הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pokemon Go

יש בחור אוסטרלי שפרסם אפל אידי בפומבי כדי שאנשים יורידו את המשחק.. תגגלו [email protected] ותמצאו את הססמא.
או שתישו כמוני, תפתחו אפל איידי אמריקאי ותשימו כתובת וכו׳ אמיתיים מהאינטרנט.
אגב די מטריד אני רואה יותר ויותר ילדים הולכים ברחוב בכול מקום שיש בו פוקיסטופ עם הפרצופים בסמארטפון 🤣

אוי,בואו נשווה בין משו איכותי לבין משחק מפגר.
בואו נשווה בין זהב לחול.
מה הקשר של ההשוואה שהבאת פה?
אנשים שונים נהנים מדברים שונים,אתה נהנה להרים ברזלים מהרצפה,הם נהנים לשחק בפלאפון.
כואב לך הכוס?

אנשים שונים נהנים מדברים שונים,אתה נהנה להרים ברזלים מהרצפה,הם נהנים לשחק בפלאפון.
כואב לך הכוס?
אם לא שמת לב , הוא לא דיבר על הנאה, אלא על תמורה.
ללכת ו״להרים ברזלים מהרצפה״ , יביא לך תמורה.
לעומת זאת, ללכת ולשחק בלאסוף פוקימונים בפלאפון, לא יביא לך תמורה.

אם לא שמת לב , הוא לא דיבר על הנאה, אלא על תמורה.
ללכת ו״להרים ברזלים מהרצפה״ , יביא לך תמורה.
לעומת זאת, ללכת ולשחק בלאסוף פוקימונים בפלאפון, לא יביא לך תמורה.

איזו תמורה? בסוף כולם הופכים לאפר גם ככה.
אולי כדאי לנצל את הזמן שלך בדברים שאתה אוהב לעשות ולא לחפש "תמורה".

כואב לך הכוס?
אני ממש רואה שאתה מחפש אותי,נעלבת חמודי מהמילה פריק?
בדיוק כמו שאמרו לך,דיברתי על תמורה.
לחפש פוקימונים לא יביא לך באמת משהו,להרים ברזלים הרצפה לעומת זאת יביא לך איכות חיים,הנאה (שפה אפשר לטעון גם על הפוקימונים) ותחביב ועיסוק לחיים.

לחפש פוקימונים לא יביא לך באמת משהו,להרים ברזלים הרצפה לעומת זאת יביא לך איכות חיים,הנאה (שפה אפשר לטעון גם על הפוקימונים) ותחביב ועיסוק לחיים.
בעצם לא אמרת פה כלום.

לחפש פוקימונים יביא לך הנאה, איכות חיים,תחביב ועיסוק לתקופה ארוכה ממושכת כל עוד מעדכנים את המשחק.

יש אנשים שכל כך הורסים כל שירשור בפורום הזה בזמן האחרון...

לחפש פוקימונים יביא לך הנאה, איכות חיים,תחביב ועיסוק לתקופה ארוכה ממושכת כל עוד מעדכנים את המשחק.
הנאה אולי כן,איך זה משפר את איכות החיים שלך אני לא בדיוק רואה.
תחביב ועיסוק? לא באמת ... כמה אתה יכול לשחק בזה ביום? כמה כבר יהיה לך כוח לזה,להשקיע בזה ולסדר את סדר היום שלך לפי זה,בדומה לאימונים? אי אפשר להשוות דבר שכזה לאורך חיים כמו הרמת ברזלים הרצפה.
בעצם לא אמרת פה כלום.
בעצם אמרתי פה הרבה.
נחמד שאתה מנסה לנגח אותי בתגובה,מילא לא היית ילדותי וזה היה קורה כי באמת יש לך מה להגיד על התגובה שלי,ולא כי רשמתי לך פריק בציניות או כל דבר כזה,ילדותי לגמרי.

תחביב ועיסוק? לא באמת ... כמה אתה יכול לשחק בזה ביום? כמה כבר יהיה לך כוח לזה,להשקיע בזה ולסדר את סדר היום שלך לפי זה,בדומה לאימונים? אי אפשר להשוות דבר שכזה לאורך חיים כמו הרמת ברזלים הרצפה.
וואו, איזה לא אגוצנטרי אתה.

• פותח/ת השרשור

בעצם אמרתי פה הרבה.
נחמד שאתה מנסה לנגח אותי בתגובה,מילא לא היית ילדותי וזה היה קורה כי באמת יש לך מה להגיד על התגובה שלי,ולא כי רשמתי לך פריק בציניות או כל דבר כזה,ילדותי לגמרי.
יש אנשים שיגידו בדיוק אותו דבר על להרים ברזלים. איך תתמיד בזה? זה ימאס לך אחרי חודש עחי! יש לך אנשים שישחקו במשחק הזה גם עשור מי אתה שתטען כל כך בקלות שזה נמאס וכאלה...
איכות חיים זה עניין סובייקטיבי, כל אחד מגדיר את זה אחרת. מבחינתך להיות בריא ובכושר זה איכות חיים מבחינת אחר איכות חיים זה לשבת במזגן עם צ'יפס ביד זה איכות חיים.

איכות חיים,הנאה (שפה אפשר לטעון גם על הפוקימונים) ותחביב ועיסוק לחיים.

אלה הסיבות שמצאת? את כל הדברים האלה אתה גם יכול להגיד על הפוקימון.
מה עם בריאות, גוף יותר טוב, בטחון עצמי, חברים, כבוד וכו', לא חסרים אנשים שהתחום הזה שינה להם את החיים.

חמודי... תנגב את הבמבה מהשפתיים לפני שאתה פונה אלי.
ואני שמח בשבילך שלהרים ברזלים מהרצפה מסב לך אושר, אני מעדיף לקרוא ליזיזה בזמן הפנוי שלי,כל אחד והסטיות שלו, אז בחיאת רבאק שחרר אותנו מהשטויות שלך בדיון הזה, כל תגובה שלך יותר מטומטמת מהקודמת

הדבר היחיד שהמשחק הזה יכול להביא זה בזבוז זמן טוטאלי. איך בדיוק אנשים נהנים מלהשיג משהו שתוכנת במחשב וסה''כ זה איזשהו קוד שמופיע בצורת פוקימון בפאלפון? מילא אם היית משיג אחד כזה במציאות אז בסדר אבל זה פאקינג משחק פאלפון שטותי....

הדבר היחיד שהמשחק הזה יכול להביא זה בזבוז זמן טוטאלי. איך בדיוק אנשים נהנים מלהשיג משהו שתוכנת במחשב וסה''כ זה איזשהו קוד שמופיע בצורת פוקימון בפאלפון? מילא אם היית משיג אחד כזה במציאות אז בסדר אבל זה פאקינג משחק פאלפון שטותי....
וואלה אחי יש לי צרמנדר במציאות... מי אתה שתגיד לי שהוא לא אמיתי? 🤯

באותה דרך שאנשים נהנים לראות משחק כדורגל גם אם הם לא משתתפים בו.
אני מרגיש שאני צריך להסביר איך עובדים החיים לילדים בני 5.
זה באמת לא מסובך, אנשים שונים נהנים מדברים שונים, ולאנשים שונים דברים שונים נראים כמו בזבוז זמן.

אנשים פה butthurt בקטע מפחיד, מה אכפת לכם, שאנשים יעשו מה שבא להם, והוויכוח על מה יותר "מועיל" זה פשוט וויכוח מטומטם הכול סובייקטיבי...

באותה דרך שאנשים נהנים לראות משחק כדורגל גם אם הם לא משתתפים בו.
אני מרגיש שאני צריך להסביר איך עובדים החיים לילדים בני 5.
זה באמת לא מסובך, אנשים שונים נהנים מדברים שונים, ולאנשים שונים דברים שונים נראים כמו בזבוז זמן.
אין לי בעיה עם מה שאנשים אחרים עושים אני כולה אמרתי שהמשחק הזה הוא חרא של משחק והוא בזבוז זמן זה כל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית