקונבצינאלי בגלל השימוש החזק של הזוקפים בתרגיל.
הכוונה לפתוח ברכיים יותר לצדדים?you need to open your hips
נראה לי שהבנתי, זה מה שניסיתי לעשות היום (לא צילמתי לצערי), אבל הגמישות על הפנים וזה היה ממש לא נוח.not exactly
your knees are already outwards
what i meant is to open up your thighs to bring your hips (agan) closer to the bar
sorry for the english, im at work