הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תגידו, בקשר ליחס משקל לגובה

Shacking

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
זה נכון שהמשקל צריך להיות 10 מתחת לגובה נגיד אני בגובה 1.55 אז אני צרךי לשקול 45?? או מה?? (אני לא יודע את זה קראתי את זה באיזשהו מקום אז אני רוצה לשאול)

אם תשאל אותי ואת רוב חברי הפורום אז נגיד לך שאין דבר כזה עודף משקל, יש עודף שומן.
כדי להיות בריא רצוי שאחוז השומן בגוף שלך לא יעבור את ה23%, מעל זה אתה כבר שמן בצורה שפוגעת בבריאות, המטרה שלי ושל רוב חברי הפורום היא לשקול כמה שיותר עם כמה שפחות אחוזי שומן, הדבר היחיד שמדד הBMI מועיל לו הוא אבחון אנורקסיה ותת משקל, אין כזה דבר עודף משקל, רק עודף שומן. אז בעיקרון, צריך לשאוף למשקל כמה שיותר גבוה ואחוז שומן כמה שיותר נמוך, אומרים שהמצב האידיאלי הוא 8-11%.

אם תשאל אותי ואת רוב חברי הפורום אז נגיד לך שאין דבר כזה עודף משקל, יש עודף שומן.
כדי להיות בריא רצוי שאחוז השומן בגוף שלך לא יעבור את ה23%, מעל זה אתה כבר שמן בצורה שפוגעת בבריאות, המטרה שלי ושל רוב חברי הפורום היא לשקול כמה שיותר עם כמה שפחות אחוזי שומן, הדבר היחיד שמדד הBMI מועיל לו הוא אבחון אנורקסיה ותת משקל, אין כזה דבר עודף משקל, רק עודף שומן. אז בעיקרון, צריך לשאוף למשקל כמה שיותר גבוה ואחוז שומן כמה שיותר נמוך, אומרים שהמצב האידיאלי הוא 8-11%.

לא חושב

שרוב חברי הפורום רוצים לשקול כמה שיותר
אמרתי כמה שיותר על אחוז שומן מינימלי, זאת המטרה של פיתוח גוף, ואני חושב שרוב החבר'ה כאן מתאמנים לצורך פיתוח גוף, גם כמעט כל הפוואר ליפטרים/מרימי משקולות בפורום ירצו כמה שיותר מסת שריר, כי יותר מסת שריר = יותר משקל על המוט. המטרה שלי היא לפחות 100 קילו על 10% ואני לא חושב שהרוב פה רוצים להיות שחיפים אם זה מה שניסית לרמוז.

אמרתי כמה שיותר על אחוז שומן מינימלי, זאת המטרה של פיתוח גוף, ואני חושב שרוב החבר'ה כאן מתאמנים לצורך פיתוח גוף, גם כמעט כל הפוואר ליפטרים/מרימי משקולות בפורום ירצו כמה שיותר מסת שריר, כי יותר מסת שריר = יותר משקל על המוט. המטרה שלי היא לפחות 100 קילו על 10% ואני לא חושב שהרוב פה רוצים להיות שחיפים אם זה מה שניסית לרמוז.

צודק.
אבל אני עדיין חושב שרוב המשתמשים בפורום לא רוצים להיות 100 קילו (לא שאני מתנגד עקרונית לרעיון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית