הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון ואחרון

סינדרלה

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
שלום, האם קיים דבר כזה ? לעשות סייקל אחד וזהו ? כלומר האם השריר שצברתי בזמן הסייקל הראשון והתוצאה שהגעתי אליה תישאר
או תיעלם אם לא אמשיך בעוד סייקלים ?

שלום, האם קיים דבר כזה ? לעשות סייקל אחד וזהו ? כלומר האם השריר שצברתי בזמן הסייקל הראשון והתוצאה שהגעתי אליה תישאר
או תיעלם אם לא אמשיך בעוד סייקלים ?
האם אחרי גיל 20 עדיין המוח יכול להתפתח במקרים מסויימים?

• פותח/ת השרשור
ניחוש פרוע- הוא ניכנס לפרופיל שלך, נוכח לדעת שאתה בן 20, ורמז לך שאתה דביל. אבל זה רק ניחוש, אולי אני טועה.

אה.. פשוט חשבתי שכולם פה בוגרים ועונים ברצינות לשאלות.. זה שאין לי ידע בנושא לא אומר שאני דביל.
מפתיע לגלות שיש פה גם ילדודס.

אל תקח אותי במילה. עדיין לא ביצעתי סייקל בעצמי.
ויכול להיות שיסתרו אותי כאן.

אבל לדעתי אם אתה נמצא הרבה מתחת לפוטנציאל גדילה הטבעי המקסימלי שלך, יש סיכוי שאם תזונה ואימונים נכונים, והתאוששות מיטבית תוכל לשמר חלק מרווחי הסייקל ברמה של קרוב לפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלך (רוב הסיכויים שפחות) עם רמות טסטוסטרון בטווח הנורמלי.

אבל שוב, יכול להיות שיסתרו אותי.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אותך .. מה שבעצם אמרת זה שאם אני נותן 100 אחוז תזונה ואימונים אני אחזור להיות כמו הפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלי
שזה בעצם מה שהיה לפני הסייקל.

כי השאלה שלי היא בהנחה שלפני הסייקל אני כבר ממצה את הפוטנציאל הטבעי שלי .. ( אימון של 3 שנים )

סייקל ראשון יתן לך תוצאות יפות מאוד מי בחינת מסת שריר אבל זה לא ישנה אותך מקצה לקצה .
אחרי הסייקל אם תעשה PCT טוב ותוכאל נכון ותמשיך להתאמן כמו שצריך כן תוכל לשמור על מרבית התוצאות אם לא הכל .
כמובן שלפני הסייקל רצוי מאוד שתידע לאכול נכון ולהתאמן בשביל לנצל עד המקסימום את הסייקל .
מה שכן אחרי הסייקל הראשון סביר להניח שיבוא גם השני וכן הלאה ...

לא הבנתי אותך .. מה שבעצם אמרת זה שאם אני נותן 100 אחוז תזונה ואימונים אני אחזור להיות כמו הפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלי
שזה בעצם מה שהיה לפני הסייקל.

כי השאלה שלי היא בהנחה שלפני הסייקל אני כבר ממצה את הפוטנציאל הטבעי שלי .. ( אימון של 3 שנים )
אם הגעת לפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלך, זה הגודל המקסימלי שרמת הטסטוסטרון הנורמלית שלך יכולה לתחזק.
לכן כן, כל קילוגרם מעבר לפוטנציאל המקסימלי הטבעי שלך ירד לאחר מכן מכיוון שלא יהיה לך רמה מספיקה של טסטוסטרון לתחזק כזאת כמות של מסת שריר.

דרך אגב זה שאתה מתאמן 3 שנים לא אומר שהגעת אלייה. זה אינדיבידואלי.

• פותח/ת השרשור
אם הגעת לפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלך, זה הגודל המקסימלי שרמת הטסטוסטרון הנורמלית שלך יכולה לתחזק.
לכן כן, כל קילוגרם מעבר לפוטנציאל המקסימלי הטבעי שלך ירד לאחר מכן מכיוון שלא יהיה לך רמה מספיקה של טסטוסטרון לתחזק כזאת כמות של מסת שריר.

לא יודע אם מה שאמרת הגיוני כי הטסטוסטרון קשור לבניית השריר לפי מה שאני יודע כך שגם אם רמות הטסטוסטרון ירדו זה לא יהיה קשור לשריר שנבנה
אלא לשריר שיבנה בעתיד או יותר נכון במקרה הזה לא תיבנה מסת שריר נוספת.

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון יתן לך תוצאות יפות מאוד מי בחינת מסת שריר אבל זה לא ישנה אותך מקצה לקצה .
אחרי הסייקל אם תעשה PCT טוב ותוכאל נכון ותמשיך להתאמן כמו שצריך כן תוכל לשמור על מרבית התוצאות אם לא הכל .
כמובן שלפני הסייקל רצוי מאוד שתידע לאכול נכון ולהתאמן בשביל לנצל עד המקסימום את הסייקל .
מה שכן אחרי הסייקל הראשון סביר להניח שיבוא גם השני וכן הלאה ...

אתה מדבר מניסיון ? אני אשמח לדעת אם מה שאמרת נכון ובאמת אפשר לשמר את התוצאות של הסייקל גם אחריו להרבה זמן

לא יודע אם מה שאמרת הגיוני כי הטסטוסטרון קשור לבניית השריר לפי מה שאני יודע כך שגם אם רמות הטסטוסטרון ירדו זה לא יהיה קשור לשריר שנבנה
אלא לשריר שיבנה בעתיד או יותר נכון במקרה הזה לא תיבנה מסת שריר נוספת.
אם זה היה עובד ככה החבר'ה במר אולימפיה היו חוסכים לעצמם המון כסף ובריאות.

• פותח/ת השרשור
כן כנראה שאתה צודק אבל מקווה שאיזה אחוז מסויים ממסת השריר יישאר גם לאחר הסייקל. אני לא רוצה להזריק כל החיים ולשחק עם ההורמונים של הגוף.

די מעניין אותי האמת.
@Daniel Barack @Tom
דעתכם ? והאם בכלל קיים כזה דבר סייקל ראשון ואחרון או שאחרי שאתה כבר עושה סייקל אחד אתה רוצה עוד ועוד ולא יכול להסתפק בלגדול בכזה קצב איטי של טבעי
נ.ב, לגבי האשכול אני שואל יותר בקטע של בן אדם שהוא ממש על הסף של הפוטנציאל הגנטי והוא שובר אותו עם סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור
די מעניין אותי האמת.
@Daniel Barack @Tom
דעתכם ? והאם בכלל קיים כזה דבר סייקל ראשון ואחרון או שאחרי שאתה כבר עושה סייקל אחד אתה רוצה עוד ועוד ולא יכול להסתפק בלגדול בכזה קצב איטי של טבעי
נ.ב, לגבי האשכול אני שואל יותר בקטע של בן אדם שהוא ממש על הסף של הפוטנציאל הגנטי והוא שובר אותו עם סייקל ראשון

השאלה שלי לא הייתה מה הבן אדם רוצה אחרי הסייקל אלא מנקודת הנחה שבן אדם עשה סייקל אחד והפסיק האם מסת השריר שצבר בסייקל תישמר ואם תקטן אז באיזה אחוז..

השאלה שלי לא הייתה מה הבן אדם רוצה אחרי הסייקל אלא מנקודת הנחה שבן אדם עשה סייקל אחד והפסיק האם מסת השריר שצבר בסייקל תישמר ואם תקטן אז באיזה אחוז..
זאת שאלה לא רצינית. הרבה מאוד פרמטרים ישפיעו על התוצאה. הרווחים ככלל לא "ישמרו", מצד שני במידה ומתאמן רחוק מאוד מהפוטנציאל הגנטי שלו סביר שירוויח את מסת השריר בחזרה במידה ויתמיד בהקפדה.

אין פה תורה מדוייקת, זה שונה מבן אדם לבן אדם.
מה שכן אני יכול להגיד לך -
שברגע שאתה עושה סייקל אחד, זה אף פעם לא יגמר ב-1.
כי ההתקדמות הכל כך מהירה שתהיה לך בסייקל,
רק תגרה אותך להמשיך לסייקל ה-2 ול-3 וכו׳ .
לשמור על תוצאות ? אפשרי, אך לא 100% מהתוצאה שהגעת אלייה - צריך להמשיך להשקיע בתזונה היום יומית ואז אולי תשמר 60-70%.

והאם בכלל קיים כזה דבר סייקל ראשון ואחרון
יש לא מעט בילדרים שמעשית הם על סייקל אחד....הם פשוט לא מפסיקים, נכנסים יוצאים אחרי שבועיים שלושה שוב חומרים..פציעה, מפסיקים לאיזה שבועיים וכך הלאה...
מכיר אישית איזה בחור שיצא מסייקל של 4 חודשים...ביצע pct , נח שבועיים ושוב נכנס לסייקל של חצי שנה...
אז נכון ..יש שיקראו לזה סייקל שני...אבל בינינו...זה לא! ורוב החבר'ה שדיברתי עליהם לא הייתי לוקח הימור פרוע אם הייתי אומר שגם לא מבצעים PCT ... איך הם אומרים "מה זה החרטות האלה...אני בחומרים 20 שנה...לא צריך כלום..הגוף 'מתנקה' לבד" 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית