הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת דיאנבול

• פותח/ת השרשור prolab
  • פורסם בתאריך

prolab

משתמש מתחיל
174
8
נק' מוניטין:
1
174
8
הולמס פלייס
שלום לכולם ,דיאנבול אפשרי להפסיק באמצע סייקל נגיד אחריי שבועיים האם זה יפגע בסייקל,אה שכחתי מריץ סייקל טרן אנתת,טסט ,ודיאנבול, כולל pct וכל מה שקשור לזה,למשך 10 שבועות ,שכחתי לציין דיאנבול 40 מ"ג ביום מחולקים ל4 פעמים ביום

שלום לכולם ,דיאנבול אפשרי להפסיק באמצע סייקל נגיד אחריי שבועיים האם זה יפגע בסייקל,אה שכחתי מריץ סייקל טרן אנתת,טסט ,ודיאנבול, כולל pct וכל מה שקשור לזה,למשך 10 שבועות ,שכחתי לציין דיאנבול 40 מ"ג ביום מחולקים ל4 פעמים ביום
ברור שאפשר להפסיק...

• פותח/ת השרשור
גם קשור לנוזלים ,וגם התחילו לי כאבים קצת באזור הבטן קצת מפחד,והאם ליב 52 או גדילן מצוי ,אפשרי לשלב במהלך הסייקל או בסוף

זה יפגע בסייקל??או בהמשך לתוצאות??
מזה השאלה הזו...בחייאת...
מה אתה רוצה להפסיק את הדיבול ולהמשיך להנות מהאימפקט שלו??
הסייקל שלך גם ככה די חזק....
אם אתה כרגע שבועיים מתחילת הסייקל אז תהיה ירידה לשבוע אבל מהר מאוד תתאזן

בן כמה אתה?
כמה סייקלים עברת שאתה מריץ טרן?
האם קיים בסייקל שלך hcg?

עשיתם את ה"טרן" חומר שאי אפשר להתמודד איתו / להסתדר איתו ,
כולה טרן חברים - אולי טיפה יותר חם לך מברגיל , אבל זהו ..
כל נושא ה"עצבני" וכו' זה סתם פסיכולוגי .

עשיתם את ה"טרן" חומר שאי אפשר להתמודד איתו / להסתדר איתו ,
כולה טרן חברים - אולי טיפה יותר חם לך מברגיל , אבל זהו ..
כל נושא ה"עצבני" וכו' זה סתם פסיכולוגי .
אז אתה אומר שאין בעיה להכניס טרן בסייקל ראשון?

אז אתה אומר שאין בעיה להכניס טרן בסייקל ראשון?

לראשון לא הייתי ממליץ,
כי בסייקל ראשון של טסט 500 מ"ג - עם תזונה נכונה ומנוחה כמו שצריך , אתה יכול בכיף לעלות 12-14 ק"ג
לאחר מכן אין בעיה לשלב כבר בסייקל ה-2 או ה-3 את הטרן .
אין לאן למהר הרי גם ככה זה לא מסתיים בסייקל 1 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם,ממשיך רגיל את הסייקל וכן כמובן יש hcg ,וכן הרצתי סייקלים בחיים שלי,וכמו שאמר אסי זה רק טרן ,לא צריך להשתגע ,נכון הוא חזק,וכן עליתי איתו כבר בנתיים 7 קילו בשבוע

בסייקל ראשון של טסט 500 מ"ג - עם תזונה נכונה ומנוחה כמו שצריך , אתה יכול בכיף לעלות 12-14 ק"ג
לא רוצה שישתמע מדבריי שאני בעד טרן וכאלה בסייקל הראשון..
אך אני חושב שהציפיות מסייקל ראשון של טסט בלבד צריכות להיות שפויות בהרבה...
אני לפחות לא הכרתי אף מתאמן ולו הרציני ביותר שיכל אפילו להתקרב להשגת המטרות כפי שציינת מסייקל טסט לבד.

ואגב, אסי..לטרן יש לעיתים גם השפעות פסיכולוגיות קשות במקרים מסויימים,זה לא יקרה לכל אחד אלא רק לאותו אחד שיש לו נטייה להפרעה מסויימת,בדיוק כפי שאלכוהול לא הופך כל אדם לאלים אלא רק את זה שממילא יש לו נטייה לאלימות

טרן עושה אותך אדם אחר.. אי אפשר להגיד שהוא לא משנה את הדרך שאתה חושב. ולא מאמין למי שאומר אחרת שזה לא מפריע לו.

לא רוצה שישתמע מדבריי שאני בעד טרן וכאלה בסייקל הראשון..
אך אני חושב שהציפיות מסייקל ראשון של טסט בלבד צריכות להיות שפויות בהרבה...
אני לפחות לא הכרתי אף מתאמן ולו הרציני ביותר שיכל אפילו להתקרב להשגת המטרות כפי שציינת מסייקל טסט לבד.

ואגב, אסי..לטרן יש לעיתים גם השפעות פסיכולוגיות קשות במקרים מסויימים,זה לא יקרה לכל אחד אלא רק לאותו אחד שיש לו נטייה להפרעה מסויימת,בדיוק כפי שאלכוהול לא הופך כל אדם לאלים אלא רק את זה שממילא יש לו נטייה לאלימות

אכן אתה צודק,
מן הסתם שאם לבן אדם יש בין כה וכה הפרעה כלשהי אז זה בטח ובטח שיעזור לה להיות יותר - נקרא לזה : "ערנית"
אבל כל בן אדם נורמלי - שאומר פה בפורום
" מה אני אבל יש לי פיוז קצר אני מתעצבן נורא מהר "
זה בולשיט, כי אנשים בגלל שהם לוקחים טרן מכניסים לעצמם לראש שעכשיו הם יהיו יותר אגרסיבים - אז זה לא נכון .
עזוב בקטע הזה אני מסכים איתך , אבל פשוט אנשים לוקחים את זה לקטע קיצוני ש "טרן" זה השטן .

אני מכיר לא בן אדם 1 ולא 2 שעלו בסייקל טסט בלבד בתור סייקל ראשון 12+ ק"ג ,
כמובן שמתוך זה : נוזלים, שומן , וכו'
אבל סה"כ במשך 10-12 שבועות רוב המשתמשים שאכלו בתזונה קפדנית אכן הצליחו לעלות במשקל מעל 10+ ק"ג .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש עצבים כמו בכל סייקל ,אבל לא כמו שמתארים את הטרן,כל העניין של פיוז קצר ,מוגזם

אני מכיר לא בן אדם 1 ולא 2 שעלו בסייקל טסט בלבד בתור סייקל ראשון 12+ ק"ג ,
כמובן שמתוך זה : נוזלים, שומן , וכו'
אבל סה"כ במשך 10-12 שבועות רוב המשתמשים שאכלו בתזונה קפדנית אכן הצליחו לעלות במשקל מעל 10+ ק"ג .
אני מכבד את מה שאתה אומר..אבל אני לצערי לא הכרתי עדיין כזה!

לגבי הטרן...
כל אדם עם פיוז קצר שבד"כ לא מצליח לספור עד 10 אלא מתפוצץ באזור ה 3 או 4 יתפוצץ הרבה לפני וההתפרצות שלו תהיה לרוב חסרת פרופורציה
מכיר גם איזה חבר לאימונים שמאוהב בטרן ברמות קשות....הוא משתמש כמעט על בסיס קבוע באנאבולים ומעט מאוד יוצא להפסקות..
אני מייד מזהה מתי הוא על טרן ...יכול להגיד לך שהבחור הוא על גבול הבלתי נסבל כשהוא על טרן וגם לפעמים נכנס לסרטים והזיות שעוקבים אחריו וכו' וכו'
יש לי הרבה יותר דוגמאות הפוכות של אנשים שפויים שהטרן לא גורם להם בכלל להפרעות התנהגותיות
אבל בגדול לא הייתי ממליץ לאף אדם עם נטיות לבעיות נפשיות (אני מדבר על נטיות ל.... לא על בעיות מוצקות) או עם פתיל קצר למהר להשתמש בטרן

נערך לאחרונה:
אני מכבד את מה שאתה אומר..אבל אני לצערי לא הכרתי עדיין כזה!

לגבי הטרן...
כל אדם עם פיוז קצר שבד"כ לא מצליח לספור עד 10 אלא מתפוצץ באזור ה 3 או 4 יתפוצץ הרבה לפני וההתפרצות שלו תהיה לרוב חסרת פרופורציה
מכיר גם איזה חבר לאימונים שמאוהב בטרן ברמות קשות....הוא משתמש כמעט על בסיס קבוע באנאבולים ומעט מאוד יוצא להפסקות..
אני מייד מזהה מתי הוא על טרן ...יכול להגיד לך שהבחור הוא על גבול הבלתי נסבל כשהוא על טרן וגם לפעמים נכנס לסרטים והזיות שעוקבים אחריו וכו' וכו'
יש לי הרבה יותר דוגמאות הפוכות של אנשים שפויים שהטרן לא גורם להם בכלל להפרעות התנהגותיות
אבל בגדול לא הייתי ממליץ לאף אדם עם נטיות לבעיות נפשיות (אני מדבר על נטיות ל.... לא על בעיות מוצקות) או עם פתיל קצר למהר להשתמש בטרן

צודק לגמרי,
שיהיה יום טוב !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית