הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pokemon Go

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
טוב לא יודע מי מכם שמע ומי מכם לא שמע אבל הולכת לצאת ב2016 האפליקציה Pokemon Go
הנה טריילר:

קצת מידע ושמועות:
Facts & Rumors about Pokemon Go

NERDGASM

מה אתם חושבים? באמת יהיה כזה אדיר? לדעתי יש לזה פוטנציאל להיות ממש אדיר

aOmZA5r_700b.jpg

a0Y6dgq_700b.jpg
adpnPKM_700b.jpg

משחק וידאו שגורם לך ללכת במציאות? לא תודה.
מעולה לרסט דייז להזרים קצת דם
נראה אדיר מטורף אני לא חושב שיש בן אדם שבתור ילד לא היה לו את החלום שיהיה פוקימונים בעולם האמיתי, אבל לא הבנתי אני אמור ללכת ברחוב ופתאום באמצע החיים מדמיין שיש לידי פוקימון ומה קורה ?
בכ''מ אני חושב שכשכל העניין של משקפיים שאתה רואה דרכם עולם מדומה יתקדם (וזה כבר קיים) הדבר הזה לא יהיה רחוק מלשחק את זה בבית בעולם דמיוני, כנ''ל למשחקי יריות וזה יהיה מדהים לדעתי

זה "גרינדר" לחנונים...
אוי יש מגה חנון 20 מטר ממני.. אני שולף את הפיקצ'ו שלי והולך להראות לו מה זה...
🤣

ללא ספק חלמתי שהייתי מאמן פוקימונים, וחוץ מהחלום שהייתי בו "גוקו" מדרגון בול, זה החלום הכי טוב שהיה לי!!

*נ.ב. מעולם לא חלמתי על הרבה כסף

• פותח/ת השרשור
ללא ספק חלמתי שהייתי מאמן פוקימונים, וחוץ מהחלום שהייתי בו "גוקו" מדרגון בול, זה החלום הכי טוב שהיה לי!!

*נ.ב. מעולם לא חלמתי על הרבה כסף
תימני שלא חלם על כסף??😱😱

לא הצלחתי כל כך להבין איך בדיוק המשחקיות תיהיה, עד כמה שאני יודע מה שהם מציגים בסרטון לא יהיה, אין עדיין טכנולוגיה לזה.

בתקווה שאולי ה HoloLens של מיקרוסופט תתפתח ואז בשבילוב עם זה אפשר יהיה לשחק משחקים כאלו ואולי גם דברים כמו יוגי-הו.

אבל עד שאני לא רואה משקפיים על המשתמש זה אומר שזה לא מה שמציגים וכנראה פשוט יהיה אפליקציה סתם ככה.

די ברור איך המשחקיות תהיה לפי סוף הסרטון - במקום למצוא צ'רמנדר מאחורי פח זבל, אתה תמצא את עצמך מסתכל על צ'רמנדר בפלאפון שלך מאחורי פח זבל. בגדול זה מצא את המטמון עם וויז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית