עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם אחרי גיל 20 עדיין המוח יכול להתפתח במקרים מסויימים?שלום, האם קיים דבר כזה ? לעשות סייקל אחד וזהו ? כלומר האם השריר שצברתי בזמן הסייקל הראשון והתוצאה שהגעתי אליה תישאר
או תיעלם אם לא אמשיך בעוד סייקלים ?
ניחוש פרוע- הוא ניכנס לפרופיל שלך, נוכח לדעת שאתה בן 20, ורמז לך שאתה דביל. אבל זה רק ניחוש, אולי אני טועה.לא הבנתי את תשובתך 😃
ניחוש פרוע- הוא ניכנס לפרופיל שלך, נוכח לדעת שאתה בן 20, ורמז לך שאתה דביל. אבל זה רק ניחוש, אולי אני טועה.
אם הגעת לפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלך, זה הגודל המקסימלי שרמת הטסטוסטרון הנורמלית שלך יכולה לתחזק.לא הבנתי אותך .. מה שבעצם אמרת זה שאם אני נותן 100 אחוז תזונה ואימונים אני אחזור להיות כמו הפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלי
שזה בעצם מה שהיה לפני הסייקל.
כי השאלה שלי היא בהנחה שלפני הסייקל אני כבר ממצה את הפוטנציאל הטבעי שלי .. ( אימון של 3 שנים )
אם הגעת לפוטנציאל הטבעי המקסימלי שלך, זה הגודל המקסימלי שרמת הטסטוסטרון הנורמלית שלך יכולה לתחזק.
לכן כן, כל קילוגרם מעבר לפוטנציאל המקסימלי הטבעי שלך ירד לאחר מכן מכיוון שלא יהיה לך רמה מספיקה של טסטוסטרון לתחזק כזאת כמות של מסת שריר.
פשששששש...איזה פרשנותניחוש פרוע- הוא ניכנס לפרופיל שלך, נוכח לדעת שאתה בן 20, ורמז לך שאתה דביל. אבל זה רק ניחוש, אולי אני טועה.
סייקל ראשון יתן לך תוצאות יפות מאוד מי בחינת מסת שריר אבל זה לא ישנה אותך מקצה לקצה .
אחרי הסייקל אם תעשה PCT טוב ותוכאל נכון ותמשיך להתאמן כמו שצריך כן תוכל לשמור על מרבית התוצאות אם לא הכל .
כמובן שלפני הסייקל רצוי מאוד שתידע לאכול נכון ולהתאמן בשביל לנצל עד המקסימום את הסייקל .
מה שכן אחרי הסייקל הראשון סביר להניח שיבוא גם השני וכן הלאה ...
אם זה היה עובד ככה החבר'ה במר אולימפיה היו חוסכים לעצמם המון כסף ובריאות.לא יודע אם מה שאמרת הגיוני כי הטסטוסטרון קשור לבניית השריר לפי מה שאני יודע כך שגם אם רמות הטסטוסטרון ירדו זה לא יהיה קשור לשריר שנבנה
אלא לשריר שיבנה בעתיד או יותר נכון במקרה הזה לא תיבנה מסת שריר נוספת.
די מעניין אותי האמת.
@Daniel Barack @Tom
דעתכם ? והאם בכלל קיים כזה דבר סייקל ראשון ואחרון או שאחרי שאתה כבר עושה סייקל אחד אתה רוצה עוד ועוד ולא יכול להסתפק בלגדול בכזה קצב איטי של טבעי
נ.ב, לגבי האשכול אני שואל יותר בקטע של בן אדם שהוא ממש על הסף של הפוטנציאל הגנטי והוא שובר אותו עם סייקל ראשון
זאת שאלה לא רצינית. הרבה מאוד פרמטרים ישפיעו על התוצאה. הרווחים ככלל לא "ישמרו", מצד שני במידה ומתאמן רחוק מאוד מהפוטנציאל הגנטי שלו סביר שירוויח את מסת השריר בחזרה במידה ויתמיד בהקפדה.השאלה שלי לא הייתה מה הבן אדם רוצה אחרי הסייקל אלא מנקודת הנחה שבן אדם עשה סייקל אחד והפסיק האם מסת השריר שצבר בסייקל תישמר ואם תקטן אז באיזה אחוז..
השאלה שלי לא הייתה מה הבן אדם רוצה אחרי הסייקל אלא מנקודת הנחה שבן אדם עשה סייקל אחד והפסיק האם מסת השריר שצבר בסייקל תישמר ואם תקטן אז באיזה אחוז..
יש לא מעט בילדרים שמעשית הם על סייקל אחד....הם פשוט לא מפסיקים, נכנסים יוצאים אחרי שבועיים שלושה שוב חומרים..פציעה, מפסיקים לאיזה שבועיים וכך הלאה...והאם בכלל קיים כזה דבר סייקל ראשון ואחרון