הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט

מסכים לגמרי עם @shahar18 .
לא רק זה אלה היא גם יכולה פוטנציאלית לגרום לפציעה. בנוסף אין צורך לעשות עצירה בתחתית ואני חושב גם שאתה יכול לרדת קצת יותר עמוק

אתה ב-overextention רציני, בדיוק כמו ששחר ציין מעלי, הגב צריך להיות במנח נייטרלי לא מוקשת פנימה בצורה כזו

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובות המהירות.
העניין הוא שאני מוציא את האגן החוצה זה אוטומטית קורה והגב נכנס להקשתה כזו.
גם כשאני מנסה להבין את התנועה בלי משקל ההקשתה מגיעה "טבעי".
איך אני מתקן את זה?
לגבי הירידה יותר עמוק האמת היא שאני בדרך כלל יורד יותר עמוק ואז אני נכנס לבאט ווינק והייתי בטוח שמשמה נובעים הכאבים אז היום ניסיתי לתקן.

איך אני מתקן את זה?
לגבי הירידה יותר עמוק האמת היא שאני בדרך כלל יורד יותר עמוק ואז אני נכנס לבאט ווינק והייתי בטוח שמשמה נובעים הכאבים אז היום ניסיתי לתקן.
לגוף שלך יש ריפלקסים שהוא מבצע ללא השליטה שלך שנבאו גם מכך שלמדת את התנועה לא נכון וגם מזה שצריך לשמור איכשהו על יציבות כשאתה מבצע סקוואט ללא נעליים.
1. תנסה להסתכל קדימה לגמרי בלי להרים את הראש, זה יכול לעזור לך להמנע מההקשתה המיותרת כי ההקשתה יכולה להיות תגובה למבט שלך למעלה על מנת לשמור על מרכז המסה
2. קנה נעליים עם סוליה שטוחה, תפסיק לעשות סקוואט יחף. התרגיל היחיד שאפשר לעשות יחף הוא דד ליפט. מי שרוצה להתווכח איתי על זה אז אל תבזבזו את הזמן, זאת דעה. אם אתם לא מסכימים לא אכפת לי.
3. תתקן את ההרגלים הרעים שלך מלמידה לא נכונה. תתרגל עם מוט מטטה ותנסה בכוח לא ליצור אובראקסטנשן עד שאתה מצליח. בסופו של דבר עם הרבה מאוד תרגול אפשר לשנות את ההרגלים.

• פותח/ת השרשור
לגוף שלך יש ריפלקסים שהוא מבצע ללא השליטה שלך שנבאו גם מכך שלמדת את התנועה לא נכון וגם מזה שצריך לשמור איכשהו על יציבות כשאתה מבצע סקוואט ללא נעליים.
1. תנסה להסתכל קדימה לגמרי בלי להרים את הראש, זה יכול לעזור לך להמנע מההקשתה המיותרת כי ההקשתה יכולה להיות תגובה למבט שלך למעלה על מנת לשמור על מרכז המסה
2. קנה נעליים עם סוליה שטוחה, תפסיק לעשות סקוואט יחף. התרגיל היחיד שאפשר לעשות יחף הוא דד ליפט. מי שרוצה להתווכח איתי על זה אז אל תבזבזו את הזמן, זאת דעה. אם אתם לא מסכימים לא אכפת לי.
3. תתקן את ההרגלים הרעים שלך מלמידה לא נכונה. תתרגל עם מוט מטטה ותנסה בכוח לא ליצור אובראקסטנשן עד שאתה מצליח. בסופו של דבר עם הרבה מאוד תרגול אפשר לשנות את ההרגלים.

אוקיי הבנתי תודה רבה ננסה ליישם ולעלות סרטון נוסף לקראת סוף השבוע בתקווה לתקן.
בנוסף לזה אתה רואה עוד משהו שצריך לתקן / לשפר?

איך אני מתקן את זה?
נסה אז לא לסובב את האגן, או לסובב אותו פחות. תתרכז בוולסלבה

היה לי בדיוק אותו דבר כמוך. מה שעזר לי זה להקפיד על גב לא מקושת בתחילת התנועה ולשמור על הכיווץ בבטן. אם קשה לך עדיף שתוריד קצת משקל ותתרגל.

לעבוד חזק יותר עם הבטן, ולהפסיק לסובב ככה את האגן. מצופה ממך לשלוט בשרירים הללו, הם לא עובדים על דעת עצמם.

• פותח/ת השרשור
לעבוד חזק יותר עם הבטן, ולהפסיק לסובב ככה את האגן. מצופה ממך לשלוט בשרירים הללו, הם לא עובדים על דעת עצמם.

במידה ואני לא מסובב את האגן הברכיים בורחות קדימה ועוברות את קו האצבעות. אנסה לתרגל את זה
נסה אז לא לסובב את האגן, או לסובב אותו פחות. תתרכז בוולסלבה

תוכל להסביר בבקשה וולסלבה?

במידה ואני לא מסובב את האגן הברכיים בורחות קדימה ועוברות את קו האצבעות. אנסה לתרגל את זה

תוכל להסביר בבקשה וולסלבה?
סיבוב האגן לא קשור לברכיים, והן בכל מקרה צריכות לעבור את כפות הרגליים.

וולסלבה זה לקחת הרבה אוויר, להשאיר בפנים במשך כל החזרה ולהוציא רק לאחר שסיימת אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית