עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המטרה שלך? לטייל? לעשן סמים? להכנס למקדש של בודהה ולקצץ את השיער ולאכול רק אורז?אני צריך למצוא את היעדים הנכונים
נ.ב חלק מהמטרות שלי בטיול הם ללמוד, להשתפשף בבודהיזם ומדיטציה ולהתנסות בדברים חדשים.מה המטרה שלך? לטייל? לעשן סמים? להכנס למקדש של בודהה ולקצץ את השיער ולאכול רק אורז?
זה אתה יכולת לעשות בכל מדינה במזרח שיש בה בודהה(כולן?).. השאלה היא אם הם מדריכים בשפה אנגלית או עבריתנ.ב חלק מהמטרות שלי בטיול הם ללמוד, להשתפשף בבודהיזם ומדיטציה ולהתנסות בדברים חדשים.
📢😉
האנגלית שלי היא כמעט שפת אם, לא קריטי ליזה אתה יכולת לעשות בכל מדינה במזרח שיש בה בודהה(כולן?).. השאלה היא אם הם מדריכים בשפה אנגלית או עברית
השאלה איך שלהם...האנגלית שלי היא כמעט שפת אם, לא קריטי לי
\לכמה זמן טס?
לזמן לא מוגדר
מעניין אותימפרקים שם מלא שריר.
הבנתי שקמבודיה גנבים ונוכלים :Xלמטייל, וכל הקבוצות השונות בפייסבוק..
הכי טוב תחפש בגוגל יש מלא מידע..
ותן מקומות ספציפיים במזרח שאתה רוצה לבקר בהם.. תתכנן את המסלול פחות או יותר מבחינת ערים ומדינות למרות שברגע שאתה מגיע להודו או בכלל יוצא לטייל הכל משתנה כי זה טיול ספונטני אבל עדיף שיהיה לך מסלול כללי.
אל תשכח לבקר במרפסות של הודו ובגואה ;)
אגב, שווה לך גם לתת ביקור בקמבודיה, חופים מטורפים.. וגם תאילנד לקצת זמן יכול להיות נחמד..
לא שונה הרבה מפההבנתי שקמבודיה גנבים ונוכלים :X
אני לא נוטש את הילדים והילדות שלי, אני אשמור על קשרמה אבל.. עוד מעט סיזן מה אני אמור לעשות בלעדייך ? 😭