עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנט אובר - אתה מודע לכך שזה לא פנדליי, מהרצפה, וזו השיטה הפחות מועדפת על מתאמני כוח, כן?
אז אם עשית כך בכוונה - תפסיק להזיז את הטורסו לגמרי, התנועה היא מהזרועות בלבד. תביא את המוט לבטן ולא לחזה.
הסקאווט - בשביל HB אתה מעט כפוף מדי. כתוצאה מכך המוט הולך קדימה תוך כדי הירידה.
תיישר גב תחתון, תוציא חזה, וזה יסתדר.
קראת את התגובה שלי? אמרתי לך להפסיק להזיז את הטורסו (חלק הגוף העליון) ולהביא את המוט לבטן ולא לחזה.אני מנסה לעשות בנט אובר לא פנדליי , מה צריך לעשות אז שאני לא עושה?
בטח שיש סכנה. סכנה של פציעה, ומהר מאד לא תצליח להעלות משקלים בגלל המסלול הגרוע של המוט.יש סכנה בזה שאני קצת כפוף בסקוואט למרות שאני עושה hb?
ומה הכוונה ליישר גב תחתון?
קראת את התגובה שלי? אמרתי לך להפסיק להזיז את הטורסו (חלק הגוף העליון) ולהביא את המוט לבטן ולא לחזה.
בטח שיש סכנה. סכנה של פציעה, ומהר מאד לא תצליח להעלות משקלים בגלל המסלול הגרוע של המוט.
ליישר גב זה אומר ליישר גב. איזה הסבר אפשר לתת לזה?
פנדליי זה חתירה מהרצפה. לא דומה בכלל למה שאתה עושה.חשבתי שההסבר שכתבת היה איך לעשות פנדליי ולא איך לעשות בנט אובר
אתה לא מוציא חזה ואתה לא מיישר גב. הוא לא נראה ישר בסרטון.והגב נראה לי ישר בסרטון אז לא הבנתי מה לעשות , כי אני תמיד מוציא חזה והגב שלי ישר לאורך כל הסקוואט
אוקיי אני אנסה באימון הבא תודה רבהפנדליי זה חתירה מהרצפה. לא דומה בכלל למה שאתה עושה.
אתה לא מוציא חזה ואתה לא מיישר גב. הוא לא נראה ישר בסרטון.
הגב שלך מעוגל. המבנה של עמוד השדרה הוא בצורת S, מה שאומר שהאיזור המותני צריך להיות מוקשת (=מוכנס לכיוון הבטן).
לא בצורה מוגזמת, אבל מוחזק היטב.
ותנסה לראות את קו הירידה של המוט בסרטון, הוא מתחיל מעל כפות הרגליים ומסתיים 10 ס"מ קדימה מהן.
בקיצור - שב מעט זקוף יותר ואל תתכופף בצורה כזו.
@stitch
הטכניקה יותר טובה? (יודע שאני עדיין לא זקוף בסקוואט אני עוד לא הצלחתי )
והחזרה הראשונה בסקוואט הייתה עמוקה מידי?
בסקוואט אמורים לדחוף מאמצע כף הרגל ולא מהעקבים לא ?הסקוואט נראה טוב
רק תחשוב יותר שאתה דוחף מהעקבים
לאבסקוואט אמורים לדחוף מאמצע כף הרגל ולא מהעקבים לא ?