עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר. לא שמרתי על חלבון... "its on me"תשלח את זה לתמני הוא ישמח לענות לך:79nb:
אתה על 20 אש כי חסר טסט, קשה לשריר לגדול.
😣חשבתי שאתה מקבל מספיק חלבון מהתימני:Confused:
לפי מה שידוע לי הרופאים לא מביאים בדיקה הורמונלית סתם כי מתחשק ליאני גם חושב שהרמת טסט שלך נמוכה
מציע לך לעשות בדיקה
ואגב, גם אם כן.. זה לא יעזור לי בכלום ואני לא יכול לעשות כלום לגביי זהאני גם חושב שהרמת טסט שלך נמוכה
מציע לך לעשות בדיקה
בטח שיש לך מה לעשות עם זה.לפי מה שידוע לי הרופאים לא מביאים בדיקה הורמונלית סתם כי מתחשק לי
ואגב, גם אם כן.. זה לא יעזור לי בכלום ואני לא יכול לעשות כלום לגביי זה
להזריק? לא חושב שזה בתכנונים שלי...בטח שיש לך מה לעשות עם זה.
אבל מי אמר שהטסט שלי נמוך?הייתי מחכה עוד כמה שנים ולראות אם המצב משתפר.
במידה ולא, אתה תיגש ולרופא ותוציא ממנו בכוח בדיקות וזריקות.
אני לא אמרתי שיש לך טסט נמוך, אני אמרתי שבמידה ואתה לא רואה שיפור ברמות טסט אתה צריך לשקול ביקור אצל הרופא.אבל מי אמר שהטסט שלי נמוך?
ומי אמר שזה גניקומסטיה ולא פסאודוגניקומסטיה?
אין לכם בתכלס שום דרך לדעת.. 'מנחם בגין' שיער שיש לי טסט נמוך מכך שכנראה יש לי גניקוסמטיה.
אבל בכל זאת אני לא חושב שהוא כל כך נמוך, כי כן עליתי במסת שריר מאז שהתחלתי להתאמן
ולא עליתי כמו שהייתי צריך בגלל שלא הקפדתי על חלבון, וכן התקדמתי הרבה במשקלים..
גם אני לא מצפה מעצמי להיות עם רמות טסט של ילד בן 17.אני לא אמרתי שיש לך טסט נמוך, אני אמרתי שבמידה ואתה לא רואה שיפור ברמות טסט אתה צריך לשקול ביקור אצל הרופא.
אני לא מצפה ממך בגיל 14 להראות כמו גורילה.
נניח שזה 23 (שזה פחות או יותר מה שכולם אמרו) אז המסת גוף הרזה שלי היא 5623 בערך.
כמו שאמרו..יכול להשתנות באופן קיצוני בשנים הקרובות..בכל זאת גיל ההתבגרות.
רגע, אתה באמת חושב שאתה תהפוך עכשיו למוזרק ותהיה מר אולימפיה בעוד שנתיים?להזריק? לא חושב שזה בתכנונים שלי...
וגם אני בן 14, אני מקווה שאף אחד מכם לא מצפה שהרמת טסט שלי לא תהיה ברמה של נער בן 16
אני יודע.. אבל לא מתכוון להתקרב למזרקים בשנים הקרובות מכל סיבה שהיא...רגע, אתה באמת חושב שאתה תהפוך עכשיו למוזרק ותהיה מר אולימפיה בעוד שנתיים?
קצת היגיון, הזריקות האלו רק מביאות אותך לנורמה, אין שם אקסטרה טסט שיעשה אותך מפלצת, שכח מזה.
ואמנם לא מצפים ממך להרבה טסט, אבל אישית אני מכיר ילדים בני 13-14 שאתה חושב שהם כבר גרושים+2, וזה לא אחד או שניים, יש הרבה כאלו, תאמין לי.
לדעתי כדאי להיבדק עכשיו, במידה והכל בסדר תדע פשוט שאתה תתבגר קצת יותר מאוחר משאר הילדים בשכבה שלך, במידה ולא, זה כבר שיקול שלך עם ההורים שלך אם לעבור טיפול כמו שצריך או לא.אני יודע.. אבל לא מתכוון להתקרב למזרקים בשנים הקרובות מכל סיבה שהיא...
ואין לי מה לעשות עם המידע הזה..