הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת אינזר סינגל פרונג

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וחג שמח,
אני מחפש חגורת אינזר סינגל פרונג עכשיו השאלה שלי היא אם לקחת 10mm או 13MM כי אצטרך לעשות גם דדליפט עם החגורה הזאת (אולי בעתיד אקנה חגורה נפרדת לדדליפט).
תודה

אתה בטוח שסגרת אותה כמו שאתה סוגר את האינזר שלך ?

שמעתי על בחור שהיה סוגר את החגורה יורד לבור והחגורה הייתה מחליקה לו לחזה, הפלא ופלא הפיתרון היה לסגור אותה נורמלי.
למען האמת, יצאתי קצת מגעיל שהעברתי ביקורת כל כך לא טובה כשתאכלס ניסיתי את החגורה רק בסט אחד. אבל אני סגרתי אותה חזק כמו שאני סוגר את הINZER שלי רגיל ופשוט כשהייתי בתחתית הבור הרגשתי שאין עליי חגורה. זה מה שקרה לי, שהחגורה כאילו החליקה, אבל אני בטוח שסגרתי אותה נורמאלי
אחלה, תתחיל מזה כשאתה נותן ביקורת שלילית וממליץ למישהו לא לקנות מוצר כלשהו.
אני מצטער, לא יצאתי בסדר. אני אמחק את הביקורת כי אני מסכים שזה לא בסדר שאמרתי דברים כאלה על סמך סט אחד. אבל אני עדיין ממליץ על אינזר כי אהבתי יותר את החברה

ניסיתי את החגורה. היא לא משהו ואני מאבד כיווץ איתה בתחתית של הסקוואט למרות שאני סוגר אותה הכי חזק שאפשר למעלה. היא הרבה פחות טובה מהINZER ולדעתי ממש לא שווה את ה450-550 שקל שמבקשים עליה. עדיף לשלם יותר ולהביא INZER
שווה כל שקל, חגורה זו חגורה.
פשוט אתה משלם סתם על שם על אינזר אין שם טכנולוגיה מהפכנית שלא תמצא בחגורות אחרות
אם אתה מאבד כיווץ בגלל חגורה אני ממליץ לך ללמוד להסקביט.

פשוט אתה משלם סתם על שם על אינזר אין שם טכנולוגיה מהפכנית שלא תמצא בחגורות אחרות
לא מסכים איתך. ניסיתי הרבה חגורות, את כל החגורות ה"מפורסמות" פה ניסיתי חוץ מהאקונומי. אני מרגיש הבדל של איכות בין מה שאינזר מציעה לחברות אחרות, גם לאומת המקום2 (חגורות של טיטאן) אני מרגיש שהאיכות של אינזר טובה יותר. החגורה קשיחה יותר ולאחר שהיא נסגרת היא מרגישה כמו חלק מהגוף.
אם אתה מאבד כיווץ בגלל חגורה אני ממליץ לך ללמוד להסקביט.
מנסה... לא כל כך קל כמו שזה נשמע, אולי יום אחד אלמד 😃

אני עם אקונומי מהאוס אוף פיין יד שנייה בגיל 4 שנים שרכשתי מחבר פורום פה באיזה 120 שקל כבר שנה וחצי (חגורה ראשונה שלי), ניסיתי הרבה חגורות בינהן טיטאן טורו, אינזר ועוד מלא ברנדים שאני פשוט לא יודע לשייך להן שם ונתחיל מזה שההבדל הוא לא עצום בין כל החגורות, חלקן הרגישו טוב יותר, חלקן פחות.
מה שכן בטופ 3 שלי(שכולן בערך שוות ערך מבחינת איכות) נמצאת זילברשטיטאן שחוץ מזה שהיא מעולה, היא מיוצרת בישראל במחיר טוב והכל בהתאמה אישית מהצבע וכו׳ על פי בקשתך ועם משלוח מהיר ביחס לח״ול ואחריות קלה למימוש,
לי זה נשמע מעולה.

לי יש אינזר דאבי פרונג M, בשיא המסה על משקל 102 וגובה 1.70 והיקף 105 סגרתי אותה על החור ה3 (זאת אומרת יש לי 2 חורים להשמין לתוכם), עכשיו על משקל 80 קילו היא טיפטיפה גדולה עליי.

* הערה חשובה, אינזר פרונג M מקביל לאינזר לבר L.

לי יש אינזר דאבי פרונג M, בשיא המסה על משקל 102 וגובה 1.70 והיקף 105 סגרתי אותה על החור ה3 (זאת אומרת יש לי 2 חורים להשמין לתוכם), עכשיו על משקל 80 קילו היא טיפטיפה גדולה עליי.

* הערה חשובה, אינזר פרונג M מקביל לאינזר לבר L.
יש לי אינזר סינגל פרונג M ואני סוגר בחור ה4 ואני שוקל 76.
זה אומר שאני FAT FUCK ?

לא ממליץ לקנות אינזר, יש חברה ישראלית חדשה בשם זילברשטיטאן. כל החגורות איכותיות, בעבודת יד בהזמנה אישית.
10 מילימטר עולה 450 ש"ח ו13 עולה 550.

ממליץ בחום לקנות חגורת 10 מילימטר.

לפרטים @שוהם.

המלצות
@F-E
@yonisror
@NonCivilized

חגורה איכותית בטירוף,יכולת עיצוב לפי בחירתך,שירות אישי ומהיר,נוחה ומתעצבת על הגוף בקלות והכי חשוב מחיר פצצה.
התאמנתי איתה מספר לא קטן של חזרות ואני ממליץ עליה בלי שום ספק.

לא מסכים איתך. ניסיתי הרבה חגורות, את כל החגורות ה"מפורסמות" פה ניסיתי חוץ מהאקונומי. אני מרגיש הבדל של איכות בין מה שאינזר מציעה לחברות אחרות, גם לאומת המקום2 (חגורות של טיטאן) אני מרגיש שהאיכות של אינזר טובה יותר. החגורה קשיחה יותר ולאחר שהיא נסגרת היא מרגישה כמו חלק מהגוף.

מנסה... לא כל כך קל כמו שזה נשמע, אולי יום אחד אלמד 😃
לא ניסית חגורה של best belts

הפכת את אינזר לאפל.
נכון מאוד. כי זה מה שזה, מותג. מותג זה משהו שידוע בתור "הטוב ביותר" אבל גם יקר רצח. אז האופציות של כל בנאדם שפוי הן או לקנות מותג או לקנות משהו איכותי ויותר זול. אם יש לי אופציה לקנות מותג ולא מותג במחיר זהה זה ברור שבלי למצמץ אני אלך על המותג.

עברתי על האתר שלהם. החגורה עולה בדיוק כמו המחיר של INZER. לא רואה סיבה ללכת על חגורה שונה מINZER אלה אם אתה חוסך מזה כסף.
חגורה כמו אינזר ולדעתי אפילו יותר טובה.
איך שקיבלתי אותה על האימון הראשון היא כבר נשברה עלי כאילו לבשתי אותה איזה חצי שנה.

עם חגורת הINZER אני מרגיש בתחתית את הלחץ של החגורה ואת ההשפעה שלה על הלחץ התוך בטני. כשניסיתי את החגורה שלך ירדתי לבור ובתחתית הבור הרגשתי כאילו שאין עליי חגורה. אני לא יודע אם זה קשור לחגורה, או שמשהו דפוק בגוף שלי, סה"כ מעביר ביקורת על סמך הנסיון שלי עם החגורה באימון המשותף שהיה לי עם @NonCivilized .
זה בגלל שהחגורה לא רק לא קיבלה את הצורה שלך, היא לא קיבלה צורה בכלל.
אני יודע ליצור לחץ ביטני ממש טוב אז אני מסתדר עם כל חגורה.
אבל החגורה של שוהם הייתה היום מדהימה!

אבל זה לא הדבר הנכון בהכרח.
לא יודע מה איתך. כשאני בוחר מוצר כלשהו לקניה יש לי תמיד 2 אופציות. לקנות מוצר שידוע כמותג או לקנות מוצר שהוא לא מותג אבל עולה יותר זול. נכון שזה לא הדבר הנכון בהכרח, אבל כמעט בכל מסגרת בחיים מה שיהיה מוכר כמותג ייחשב כנראה לטוב ביותר.
חגורה כמו אינזר ולדעתי אפילו יותר טובה.
איך שקיבלתי אותה על האימון הראשון היא כבר נשברה עלי כאילו לבשתי אותה איזה חצי שנה.
גם שלי נשברה על האימון הראשון והרגישה מעולה על ההתחלה ושיפרה לי את הביצועים על המקום. אני לא סתם מספר פה סיפורים ולא סתם יש לנו במכון עוד 3 מתאמנים חוץ ממני שיש להם אינזר.
זה בגלל שהחגורה לא רק לא קיבלה את הצורה שלך, היא לא קיבלה צורה בכלל.
אני יודע ליצור לחץ ביטני ממש טוב אז אני מסתדר עם כל חגורה.
אבל החגורה של שוהם הייתה היום מדהימה!
שמח לשמוע, שוב, התנצלתי שהבאתי ביקורת לא טובה על סמך סט אחד בלבד כי זה לא היה בסדר מצידי. מקווה שיצא לי לנסות אותה עוד פעם מתישהו כדי להבין אותה יותר.

קנה מה שבא לך לפי דעתי עדיף טיטאן כי יש לך כאן יבואן שיכול להביא לך חגורה באיזה צבע שאתה רוצה בקשר אישי או להסתפק במלאי שיש להם וזה יגיע תוך שבוע. לי יש טיטאן וזאת חגורה מעולה

לא יודע מה איתך. כשאני בוחר מוצר כלשהו לקניה יש לי תמיד 2 אופציות. לקנות מוצר שידוע כמותג או לקנות מוצר שהוא לא מותג אבל עולה יותר זול. נכון שזה לא הדבר הנכון בהכרח, אבל כמעט בכל מסגרת בחיים מה שיהיה מוכר כמותג ייחשב כנראה לטוב ביותר.

גם שלי נשברה על האימון הראשון והרגישה מעולה על ההתחלה ושיפרה לי את הביצועים על המקום. אני לא סתם מספר פה סיפורים ולא סתם יש לנו במכון עוד 3 מתאמנים חוץ ממני שיש להם אינזר.

שמח לשמוע, שוב, התנצלתי שהבאתי ביקורת לא טובה על סמך סט אחד בלבד כי זה לא היה בסדר מצידי. מקווה שיצא לי לנסות אותה עוד פעם מתישהו כדי להבין אותה יותר.
אינזר זה יותר מידי mainstream.
תסתכל תחרות בIPF תראה מלא אירופאים עם חגורות שהם לא אינזר\טיטאן שאיזו חברה שוודית או משהו כזה מייצרת אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית