הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מים

• פותח/ת השרשור Guyko
  • פורסם בתאריך

Guyko

משתמש מתחיל
160
4
נק' מוניטין:
4
160
4
הבעיה שלי היא שאני ממש אוהב לשתות מים אני יכול לשתות ביום 9-12 ליטר רציתי לדעת אם זה בעיה? ואם כן כמה המקסימום שאני יכול לשתות

לא לשתות 3 ליטר בפעם אחת ובמהירות זה לא שווה ערך ללהגיד שלא כדאי לו לשתות 12 ליטר על פני כל היום.

ע"פ מקורות שונים, ממליצים שונים, הכמות המומלצת לגבר היא בין 3-4.5 ליום (בממוצע), כמובן שיש סטיות תקן לכאן ושם ולא צריך לקחת המלצה כזאת בהדיקות מיותרת.

אבל עם זאת אין לי מושג איך הוא מגיע ל 12 ליטר מים ביום.

אתה נתפס על קטנות..
אתה יכול להתעלם מהכתבה.
ההסבר על הרעלת מים הוא שיותר חשוב מהכתבה (למרות שאני מאחל לאשה בריאות ואריכות ימים כמובן........)
שוב אמרתי שמסכים איתך. פשוט אין צורך לצטט מווינט ועוד איתי גל..
אני ממש שונא אותו
איך נתפסתם על הכתבה ההיא 🤦‍♂️
טראומת וואינט נפוצה

הייתי דואג אם זה היה יותר מליטר של קולה.
ועדיין, אני לא בעד לשתות 12 ליטר מים ביום. נראה לי יותר מידיי.
חוץ מעניין הרעלת המים יש באמת סיבה לחשוש? אני גם מגיע בקלות לכמויות כאלה, אף פעם לא חשבתי שזו סיבה לדאגה (להפך אם כבר).

חוץ מעניין הרעלת המים יש באמת סיבה לחשוש? אני גם מגיע בקלות לכמויות כאלה, אף פעם לא חשבתי שזו סיבה לדאגה (להפך אם כבר).
לפי מה שרשום פה אין בעיה שתשתה כמות כזו, אתה רק צריך לא לשתות נגיד 3 ליטר במכה, כי זה לא בריא.
אם זה מתפרס לך למשך כל היום זה בסדר.
רק בבוקר הפיפי יעיר אותך וזה מחרפן חח

זה לא או שתקבל הרעלת מים או שהכל בסדר, יש גם דברים אחרים כמו יצירת בצקות ועומס תאי.

עברתי על הגורמים. איפה בדיוק כתוב ששתיה מרובה גורמת לבצקת?

לא כתוב ששתייה מרובה גורמת לבצקות, כתוב שעודף נוזלים גורם.
זה כמובן לא חייב להעשות משתייה מרובה בלבד, אך שתייה מוגזמת כן יכול לגרום ליצירת בצקות.
דוגמא: "
  • בצקת מוחית הצטברות לנוזל בין תאי במוח. זה יכול להתרחש במצבים של רעילות או של אי נורמליות בחילוף חומרים, ועוד תנאים כגון זאבת מערכתית או חמצן מופחת בגובה רב. זה גורם לנמנום או איבוד ההכרה."
מה גם שאם היחס בין היחס בין הנתרן למים רע זה יכול לגרום להיפנותרמיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית