הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טס למזרח

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני טס למזרח בשבועות הקרובים לזמן לא מוגדר, ואני צריך כמה שיותר הפניות, מדריכים, פורומים מתאימים, קבוצות פייסבוק רלוונטיות ומידע שכדאי לי לדעת.

נ.ב חלק מהמטרות שלי בטיול הם ללמוד, להשתפשף בבודהיזם ומדיטציה ולהתנסות בדברים חדשים.

לאן בדיוק אתה טס?
ולא חסרים בלוגים עם יומני מסע אישיים והמון מדריכים כמו "למטייל"

• פותח/ת השרשור
אני צריך למצוא את היעדים הנכונים

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך? לטייל? לעשן סמים? להכנס למקדש של בודהה ולקצץ את השיער ולאכול רק אורז?
נ.ב חלק מהמטרות שלי בטיול הם ללמוד, להשתפשף בבודהיזם ומדיטציה ולהתנסות בדברים חדשים.
📢😉

📢😉
זה אתה יכולת לעשות בכל מדינה במזרח שיש בה בודהה(כולן?).. השאלה היא אם הם מדריכים בשפה אנגלית או עברית

למטייל, וכל הקבוצות השונות בפייסבוק..
הכי טוב תחפש בגוגל יש מלא מידע..
ותן מקומות ספציפיים במזרח שאתה רוצה לבקר בהם.. תתכנן את המסלול פחות או יותר מבחינת ערים ומדינות למרות שברגע שאתה מגיע להודו או בכלל יוצא לטייל הכל משתנה כי זה טיול ספונטני אבל עדיף שיהיה לך מסלול כללי.
אל תשכח לבקר במרפסות של הודו ובגואה ;)
אגב, שווה לך גם לתת ביקור בקמבודיה, חופים מטורפים.. וגם תאילנד לקצת זמן יכול להיות נחמד..

• פותח/ת השרשור
למטייל, וכל הקבוצות השונות בפייסבוק..
הכי טוב תחפש בגוגל יש מלא מידע..
ותן מקומות ספציפיים במזרח שאתה רוצה לבקר בהם.. תתכנן את המסלול פחות או יותר מבחינת ערים ומדינות למרות שברגע שאתה מגיע להודו או בכלל יוצא לטייל הכל משתנה כי זה טיול ספונטני אבל עדיף שיהיה לך מסלול כללי.
אל תשכח לבקר במרפסות של הודו ובגואה ;)
אגב, שווה לך גם לתת ביקור בקמבודיה, חופים מטורפים.. וגם תאילנד לקצת זמן יכול להיות נחמד..
הבנתי שקמבודיה גנבים ונוכלים :X

לא בכל המקומות אני מאמין, לי לא יצא להיות שם אבל חברים שביקרו אמרו שהיה סבבה והם ממש נהנו שם.. אני מדבר על האזורים היותר תיירותיים..

• פותח/ת השרשור
לאחר תחקור אני מבין שאני צריך ויזה הודית, חיסונים (תלוי במיקום-צפון\דרום) וגם ציוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית