עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שאפשר להפסיק...שלום לכולם ,דיאנבול אפשרי להפסיק באמצע סייקל נגיד אחריי שבועיים האם זה יפגע בסייקל,אה שכחתי מריץ סייקל טרן אנתת,טסט ,ודיאנבול, כולל pct וכל מה שקשור לזה,למשך 10 שבועות ,שכחתי לציין דיאנבול 40 מ"ג ביום מחולקים ל4 פעמים ביום
מזה השאלה הזו...בחייאת...זה יפגע בסייקל??או בהמשך לתוצאות??
בן כמה אתה?מריץ סייקל טרן אנתת,טסט ,ודיאנבול,
בן כמה אתה?
כמה סייקלים עברת שאתה מריץ טרן?
האם קיים בסייקל שלך hcg?
אז אתה אומר שאין בעיה להכניס טרן בסייקל ראשון?עשיתם את ה"טרן" חומר שאי אפשר להתמודד איתו / להסתדר איתו ,
כולה טרן חברים - אולי טיפה יותר חם לך מברגיל , אבל זהו ..
כל נושא ה"עצבני" וכו' זה סתם פסיכולוגי .
אז אתה אומר שאין בעיה להכניס טרן בסייקל ראשון?
לא רוצה שישתמע מדבריי שאני בעד טרן וכאלה בסייקל הראשון..בסייקל ראשון של טסט 500 מ"ג - עם תזונה נכונה ומנוחה כמו שצריך , אתה יכול בכיף לעלות 12-14 ק"ג
לא רוצה שישתמע מדבריי שאני בעד טרן וכאלה בסייקל הראשון..
אך אני חושב שהציפיות מסייקל ראשון של טסט בלבד צריכות להיות שפויות בהרבה...
אני לפחות לא הכרתי אף מתאמן ולו הרציני ביותר שיכל אפילו להתקרב להשגת המטרות כפי שציינת מסייקל טסט לבד.
ואגב, אסי..לטרן יש לעיתים גם השפעות פסיכולוגיות קשות במקרים מסויימים,זה לא יקרה לכל אחד אלא רק לאותו אחד שיש לו נטייה להפרעה מסויימת,בדיוק כפי שאלכוהול לא הופך כל אדם לאלים אלא רק את זה שממילא יש לו נטייה לאלימות
אני מכבד את מה שאתה אומר..אבל אני לצערי לא הכרתי עדיין כזה!אני מכיר לא בן אדם 1 ולא 2 שעלו בסייקל טסט בלבד בתור סייקל ראשון 12+ ק"ג ,
כמובן שמתוך זה : נוזלים, שומן , וכו'
אבל סה"כ במשך 10-12 שבועות רוב המשתמשים שאכלו בתזונה קפדנית אכן הצליחו לעלות במשקל מעל 10+ ק"ג .
אני מכבד את מה שאתה אומר..אבל אני לצערי לא הכרתי עדיין כזה!
לגבי הטרן...
כל אדם עם פיוז קצר שבד"כ לא מצליח לספור עד 10 אלא מתפוצץ באזור ה 3 או 4 יתפוצץ הרבה לפני וההתפרצות שלו תהיה לרוב חסרת פרופורציה
מכיר גם איזה חבר לאימונים שמאוהב בטרן ברמות קשות....הוא משתמש כמעט על בסיס קבוע באנאבולים ומעט מאוד יוצא להפסקות..
אני מייד מזהה מתי הוא על טרן ...יכול להגיד לך שהבחור הוא על גבול הבלתי נסבל כשהוא על טרן וגם לפעמים נכנס לסרטים והזיות שעוקבים אחריו וכו' וכו'
יש לי הרבה יותר דוגמאות הפוכות של אנשים שפויים שהטרן לא גורם להם בכלל להפרעות התנהגותיות
אבל בגדול לא הייתי ממליץ לאף אדם עם נטיות לבעיות נפשיות (אני מדבר על נטיות ל.... לא על בעיות מוצקות) או עם פתיל קצר למהר להשתמש בטרן