עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחרבן 45 קילו45 ק"ג יצאתי מהרחם
אם תשאל אותי ואת רוב חברי הפורום אז נגיד לך שאין דבר כזה עודף משקל, יש עודף שומן.
כדי להיות בריא רצוי שאחוז השומן בגוף שלך לא יעבור את ה23%, מעל זה אתה כבר שמן בצורה שפוגעת בבריאות, המטרה שלי ושל רוב חברי הפורום היא לשקול כמה שיותר עם כמה שפחות אחוזי שומן, הדבר היחיד שמדד הBMI מועיל לו הוא אבחון אנורקסיה ותת משקל, אין כזה דבר עודף משקל, רק עודף שומן. אז בעיקרון, צריך לשאוף למשקל כמה שיותר גבוה ואחוז שומן כמה שיותר נמוך, אומרים שהמצב האידיאלי הוא 8-11%.
לא חושב מה?לא חושב
לא חושב מה?
אמרתי כמה שיותר על אחוז שומן מינימלי, זאת המטרה של פיתוח גוף, ואני חושב שרוב החבר'ה כאן מתאמנים לצורך פיתוח גוף, גם כמעט כל הפוואר ליפטרים/מרימי משקולות בפורום ירצו כמה שיותר מסת שריר, כי יותר מסת שריר = יותר משקל על המוט. המטרה שלי היא לפחות 100 קילו על 10% ואני לא חושב שהרוב פה רוצים להיות שחיפים אם זה מה שניסית לרמוז.שרוב חברי הפורום רוצים לשקול כמה שיותר
אמרתי כמה שיותר על אחוז שומן מינימלי, זאת המטרה של פיתוח גוף, ואני חושב שרוב החבר'ה כאן מתאמנים לצורך פיתוח גוף, גם כמעט כל הפוואר ליפטרים/מרימי משקולות בפורום ירצו כמה שיותר מסת שריר, כי יותר מסת שריר = יותר משקל על המוט. המטרה שלי היא לפחות 100 קילו על 10% ואני לא חושב שהרוב פה רוצים להיות שחיפים אם זה מה שניסית לרמוז.
צודק, חלק מהם כבר נמצאים שם 🤘צודק.
אבל אני עדיין חושב שרוב המשתמשים בפורום לא רוצים להיות 100 קילו (לא שאני מתנגד עקרונית לרעיון)