הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גב

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני ממש רוצה להשתפר במתח ואני לא מצליח המקסימום שלי 10 ובגלל זה אני שם דגש על הגב,וחשבתי לעשות את זה לגב:מתח 4 סטים מקסימום חזרות,מתח 3 סטים עם משקל 5 חזרות,חתירה בפולי תחתון,פולי עליון 3 סטים 15 חזרות איך זה?
המטרה העיקרית שלי זה להשתפר במתח ולעשות יותר מתח.
תוך כמה זמן אני אצליח להשתפר במתח אם אני אעשה את זה?

ומה הוספת היפרטרופיה לגב תעזור לו בחיים?
אם הוא ליפטר זה יעזור לו לבנות דדליפט גבוה
אם הוא בילדר הוא צריך היפרטרופיה כי הוא בילדר
אם הוא לא בילדר ולא ליפטר גב רחב זה סתם מגניב

אם הוא ליפטר זה יעזור לו לבנות דדליפט גבוה
אם הוא בילדר הוא צריך היפרטרופיה כי הוא בילדר
אם הוא לא בילדר ולא ליפטר גב רחב זה סתם מגניב
יופי
אם היא סבתא היא רוצה שהנכדים יבואו לבקר
אם הוא לוחם של דעאש הוא רוצה לערוף ראשים

מי אתה שתחליט מה המטרות שלו ?

דור cut the crap. מה זה למה הוספת משקל תעזור לו? אתה צוחק?
לא צוחק, מה להוסיף משקל במתח\ להיות יותר מאסיבי יעזור לו בחיים ? מי אתם שתקבעו מה המטרות שלו ? אולי הוא רוצה לעשות יותר מתח, בדיוק כמו שאני ואתה רוצים להרים יותר.

לא צוחק, מה להוסיף משקל במתח\ להיות יותר מאסיבי יעזור לו בחיים ? מי אתם שתקבעו מה המטרות שלו ? אולי הוא רוצה לעשות יותר מתח, בדיוק כמו שאני ואתה רוצים להרים יותר.
אז איזו בדיוק מטרה אפשרית יש לו שלא תצריך ממנו להוסיף משקל למתח חוץ ממטרה מפגרת כמו:"לעשות כמו שיותר מתח ללא הוספת משקל."?

אז איזו בדיוק מטרה אפשרית יש לו שלא תצריך ממנו להוסיף משקל למתח חוץ ממטרה מפגרת כמו:"לעשות כמו שיותר מתח ללא הוספת משקל."?
שוב, מי אתה שתקבע איזו מטרה מפגרת ואיזו לא ?
יש אנשים שדדליפט עם 200 קילו ישמע להם מיותר, ויש כאלה ש40 חזרות של מתח מ.ג ישמע להם מיותר. זהו.

אבל אתה שוכח את מה שפותח הפוסט ביקש-איך לעשות יותר מתח,וגם אם המטרה הזאת טיפשית הוא לא בהכרח מבקש להתחיל לעבוד עם משקל

אבל אתה שוכח את מה שפותח הפוסט ביקש-איך לעשות יותר מתח,וגם אם המטרה הזאת טיפשית הוא לא בהכרח מבקש להתחיל לעבוד עם משקל
סוף סוף אחד שמקבל את העובדה שלאנשים שונים יש מטרות שונות.

בעיניי מתח ל3*5 עם משקל יהיה יותר מרשים מ30 מתח לדוגמא. אבל שוב-זה לא מה שהוא ביקש,הוא ביקש לדעת איך לעשות יותר מתח
עוד פעם,זה לא עניין של מרשים לא מרשים,זה עניין של תוצאות. הוספת עומס על הגוף גורמות לו לבנות עוד שריר ולחזק אותו. משמע יותר חזרות עם משקל יותר נמוך. זה כמו שתשאלו אותי למה אתם מוסיפים משקל בבנץ'.

תאמין לי שבשביל לעשות יותר מתח עם משקל גוף- התרגיל הכי טוב הוא------ מתח עם משקל גוף.
אני שיפרתי פעם משמעותית את המתח שלי (מאיזור ה23-24 לאיזור ה30+- ) בעיקר בזכות עבודה כבדה לחמישיות.. (על משקל גוף 80 קילו הייתי מעמיס עד 40 קילו). יכול להיות שזו לא הדרך האידיאלית ויש דרכים טובות יותר, אבל בהחלט זה עזר לי

עוד פעם,זה לא עניין של מרשים לא מרשים,זה עניין של תוצאות. הוספת עומס על הגוף גורמות לו לבנות עוד שריר ולחזק אותו. משמע יותר חזרות עם משקל יותר נמוך. זה כמו שתשאלו אותי למה אתם מוסיפים משקל בבנץ'.

נכון וזו בדיוק הסיבה שבילדרים חזקים מאוד הם שיאני Body weight pull ups לחזרות.

אני מסכים איתך,ועדיין מנסה להסביר לך שזה לא מה שהוא ביקש-הוא ביקש לדעת איך לעשות יותר מתח...אנשים שונים,מטרות שונות

אני שיפרתי פעם משמעותית את המתח שלי (מאיזור ה23-24 לאיזור ה30+- ) בעיקר בזכות עבודה כבדה לחמישיות.. (על משקל גוף 80 קילו הייתי מעמיס עד 40 קילו). יכול להיות שזו לא הדרך האידיאלית ויש דרכים טובות יותר, אבל בהחלט זה עזר לי
מסכים, ולא אמרתי אחרת.

יופי
אם היא סבתא היא רוצה שהנכדים יבואו לבקר
אם הוא לוחם של דעאש הוא רוצה לערוף ראשים

מי אתה שתחליט מה המטרות שלו ?
אני יוצא מנקודת הנחה שהוא בן אדם נורמלי שמתאמן שהמטרה שלו היא לגדול ומטרה משנית איפשהו היא לעשות יותר מתח
ולעשות 3x5 עם תוספת משקל יעלה גם את המקסימום שלו לאט לאט. אלא אם יש לו איזה רצון עז לבצע כמה שיותר מתח בעוד חודש מהיום אני לא ממש רואה סיבה לעשות מתח עם משקל גוף אלא שהמקסימום ישתפר לאט לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית