הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מילוי זמן בתוכנית אימונים..

• פותח/ת השרשור Roei93
  • פורסם בתאריך

Roei93

משתמש מתחיל
59
6
נק' מוניטין:
6
59
6
אהלן חברה אני מתאמן כבר חודשיים בערך בתוכנית חיטוב FBW שלוש פעמים בשבוע שיש כאן באתר, יש לי 2 שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה :
1) התוכנית כולה לוקחת לי באיזור ה 45 דקות, בגלל שאני לא תלוי רק בעצמי ואני נמצא עם עוד אנשים יוצא שאני מסיים מוקדם יחסית, אני רוצה להכניס עוד אלמנט לאימון, מה מומלץ לעשות - עוד סטים על איזשהו תרגיל? עוד תרגיל על שריר? מה אפשר להוסיף...תודה.
2) התרגיל לגב בעייתי לי מבחינה לוגיסטית ואין ציוד מתאים, איך הכי מומלץ להחליף אותו, האם מתח עם משקל אמור לעשות את העבודה? תודה!

התוכנית : (מהאתר)

תוכנית חיטוב 3 פעמים בשבוע FBW

רגליים

סקוואט חופשי כנגד מוט

3

6

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

8

גב

חתירה בהטיה כנגד מוט

3

8

כתפיים

בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקוליות יד / מוט באחיזה רחבה

2

10

יד קידמית

בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקוליות יד

2

6

יד אחורית

מקבילים באחיזה צרה

2

10

בטן

כפיפות גו במכונה ייעודית

2

12

אהלן חברה אני מתאמן כבר חודשיים בערך בתוכנית חיטוב FBW שלוש פעמים בשבוע שיש כאן באתר, יש לי 2 שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה :
1) התוכנית כולה לוקחת לי באיזור ה 45 דקות, בגלל שאני לא תלוי רק בעצמי ואני נמצא עם עוד אנשים יוצא שאני מסיים מוקדם יחסית, אני רוצה להכניס עוד אלמנט לאימון, מה מומלץ לעשות - עוד סטים על איזשהו תרגיל? עוד תרגיל על שריר? מה אפשר להוסיף...תודה.
2) התרגיל לגב בעייתי לי מבחינה לוגיסטית ואין ציוד מתאים, איך הכי מומלץ להחליף אותו, האם מתח עם משקל אמור לעשות את העבודה? תודה!

התוכנית : (מהאתר)

תוכנית חיטוב 3 פעמים בשבוע FBW

רגליים

סקוואט חופשי כנגד מוט

3

6

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

8

גב

חתירה בהטיה כנגד מוט

3

8

כתפיים

בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקוליות יד / מוט באחיזה רחבה

2

10

יד קידמית

בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקוליות יד

2

6

יד אחורית

מקבילים באחיזה צרה

2

10

בטן

כפיפות גו במכונה ייעודית

2

12
לא הבנתי. אם אתה אומר שיש עוד אנשים אתה אמור לסיים יותר מאוחר...אולי מתכוון מבחינת הקלות? תעלה במשקלי עבודה אם ככה
אם אתה מרגיש שאתה תקוע עם התוכנית-תשקול,אולי להוסיף נפח,להחליף תוכנית וכו'
מתח יכול להחליף את החתירה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה, אחדד כי לא הבנת אותי..
אני תלוי בעוד אנשים - אני תמיד נוסע לחדר כושר עם 2 חברים וככה יוצא מצב שאני מסיים את התוכנית מוקדם, אני צריך להכניס עוד איזה רבע שעה עשרים דקות של תוכן בשביל לא להתבייש ולהאריך אותה.
מקווה שיותר מובן, אני לא מרגיש תקוע, אני רוצה לדעת איך הכי נכון לדחוף את הזמן הזה שאני צריך..

תודה על התגובה, אחדד כי לא הבנת אותי..
אני תלוי בעוד אנשים - אני תמיד נוסע לחדר כושר עם 2 חברים וככה יוצא מצב שאני מסיים את התוכנית מוקדם, אני צריך להכניס עוד איזה רבע שעה עשרים דקות של תוכן בשביל לא להתבייש ולהאריך אותה.
מקווה שיותר מובן, אני לא מרגיש תקוע, אני רוצה לדעת איך הכי נכון לדחוף את הזמן הזה שאני צריך..
אני בדרכ לא ממליץ על השיטה הזאת-סופרסטים.
באופן כללי-להיות תלוי באנשים אחרים למתי אני אגיע ולכמה זמן אני אגיע למכון כושר...די נורא לפי דעתי. תגיע באופן עצמאי

איזה חימום אתה עושה לפני התרגילים? לפני הסקווט והבנץ' כדאי לעשות לפחות 3 סטים של חימום.

אתה יכול להחליף את החתירה במתח עם משקל

1. תעלה משקלים, והחברים שלך יתחילו לחכות לך.
2. כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית