הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפה שחור

• פותח/ת השרשור Shai pratt
  • פורסם בתאריך
S

Shai pratt

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
בן 15 וחצי
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע AB מסה
אני שותה בערך 3 פעמים בשבוע לפני כל אימון בערך 25 דקות לפני האימון קפה שחור, יש פעמים שלא אבל לרוב כן, זה לא שאני לא ישן מספיק אני ישן בין 8 - 9 שעות בלילה פשוט לרוב זה עוזר לי באימון.
רציתי לדעת אם יש בעיה עם זה ואם יכול להווצר מצב שבו התרגלתי לקפה וללא הקפה יהיה לי אימון טוב פחות
תודה לעונים

יכול להיות שאתה תתרגל לכמות קפאין,סביר שלא. במידה וכן אתה יכול לעבור לכדורי קפאין. או לעשות הפסקה של שבועיים מהקפה.

הגוף יכול להסתגל לקפאין וכתוצאה מכך להיות הרבה פחות אפקטיבי באפקט המרץ שהוא נותן.
לכן, יש כאלה שמידי פעם לוקחים "הפסקה" מכלל המשקאות שמכילים קפאין, "סייקל", שבוע-שבועיים ולאחר מכן חוזרים להשתמש בקפאין לפני אימון בכדי להשיג שוב את אפקט המרץ.

אני תומך בקפה לפני אימון, זה משפר את כלל האימון והוא אפקטיבי אז אני לא רואה סיבה למה להפסיק.
אם תרגיש בעתיד שהקפאין כבר לא משפיע כמו בהתחלה, תיקח הפסקה קצרה ולאחר מכן תחזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית