הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיובי ייבוא בebay?

השולח מציין שזה בשירות אקספרס ללא תוספת עלות, אקספרס ככל הנראה יגיע עם חברת בלדרות.
תנסה לראות משלוח שהוא יותר איטי וככה הוא יגיע דרך דואר ישראל ותתפלל שלא יעבור במכס.
בחברות שילוח כגוןן
DHL UPS FEDEX
החברות מחוייבות להעביר את כל המשלוחים במכס, ומכיוון שעלות המוצר מעל 75 דולר
עמך הסליחה אבל תאלץ לשלם לנו אהמ סליחה להם.

איפה הפטריוטיות שבך? זה זכות לשלם 50% מס!

לרוב אפילו אחרי המס המוצר עדיין זול רצח לעומת ישראל.

איפה הפטריוטיות שבך? זה זכות לשלם 50% מס!

לרוב אפילו אחרי המס המוצר עדיין זול רצח לעומת ישראל.
לא עדיף לתרום לעמותת נזקקים?

למשל לחצי מהמכון שלי שאוכל רק 1500 קלוריות ורואים לו את עצמות הלחיים בפנים

• פותח/ת השרשור
וואלה מוזר כי הזמנתי מאמזון גרמניה אוזניות באיזה אלף שקל והמשלוח היה של ups ולא לקחו לי שקל במכס

כמה אחוזים המכס יכול לקחת על החבילה במקרים שהיא מעל 75$?
18 אחוז מע"מ מערך המוצר.
מכס משתנה בין מוצר למוצר ותחת מה הוא מסווג.
לדוגמה הזו של הנגן כאן, במידה ואין לו אפשרות של התחברות לWIFI או איזשהו חיבור של סים, הוא לא יקוטלג תחת אמצעי תקשורת.
ולכן אין עליו מכס ורק מע"מ כמו שאמרתי 18 אחוז בגלל שהוא עולה על ה75 אחוז.

כמו כן שאתה מייבא דרך חברת בלדרות צפויות להיות עוד עלויות שלא ניתן לחזות כמו בדיקה פיזית, שגוררת אחריה עמילות של 200+ שקלים

וואלה, מעניין.. במקרים של תוספי תזונה זה גם 18 אחוז מע"מ מערך המוצר?

הקטע שהם מחשיבים גם את המשלוח היחסית יקר של ה25-35 דולר מסך כלל המחיר.. מנסים לעקוץ כסף איפה שאפשר.. על הפנים המצב.

וואלה, מעניין.. במקרים של תוספי תזונה זה גם 18 אחוז מע"מ מערך המוצר?

הקטע שהם מחשיבים גם את המשלוח היחסית יקר של ה25-35 דולר מסך כלל המחיר.. מנסים לעקוץ כסף איפה שאפשר.. על הפנים המצב.
וכשמחשבים את עלות המכס בהנחה שהמוצר מעל 500 דולר ,לוקחים את ערך הCIF שכאן נכלל גם ערך ההובלה בחישוב וכמו שאמרתי האחוזים שמחושבים תלויים תחת מה המוצר מסווג לגביי מזון אם אני לא טועה זה 15 אחוז.

לגביי מה ששאלץ זה תלוי בכמה משתנים.
בהנחה שזה יבוא אישי ומגיע דרך חברת שילוח, תצטרך למלא הצהרה שיעבירו אותה למשרד הבריאות.
הנפקת האישור משרד בריאות עולה בסביבות ה120 פלוס והעמילות שתשלם תהיה עד חמישים שקלים.

ושוב, זה תלוי בעוד משתנים, אבל זה בכללי מה שקורה.
תן לי דוגמא יותר מפורטת ואבדוק לך

לצורך העניין משלוח של תוספי תזונה - דרך החברה המוכרת בחו"ל את המוצר שמעבירה לחברת שילוח(DHL לדוגמא), סך כלל ההזמנה כולל משלוח למשל מעל 75 דולר, (נניח גג עד 150 דולר), האם הם בודקים כל תוסף/מוצר שעובר ביקורת במכס והאם הוא תואם את משרד הבריאות? והכי חשוב האם הם אוטומטית גובים 18 אחוז מע"מ מהקונה?

לצורך העניין משלוח של תוספי תזונה - דרך החברה המוכרת בחו"ל את המוצר שמעבירה לחברת שילוח(DHL לדוגמא), סך כלל ההזמנה כולל משלוח למשל מעל 75 דולר, (נניח גג עד 150 דולר), האם הם בודקים כל תוסף/מוצר שעובר ביקורת במכס והאם הוא תואם את משרד הבריאות? והכי חשוב האם הם אוטומטית גובים 18 אחוז מע"מ מהקונה?
קודם כל אני חוזרת בי ב15 אחוז מכס.
בתוספי מזון יכול להיות גם 4 אחוז ויכול להגיע גם ל120 אחוז, זה תלוי איך המשלוח סווג.
במידה והמשלוח לא יהיה יותר מ500 דולר יהיה רק מע"מ והאישורים שכבר ציינתי.
וואלה מוזר כי הזמנתי מאמזון גרמניה אוזניות באיזה אלף שקל והמשלוח היה של ups ולא לקחו לי שקל במכס
הגיע אליך שליח של UPS?
עד הבית?

לעיתים אמזון גובים מראש את המיסים
הגיע אליך שליח של UPS?
עד הבית?
אמזון עובדים עם יו פי אז וחבילות שלהם מגיעות עם בלדר לדלת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית