הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט.

• פותח/ת השרשור goch
  • פורסם בתאריך

goch

משתמש פעיל
386
215
נק' מוניטין:
246
386
215
אנרגים
היי,כרגע מבצע SS
אשמח להערות לתיקון בסקוואט
(מבט אני יודע שאני צריך לתקן-עובד על זה)

ומיקום המוט:

סרטון שני פרטי.
סרטון ראשון אתה יורד עמוק מידי והורס את הכיווץ בחזרה השלישית.

הייתי בטוח שאני לא שובר מקביל:Confused:
אתה בסדר.
ואני לא הכי טוב בטכניקות של סקוואט בטוח יש משהו שאני מפספס. אבל חוץ מהחזרה השלישית שהייתה ממש הייתה גרועה נראה בסדר.
הידים גרוע.
אתה צריך לגעת עם החלק התחתון של היד שלך במוט ולא לאחוז בו. בנוסף על כך אתה צריך כיווץ יותר גדול בגב תקרב את האחיזה.

יש לך 2 בעיות בטכניקה:
1. אתה יורד יותר מידי, תשים לב לישבן שלך בזמן העליה הוא עולה מלמטה למעלה (זה לא טוב הישבן אמור להיות סטטי לאורך כל התרגיל,כלומר לא זז למטה למעלה)
2. תשים לב לכפות הרגליים שלך הם פונות כלפי חוץ במקום להיות מקבילות , אתה מקווה פחות וזה חבל.
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יש לך 2 בעיות בטכניקה:
1. אתה יורד יותר מידי, תשים לב לישבן שלך בזמן העליה הוא עולה מלמטה למעלה (זה לא טוב הישבן אמור להיות סטטי לאורך כל התרגיל,כלומר לא זז למטה למעלה)
2. תשים לב לכפות הרגליים שלך הם פונות כלפי חוץ במקום להיות מקבילות , אתה מקווה פחות וזה חבל.
שיהיה בהצלחה
קודם כל תודה על ההתייחסות.
לגבי הכפות רגליים לפי מה שרשום בפורום וחוזרים על זה כל כך הרבה פעמים שהכפות רגליים אמורות להיות בחוץ בזווית של 30 מעלות.
אפשר להריץ בחיפוש.ציטוט של אחד המנהלים:
בנוגע לכפות הרגליים - הן צריכות להיות מקבילות לברכיים. כל סטייה מכך גורמת לרוטציה או במפרק הברך, או במפרק הקרסול, או בשניהם, וזה מקור לפציעות. אני לא מבין מה קלי רוצה. כל בר דעת מוזמן לשים את כפות הרגליים שלו מקבילות כשיש לו משקל כבד על הגב, לרדת תוך הוצאת ברכיים ולהרגיש על מה אני מדבר. אני מאוד ממליץ לא לעשות את זה, דרך אגב, כי זו דרך נהדרת להפצע. בדרך כלל בברך. בדרך כלל במניסקוס. וזה בדרך כלל לוקח הרבה זמן להחלים. תלוי בחומרה, אבל אם לא מדובר על משהו חמור זה יציק לכם במשך כמה חודשים.
ואז לכו לקלי הפיזיותרפיסט עם מזומנים כדי שיציל אתכם או משהו. הוא ישמח לסייע.

לגבי 1 אני מאמין שפשוט צריך ל"החזיק" את הגב תחתון חזק יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית