הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנה

mor perez

משתמש פעיל
334
181
נק' מוניטין:
226
334
181
אהלן , כמה שאלות על חגורה שאני מתכוון להזמין בראשון ...המחיר בדולר יצא 136 +- , בשקל יצא בסביבות ה 525 כולל משלוח גדול של 63 דולר אחרי קופסאת מגנזיום כמוש אפשר לראות בתמונה , עכשיו השאלות הן האם יש מכס על שני המוצרים האלו ואם וכן כמה משמעותי זה יהיה , שתיים . על החגורה עצמה .. שמעתי עד עכשיו רק טוב עליה ושהיא תחזיק כמה שנים טובות ו3 ואחרון . לחברה שהזמינו חגורות ודברי דומים בעבר - האם זה בכלל משתלם לי להזמין באינטרנט
תודה 😃 שבת שלום

קבצים מצורפים

• LL2.png
    LL2.png
    KB 89.4 · צפיות: 153
  • LL1.png
    LL1.png
    KB 82 · צפיות: 145
שומע TRAP QUEEN אהה? יפה
לגבי המכס, לא אמור להיות אם החבילה עצמה היא מתחת ל75$, וזה המקרה אצלך, חשוב לוודא עם המוכר שהוא מציין בחשבונית שהוא מדביק על האריזה, את המחיר של המשלוח בנפרד ואת המחיר של המוצרים בנפרד.. אם בכל זאת יקחו לך מכס זה 18% מהסכום ..

• פותח/ת השרשור
שומע TRAP QUEEN אהה? יפה
🤩
לגבי המכס, לא אמור להיות אם החבילה עצמה היא מתחת ל75$, וזה המקרה אצלך, חשוב לוודא עם המוכר שהוא מציין בחשבונית שהוא מדביק על האריזה, את המחיר של המשלוח בנפרד ואת המחיר של המוצרים בנפרד.. אם בכל זאת יקחו לך מכס זה 18% מהסכום ..
זה אפשרי לבקש מהשולח (LL ) דבר כזה ? אם כן איך

כן, לבעל באתר קוראים מייק ( תבקש ממנו בפייסבוק של LL) הוא בחור נחמד וממה שאני יודע תמיד שביקשו ממנו הוא רשם מחיר מתחת ל75$ על החבילה.

• פותח/ת השרשור
כן, לבעל באתר קוראים מייק ( תבקש ממנו בפייסבוק של LL) הוא בחור נחמד וממה שאני יודע תמיד שביקשו ממנו הוא רשם מחיר מתחת ל75$ על החבילה.
אוקי אחלה , רק כדי שאני יבין במאה אחוז ... אני יבצע את ההזמנה ואז ישלח לו הודעה בפייסבוק עם מספר ההזמנה והבקשה ?

אוקי אחלה , רק כדי שאני יבין במאה אחוז ... אני יבצע את ההזמנה ואז ישלח לו הודעה בפייסבוק עם מספר ההזמנה והבקשה ?
לא, קודם תדבר איתו, תסביר בדיוק מה המצב ומה אתה רוצה ואחרי שיש בניכם סיכום על העניין תזמין.

ממליץ על המשלוח שלוקח עד 30 יום להגיע במקרה ויש אפשרות.
בנתיים מכל המשלוחים שהזמנתי לקח בגג 10 יום במקום 30.

• פותח/ת השרשור
ממליץ על המשלוח שלוקח עד 30 יום להגיע במקרה ויש אפשרות.
בנתיים מכל המשלוחים שהזמנתי לקח בגג 10 יום במקום 30.
לא קיים .. אם אני יוריד את הצאלק יהיה לי את האופציה , והמחיר ירד בכולל מ 525 ל 400 כול משלוח , המגנזיום זה דבר יקר .. כנראה בגלל המשקל , חושב על להוריד אותו

לא קיים .. אם אני יוריד את הצאלק יהיה לי את האופציה , והמחיר ירד בכולל מ 525 ל 400 כול משלוח , המגנזיום זה דבר יקר .. כנראה בגלל המשקל , חושב על להוריד אותו
מגנזיום אתה יכול להזמין בארץ מטיטאן ישראל במידה ויש להם במלאי.
אתה יכול ליצור איתם קשר בדף הפייסבוק שלהם
Titan Israel

אתה גם יכול בכללי להזמין מהם חגורה של טיטאן במידה ואתה רוצה משהו יותר איכותי מחגורת אקונומי

אל תשלח לארץ ישירות מ ll.
תשלח דרך buy2usa, כנראה גם המשלוח יהיה זול יותר וגם לא תשלם מע'מ כי דרכם משלמים רק על ערך החבילה.
קח בחשבון שבמחיר של 450 שקלים פרסמו חגורות שנראות מצוין שקונים בארץ

• פותח/ת השרשור
מגנזיום אתה יכול להזמין בארץ מטיטאן ישראל במידה ויש להם במלאי.
אתה יכול ליצור איתם קשר בדף הפייסבוק שלהם
Titan Israel

אתה גם יכול בכללי להזמין מהם חגורה של טיטאן במידה ואתה רוצה משהו יותר איכותי מחגורת אקונומי
הנקודה שלי היא שאם אני כבר יוסיף יותר ממאה שקל למה שיש עכשיו ( החגורה ב400 כולל משלוח ) אז אני כבר אקנה את הלונגהורן של טיטאן אבל אני לא ברמה הזאת אז זה לא השקעה חכמה במיוחד .. ותגיד אחי אתה יודע בערך כמה יעלה לי מהארץ מטיטאן כיאילו להזמין מגנזיום ? בLL זה היה מוסיף 120 כולל משלוח לחבילה גדולה כמו שרואים בתמונה
אל תשלח לארץ ישירות מ ll.
תשלח דרך buy2usa, כנראה גם המשלוח יהיה זול יותר וגם לא תשלם מע'מ כי דרכם משלמים רק על ערך החבילה.
קח בחשבון שבמחיר של 450 שקלים פרסמו חגורות שנראות מצוין שקונים בארץ
רק רגע לארץ דרך LL יעלה לי כ 400 שקל כולל משלוח ומשלוח הוא בין 20ל30 יום , יערוך את ההודעה אחרי שאני יברר לגבי מחיר הכולל לBUY2USA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית