הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pokemon Go

המשחק אמור להיות מאוד טוב לפי מה שהבנתי
יש גם את הכנס שהוא חצי שעה שמביא עוד מידע על המשחק

בנוסף המשחק עצמו יהיה חינם ויכלול בתוכו פשוט תשלומים מסויימים לא ידעו עדיין מה מי מו
בנוסף אם המשחק יהיה מכו INGRESS אנחנו נקבל תמיכה מלאה של המשחק מוקדם מהצפוי
השאלה איך יראה המשחק אם הוא יראה כמו התמונה למעלה שאתה הולך לבית נטוש ואפל ופשוט בפלאפון אתה רואה צדיזרד על דשא
אז כן יהיה לנו תמיכה ישירות
אבל אם באמת יעשו את זה כמו הטריילר יקח זמן שזה יגיע לארץ לדעתי

כמובן שהטריילר והמשחק עצמו בוודאות לא יהיו זהים בגלל שזה לא אפשרי כרגע גם אם נשתמש במשקי מציאות מדומה למניהם או GOOGLE GLASS
או לא יודע מה בגלל התאמת הפוקימונים לפיזיקה של העולם האמיתי

הכנס הכרזה למי שרוצה

המשחק יצא לאנדרואיד אפשר להוריד מהאינטרנט עוד לא יצא לפליי סטור בישראל אבל תפסתי כבר איזה 10 ואני רמה 4!!!!

• פותח/ת השרשור
המשחק יצא לאנדרואיד אפשר להוריד מהאינטרנט עוד לא יצא לפליי סטור בישראל אבל תפסתי כבר איזה 10 ואני רמה 4!!!!
גם אני בערך במצב שלך... ממש מעצבן אבל שאפשר ללכת למכונים רק מרמה 5... מת לגלות כבר את הגיימפליי של הקרבות..

גם אני בערך במצב שלך... ממש מעצבן אבל שאפשר ללכת למכונים רק מרמה 5... מת לגלות כבר את הגיימפליי של הקרבות..
אין גיימפליי,אתה פשוט לוחץ על המסך הכי מהר שאתה יכול.
משחק חלש.

מעצבן אותי שעשיתי היום מסע רגלי של איזה 30 דקות ופגשתי רק פרס כשכבר יש לי אחד. הכל רחוק ממני אין לי כלום פשוט

אני היחיד שלא עובד לו? , הורדתי את הקובץ והאנדוריד לא מצליח בכלל לחלץ את זה...

יש לי את זה באייפון נראה לי שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, זה מטורף עכשיו יצאתי לפארק הירקון לחפש פוקימונים ותפסתי סקוירטל ליד המים

חרא משחק.
1. בשביל ללכת במשחק צריך אשכרה ללכת במציאות, לא פרקטי ללכת רק בשביל לתפוס איזה רטטה במדינה שלנו שאחרי דקה הליכה אתה מים.
2. המשחק צריך להיות דלוק בזמן שאתה הולך. זאת אומרת בלי שיחות בלי ווצאפ. ו-GPS דלוק כל הזמן ואוכל לך את הסוללה.
3. אתה לא באמת עושה יותר מדי, רק תופס פוקמונים בלי שום אתגר, בלי שום קרבות מגניבים. אין שום דמיון עם המשחקים שממשיכים להצליח גם אחרי קרוב ל-20 שנה.

קיצר, זה אולי "וואו תפסתי צ'ארמנדר אני פוקמון מסטר" בהתחלה, אבל אחרי 5 דקות אתה סוגר את זה ולא פותח יותר בחיים בערך, קצת כמו האפליקציה הזו שמחליפה לך את הפנים עם אחרים וכו'..

חרא משחק.
1. בשביל ללכת במשחק צריך אשכרה ללכת במציאות, לא פרקטי ללכת רק בשביל לתפוס איזה רטטה במדינה שלנו שאחרי דקה הליכה אתה מים.
2. המשחק צריך להיות דלוק בזמן שאתה הולך. זאת אומרת בלי שיחות בלי ווצאפ. ו-GPS דלוק כל הזמן ואוכל לך את הסוללה.
3. אתה לא באמת עושה יותר מדי, רק תופס פוקמונים בלי שום אתגר, בלי שום קרבות מגניבים. אין שום דמיון עם המשחקים שממשיכים להצליח גם אחרי קרוב ל-20 שנה.

קיצר, זה אולי "וואו תפסתי צ'ארמנדר אני פוקמון מסטר" בהתחלה, אבל אחרי 5 דקות אתה סוגר את זה ולא פותח יותר בחיים בערך, קצת כמו האפליקציה הזו שמחליפה לך את הפנים עם אחרים וכו'..
בטח כיף איתך במסיבות טילים

חרא משחק.

1. זה הקטע של המשחק... שאתה צריך לצאת מהבית ושיהיה "ריאלסטי", וממה שהבנתי בעתיד מתכננים להעביר את זה לVR מה שיהיה קצת מטריד
2. יש אופציה לחיסכון בסוללה, תלך לSETTINGS, ואז תסמן V בBATTERY SAVE ופשוט תהפוך את הטלפון וזה הופך את המסך לשחור עם הלוגו של המשחק, וזה עושה רטט כשאתה מוצא פוקימון, אז זה קצת תוקן, למרות שעדיין טוחן סוללה... אבל זאת טענה לא טענה...
3. יש את הGYMים שבהם נלחמים כדי לשלוט עליהם, והסיסטם של ההתקפה נחמד. אפשר להתקיף מכה רגילה או חזקה עם טעינה ואפשר להתחמק.
עם הזמן יוסיפו את האפשרות (אני מקווה לפחות) לראות אנשים שלידך, ואז אתה יכול להילחם נגדם, אבל בנתיים להלחם כדי לכבוש מקום שנקרא כרגע GYM זה דיי מגניב. חבל שלא בדקת קצת מעבר לפני שהעברת ביקורת על זה שזה "חרא משחק".

נ.ב יש קצת מעבר מרק ללחוץ על המסך בסעיף 3. אתה צריך לדעת את מי לבחור, את מי לשדרג, איך להתקיף, מתי להתחמק, ויש 3 קבוצות גדולות שאתה צריך להצטרף לאחד מהם, ויותר מבן אדם אחד יכול לשלט על GYM (ז"א המטרה של קבוצה היא לשלוט על כל הGYMים במשחק וכו'...

בכ"מ, שכחת שהוא לא ממזמן יצא להורדה, יש לו עוד דרך ארוכה ואני מאמין שהוא ישתפר בהרבה.

וונאבי ערס? שמוק אידיוט ושמן כושל
אני לא וונאבי ערס ואני מתעב אותם,אני סהכ חושב שאתם חבורת פריקים 😇

אתה נשמע כמו מישהו שהיה חנבץ כשהיה קטן,מניח שצחקו עליך הרבה,ואז החלטת "להראות להם" וללכת לחדר כושר,אבל אתה עדיין מקבל פלאשבקים מכל אותם אנשים שצחקו עליך ובגלל זה מנסה תמיד להראות שאתה יותר טוב מאחרים אבל בנסיון להוריד את הערך של האחרים ולא להעלות את שלך.
בקצב הזה אתה תהפוך לאגומניאק שזקוק באופן קבוע להערכה מהסובבים אותו,וברגע שלא תקבל את ההערכה הזאת אתה תרגיש ריק כי אין לך שום ערך מוסף מעבר לשרירים.
בהצלחה בהמשך הדרך,זה יהיה 100 שקל,תודה.

אתה נשמע כמו מישהו שהיה חנבץ כשהיה קטן,מניח שצחקו עליך הרבה,ואז החלטת "להראות להם" וללכת לחדר כושר,אבל אתה עדיין מקבל פלאשבקים מכל אותם אנשים שצחקו עליך ובגלל זה מנסה תמיד להראות שאתה יותר טוב מאחרים אבל בנסיון להוריד את הערך של האחרים ולא להעלות את שלך.
בקצב הזה אתה תהפוך לאגומניאק שזקוק באופן קבוע להערכה מהסובבים אותו,וברגע שלא תקבל את ההערכה הזאת אתה תרגיש ריק כי אין לך שום ערך מוסף מעבר לשרירים.
בהצלחה בהמשך הדרך,זה יהיה 100 שקל,תודה.
זה מה שכל אדיוט היה מסיק מהתגובות שלו, אבל אולי זה ישתפר עם השנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית