עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה אומר.שכחת לאמן רגליים אחי
מה אתה אומר.
אני אף פעם לא מפספס רגליים.
זה יצא ככה רק בתמונה הזאת.
מה ההיקף ירך שלך ועל כמה % שומן אתה?
נגיד ואתה לא מתחבר לזה, אבל למה לרדת על אנשים ולהגיד אליהם שמה שהם עושים זה בזבוז ואין תמורה.אני ממש רואה שאתה מחפש אותי,נעלבת חמודי מהמילה פריק?
בדיוק כמו שאמרו לך,דיברתי על תמורה.
לחפש פוקימונים לא יביא לך באמת משהו,להרים ברזלים הרצפה לעומת זאת יביא לך איכות חיים,הנאה (שפה אפשר לטעון גם על הפוקימונים) ותחביב ועיסוק לחיים.
A wild hypocrite Arkadi appearsנגיד ואתה לא מתחבר לזה, אבל למה לרדת על אנשים ולהגיד אליהם שמה שהם עושים זה בזבוז ואין תמורה.
בתור אחד ששיחק המון משחקי מחשב. התמורה שלי הייתה הנאה. לצערי כיום לא משחק, אבל אחרי סקס לשחק במשחקי מחשב זה ההנאה הכי גדולה שהייתה לי בחיים.
יש אנשים שאוהבים לעשות ספורט ויש אנשים שאוהבים להסתכל סדרות ויש כאלו שלשחק במחשב או קונסולות. לא רואה שום דבר פסול באף אחד מהדברים. כל אחד עושה מה שהוא נהנה ממנו. לא כולנו צריכים להנות מאותם דברים
אה ?A wild hypocrite Arkadi appears
"הומואים זה רע "אה ?
חחחח 🤣בוא נסיים בזה שאני יותר גדול יותר חטוב יותר חזק. ירך שלי פי 3 בערך מהגודל של הירך שלך וגם הבולבול
תראה מה תפסתי היוםתוך כדי אירובי אני מאשר 🤩
אני עושה שעה אופניים תוך כדי פוקר.. אחרת הייתי מת משעמום
קיצור איפה יש מג'יקארפים? אני רוצה לתפוס ולפתח לגרידוס... הבנתי שצריך איזה 100 מג'יקרפים...
צריך 101 מג׳יקרפים.
הביצה של ה10 ק"מ לא תופס בנהיגה?צריך 101 מג׳יקרפים.
100×3 ואז לשחרר את כל ה 100
אז 300+100 ואז עוד אחד כדי לפתח
קיבלתי בביצה של 10 ק"מ סנורלקס ושיפרתי אותו יש לו 1220 cp אין יותר חזק ממנו! אני מנצח מכונים של 5 פוקימונים איתו 🕴
עד 20 קמ"ש בערך תופסהביצה של ה10 ק"מ לא תופס בנהיגה?
חייב שהמכשיר יהיה בתנועה?
תפסתי גם פסיידאק, אברה, ריינהורן, קיו בון..
אני דיי סגור על עצמי שזה עד 8 קמ"שעד 20 קמ"ש בערך תופס
תפתחאני דיי סגור על עצמי שזה עד 8 קמ"ש
איך זה פועל? חייב לזוז על המפה של הGPS או שאפשר תנועה של המכשיר כמו ריצה בהליכון? ואז מסיים תיקתק באירובי 😁אני דיי סגור על עצמי שזה עד 8 קמ"ש
GPSאיך זה פועל? חייב לזוז על המפה של הGPS או שאפשר תנועה של המכשיר כמו ריצה בהליכון? ואז מסיים תיקתק באירובי 😁