עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הטווח מחירים בערך שאני אדע למה אני נכנס?ממליץ באופן כללי על ה10, יש לי אותה ואני מאוד מרוצה.
כמה צריך לעלות משומש בערך?גם אני מאוד מרוצה מה 10 שלי (לא ניסיתי 13, לא יכול להשוות).
משומש אין לי מושג. חדש יש ב INZERNET.COM או ב HOUSEOFPAIN.COMכמה צריך לעלות משומש בערך?
בהחלט שווה שאבדוקמשומש אין לי מושג. חדש יש ב INZERNET.COM או ב HOUSEOFPAIN.COM
תסתכל כמה עולה חדש עם משלוח (קח בחשבון מסים שעלולים לקחת) ותחשוב כמה אתה מוכן לשלם על משומש, אם תמצא כי לא הרבה מוכרים.
עזרת מעל ומעבר תודהאה ועוד משהו, אני לא יודע אם אתה מכיר, אם לא אז יש את טיטאן ישראל, הבנתי שהחגורות של טיטאן ואינזר הן באותה רמה בערך. היתרון כאן שיש לך אפשרות לקנות אותה בארץ. לידיעתך
בתור בעלים מרוצה מאוד של INZER (מאוד מרוצה חוץ מזה שקניתי מידה גדולה מדי) החגורה מאוד איכותית וחגורה זה משהו של פעם בחיים, אז לדעתי הכי מומלץ להשקיע בהחגורה הכי איכותית בשוק, שהיא ללא ספק INZER. אם לשלם 700 שקל זה בעיה גדולה מדי עבורך אז הייתי הולך על הLH של טיטאן היא חגורה מאוד נוחה ואיכותית גם כן מאלה שניסיתי.לא ממליץ לקנות אינזר, יש חברה ישראלית חדשה בשם זילברשטיטאן. כל החגורות איכותיות, בעבודת יד בהזמנה אישית.
10 מילימטר עולה 450 ש"ח ו13 עולה 550.
ממליץ בחום לקנות חגורת 10 מילימטר.
לפרטים @שוהם.
המלצות
@F-E
@yonisror
@NonCivilized
נראה לי שאלך על אינזר וזהו כמו שאמרת זה השקעה של פעם בחיים בשביל 200 300 שקל אני אצטער שלא קניתי את האינזרניסיתי את החגורה. היא לא משהו ואני מאבד כיווץ איתה בתחתית של הסקוואט למרות שאני סוגר אותה הכי חזק שאפשר למעלה. היא הרבה פחות טובה מהINZER ולדעתי ממש לא שווה את ה450-550 שקל שמבקשים עליה. עדיף לשלם יותר ולהביא INZER
בתור בעלים מרוצה מאוד של INZER (מאוד מרוצה חוץ מזה שקניתי מידה גדולה מדי) החגורה מאוד איכותית וחגורה זה משהו של פעם בחיים, אז לדעתי הכי מומלץ להשקיע בהחגורה הכי איכותית בשוק, שהיא ללא ספק INZER. אם לשלם 700 שקל זה בעיה גדולה מדי עבורך אז הייתי הולך על הLH של טיטאן היא חגורה מאוד נוחה ואיכותית גם כן מאלה שניסיתי.
הזמנתי את שלי בהזמנה מHOUSE OF PAIN. לקח באזור ה40 ימים עד שזה הגיע לארץ ויצא מהמכס ובסוף שילמתי עוד 75 שקל למכס, המחיר סה"כ היה 705 ש"ח אבל היה בהחלט שווה את זה.את שלך הזמנת מחו"ל?
עם חגורת הINZER אני מרגיש בתחתית את הלחץ של החגורה ואת ההשפעה שלה על הלחץ התוך בטני. כשניסיתי את החגורה שלך ירדתי לבור ובתחתית הבור הרגשתי כאילו שאין עליי חגורה. אני לא יודע אם זה קשור לחגורה, או שמשהו דפוק בגוף שלי, סה"כ מעביר ביקורת על סמך הנסיון שלי עם החגורה באימון המשותף שהיה לי עם @NonCivilized .@Tank מה קשר בין זה שאתה מאבד כיווץ לחגורה
אתה בטוח שסגרת אותה כמו שאתה סוגר את האינזר שלך ?עם חגורת הINZER אני מרגיש בתחתית את הלחץ של החגורה ואת ההשפעה שלה על הלחץ התוך בטני. כשניסיתי את החגורה שלך ירדתי לבור ובתחתית הבור הרגשתי כאילו שאין עליי חגורה. אני לא יודע אם זה קשור לחגורה, או שמשהו דפוק בגוף שלי, סה"כ מעביר ביקורת על סמך הנסיון שלי עם החגורה באימון המשותף שהיה לי עם @NonCivilized .
ממליץ לבדוק היקף בטן. כשהייתי בשיא המסה על 97 קילו סגרתי את הלארג' על החור השלישי לפני אחרון והיום כשאני על 88 אני כבר על האחרון ועוד שניה נכנס לחור שקדחתי. אבל לי יש עצם מאוד לא צרה באזור הזה ואני מכיר אנשים באותו המשקל שLARGE מתאים להם אז אני ממליץ לך לבדוק היקף בטן, ואם אתה עכשיו נמצא באזור ה100-110 ס"מ לך על לארג', ואם לא אז לך על מדיום. אבל אני מעדיף שתשמע את דעתו של @incin בנושא כי אני חושב שהוא מבין יותר מדי במידות על פי היקף בטןמ.ג. 95-97 היקף בטן אין לי שמץ של מושג
מומלץ לבדוק לפני שאזמין חגורה מחו"ל?
אבדוק בהקדםאי אפשר גם לקרוא לזה כל כך נסיון כי ביצעתי רק סט אחד, אב
ממליץ לבדוק היקף בטן. כשהייתי בשיא המסה על 97 קילו סגרתי את הלארג' על החור השלישי לפני אחרון והיום כשאני על 88 אני כבר על האחרון ועוד שניה נכנס לחור שקדחתי. אבל לי יש עצם מאוד לא צרה באזור הזה ואני מכיר אנשים באותו המשקל שLARGE מתאים להם אז אני ממליץ לך לבדוק היקף בטן, ואם אתה עכשיו נמצא באזור ה100-110 ס"מ לך על לארג', ואם לא אז לך על מדיום. אבל אני מעדיף שתשמע את דעתו של @incin בנושא כי אני חושב שהוא מבין יותר מדי במידות על פי היקף בטן
אחלה, תתחיל מזה כשאתה נותן ביקורת שלילית וממליץ למישהו לא לקנות מוצר כלשהו.אי אפשר גם לקרוא לזה כל כך נסיון כי ביצעתי רק סט אחד, אב