הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שורש כף היד בפרס

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
ראיתי את החלק של הפרס בDVD של ריפטו ואת המדריך שלו ביוטיוב, כדי ללמוד את הטכניקה של הפרס ולהתחיל לבצע אותו.
מה שנראה לי מוזר בתרגיל הזה זה ששורש כף היד לא נמצא בקו ישר עם האמות כמעט לכל אורך התנועה הוא תמיד מסובב לאחור, בבנץ' זה גרם לי לכאבים בשורש כף היד (תיקנתי את זה והכאבים עברו) האם לא מופעל יותר מדיי לחץ על שורש כף היד?

ששורש כף היד לא נמצא בקו ישר עם האמות כמעט לכל אורך התנועה הוא תמיד מסובב לאחור
בסרטון הבא הוא מסביר על טכניקה טובה נוספת שלי אישית נורא עזרה בהפחתת עומסים משורש כף היד.

מה שנראה לי מוזר בתרגיל הזה זה ששורש כף היד לא נמצא בקו ישר עם האמות כמעט לכל אורך התנועה הוא תמיד מסובב לאחור
מתחילים עם פרק כף היד במצב "שבור", פשוט מפני שבמצב ההתחלתי אם תנסה ליישר אותו, המוט יהיה קדימה מדי ולא תצליח לייצב אותו.
תוך כדי התנועה למעלה היד מתיישרת.

• פותח/ת השרשור
אני מצטער שאני כזה קרצייה, היום עשיתי פרס פעם ראשונה, שורש כף היד היה שבור אבל המוט היה מונח על החלק הקדמי של כף היד כמו שריפטו הראה בסרטון. אחרי הפרס הרגשתי לחץ מסויים באיזור שורש כף היד ולאורך האמה, זה עבר אחרי כמה דקות. הלחץ הזה נורמאלי? יש בעיה לעשות פרס עם כפות ידיים ישרות ולמנוע את הלחץ הזה?

אני מצטער שאני כזה קרצייה, היום עשיתי פרס פעם ראשונה, שורש כף היד היה שבור אבל המוט היה מונח על החלק הקדמי של כף היד כמו שריפטו הראה בסרטון. אחרי הפרס הרגשתי לחץ מסויים באיזור שורש כף היד ולאורך האמה, זה עבר אחרי כמה דקות. הלחץ הזה נורמאלי? יש בעיה לעשות פרס עם כפות ידיים ישרות ולמנוע את הלחץ הזה?
למען האמת בחיים לא היו לי כאבים בשורש כף היד מפרס. אני לא יודע איך לעזור לך פה. אולי ל @stitch @White Walker @לוטם יהיה איזה טיפ להביא לך בנושא.

אתה כנראה לא אוחז את המוט נכון, המוט אמור להיות בקומפרשן על האמה.

תן שוב מבט על דקה 2:25 בסרטון ש @White Walker. העלה יש שם הסבר מצויין על מה אני מדבר.

נערך לאחרונה:
אם עשית כמו שריפטו מראה בסרטון לא אמור לכאוב לך..
הכי טוב שתעלה סרטון.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא אוחז את המוט נכון, המוט אמור להיות בקומפרשן על האמה.

תן שוב מבט על דקה 2:25 בסרטון ש @White Walker. העלה יש שם הסבר מצויין על מה אני מדבר.
אם הכוונה "לסיבוב" של כף היד פנימה אז כן שמתי על זה דגש.

אם עשית כמו שריפטו מראה בסרטון לא אמור לכאוב לך..
הכי טוב שתעלה סרטון.
שוב זה לא בדיוק היה כאב, זה היה מן לחץ כזה. אמורים להרגיש עבודה כלשהי על האמות בתרגיל?
מאיזה זווית לצלם את הפרס?

שוב זה לא בדיוק היה כאב, זה היה מן לחץ כזה. אמורים להרגיש עבודה כלשהי על האמות בתרגיל?
מאיזה זווית לצלם את הפרס?

כזו שתאפשר לנו לראות את מפרק כף היד והמוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית