עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לשתות 3 ליטר בפעם אחת ובמהירות זה לא שווה ערך ללהגיד שלא כדאי לו לשתות 12 ליטר על פני כל היום.
איך נתפסתם על הכתבה ההיא 🤦♂️הסר דאגה מלבך, בדיוק אותו הדבר כתוב בעוד מקורות חוץ מ yent:sarcastic:
🤣🤣
וחייב לציין שגם לי יש ימים שאני שותה 9 ליטר~. מים זה טעים. 😃
שוב אמרתי שמסכים איתך. פשוט אין צורך לצטט מווינט ועוד איתי גל..אתה נתפס על קטנות..
אתה יכול להתעלם מהכתבה.
ההסבר על הרעלת מים הוא שיותר חשוב מהכתבה (למרות שאני מאחל לאשה בריאות ואריכות ימים כמובן........)
טראומת וואינט נפוצהאיך נתפסתם על הכתבה ההיא 🤦♂️
איך נתפסתם על הכתבה ההיא 🤦♂️
טוב נו..אני ממש שונא אותו
"הרעלת מים נגרמת משתייה מהירה של כמות גדולה של מים"לא כתוב שום דבר על מהירות הלגימה במאמר ההו
צודק, לא שמתי לב."הרעלת מים נגרמת משתייה מהירה של כמות גדולה של מים"
יש לזה טעם של רעל. יותר חובב של פאנטה 😃אני אוהב קולה 😭
הייתי דואג אם זה היה 12 ליטר של קולה.לא מקטינים ראש בדברים כאלה. אבל זו רק דעתי כנראה..
יש לזה טעם של רעל. יותר חובב של פאנטה 😃
הייתי דואג אם זה היה יותר מליטר של קולה.הייתי דואג אם זה היה 12 ליטר של קולה.
בהצלחה 😃אני כרגע מנסה ״להיגמל״ מהשתייה המתוקה
צודק 100%הייתי דואג אם זה היה יותר מליטר של קולה.
חוץ מעניין הרעלת המים יש באמת סיבה לחשוש? אני גם מגיע בקלות לכמויות כאלה, אף פעם לא חשבתי שזו סיבה לדאגה (להפך אם כבר).הייתי דואג אם זה היה יותר מליטר של קולה.
ועדיין, אני לא בעד לשתות 12 ליטר מים ביום. נראה לי יותר מידיי.
לפי מה שרשום פה אין בעיה שתשתה כמות כזו, אתה רק צריך לא לשתות נגיד 3 ליטר במכה, כי זה לא בריא.חוץ מעניין הרעלת המים יש באמת סיבה לחשוש? אני גם מגיע בקלות לכמויות כאלה, אף פעם לא חשבתי שזו סיבה לדאגה (להפך אם כבר).
sameיש לזה טעם של רעל. יותר חובב של פאנטה
חוץ מעניין הרעלת המים יש באמת סיבה לחשוש? אני גם מגיע בקלות לכמויות כאלה, אף פעם לא חשבתי שזו סיבה לדאגה (להפך אם כבר).
✌️same
איפה זה נאמר?יצירת בצקות ועומס תאי.
בצקת – ויקיפדיה✌️
איפה זה נאמר?
עברתי על הגורמים. איפה בדיוק כתוב ששתיה מרובה גורמת לבצקת?
עברתי על הגורמים. איפה בדיוק כתוב ששתיה מרובה גורמת לבצקת?