הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית שאלות לגבי SS

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
טוב אז עוד 10 ימים אני עובר מכון ומתחיל SS בן 15 שוקל 60-61 כדאי לעלות מסה ומשקלי עבודה ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל..
3400 קלוריות ו 8 שעות שעות שינה זה מספיק?
לגבי העלייה במשקל מאימון לאימון-אם אני עושה 3X5 סקוואט אני צריך בכל הסטים לעשות על המשקל החדש שהעלתי?
מה לגבי מתיחות וחימום לפני? צריך יותר זמן מתיחות ואם למתוח את כל הגוף או רק שרירים שאני יעבוד באותו אימון?
במקום Power Clean לעשות מתח יהיה בסדר?

תודה לעוזרים,

הראש הארוך של הטרייספס עובד גם במתח בפרונציה.
אבל עובד דיי איזומטרית. הכתף נפשטת, והמרפק נכפף. לא יודע מה יותר.
תלוי ברוחב האחיזה, באחיזה רחבה הוא לא דומיננטי, הזווית משיכה שלו לא יעילה מספיק

זה ממש לא יעיל. מתיחות סטטיות אפילו מורידות ביצועים. חימום לסקוואט זה סקוואט. אין סיבה לערב פלג גוף עליון זה כמו שתעשה סלט חסה עם אצטרובלים.
חחחח רגע אז גם לא לעשות מתיחות לכתפיים?
ולמה זה מוריד מהביצוע?

• פותח/ת השרשור
כן מספיק

כן צין אפס עדיף לדעתי ביחד עם פשיטות ירך בכיסא רומי ברוטציה עם הדדליפט.
מה זה פשיטת ירך בכיסא רומי? ואתה מתכוון להחליף את זה מידי פעם בדדליפט? זה תרגיל כלכך טוב ששווה להחליף אותו בדדליפט?

תלוי ברוחב האחיזה, באחיזה רחבה הוא לא דומיננטי, הזווית משיכה שלו לא יעילה מספיק
זה תקף גם לצ'ין אפס.
הנקודה היא שהעבודה שלו לא תלויה בפרונציה או סופינציה.

חייב להוסיף משו לגבי המתיחות , להתרכז בלמתוח שרירים לפני האימון כנראה שלא כל כך חכם ,אבל מובייל (5-10 דקות של עבודה על טווחי תנועה זה רעיון דווקא מצויין ובהחלט רעיון טוב מאוד לטווח ארוך )

1. מובייל קצר לפלג גוף עליון , מתאים מאוד לפני בנץ

2. לפני סקוואט ודדליפט

קצר מאוד ומשמעותי

זה תקף גם לצ'ין אפס.
הנקודה היא שהעבודה שלו לא תלויה בפרונציה או סופינציה.
אני לא רואה איך אפשר אנטומית לעשות צין אפס באחיזה רחבה 😕
מה זה פשיטת ירך בכיסא רומי? ואתה מתכוון להחליף את זה מידי פעם בדדליפט? זה תרגיל כלכך טוב ששווה להחליף אותו בדדליפט?
לא אמרתי להחליף אותו בדדליפט, במהדורה השלישית של הספר ריפטו הוסיף אותו אחרי הצין אפס, אני אישית חושב שזאת הוספה טובה

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי להחליף אותו בדדליפט, במהדורה השלישית של הספר ריפטו הוסיף אותו אחרי הצין אפס, אני אישית חושב שזאת הוספה טובה

תוכל לשלוח קישור כי חיפשתי ולא ממש מצאתי מה זה פשיטת ירך בכיסא רומי?

אהה זה נקרא פשיטת גו לפי מה שאני שמעתי והכרתי, בקיצור אתה ממליץ לעשות את זה באותו אימון שאני עושה דדליפט? לעשות עם משקל או בלי?
להפך, הרעיון שלא מושכים כל אימון ב-ss אז עושים רוטציה בין הדדליפט לעליות מתח+פשיטות בכסא רומי, ולעשות בלי משקל

נקרא פשיטת גו
@לוטם : בסרטון שהבאת טווח התנועה מאד קצר. זאת באמת הדרך הנכונה לביצוע התרגיל? המדריך שלי טוען בתוקף שצריך לרדת הרבה יותר נמוך, משהו כמו forhead to grass...

@לוטם : בסרטון שהבאת טווח התנועה מאד קצר. זאת באמת הדרך הנכונה לביצוע התרגיל? המדריך שלי טוען בתוקף שצריך לרדת הרבה יותר נמוך, משהו כמו forhead to grass...
אפשרבהחלט לרדת יותר בהתאם לגמישות. הסרטון היה להמחשה בלבד.

למה שיהיה לי אכפת שהבייספס יעבוד יותר?

כי יש לו שני תרגילים שעובדים חזק על יד אחורית וזה בלי עזר.
כי הוא לא צריך טרייספס ענק ובייספס של ילדה.
כי הוא בן 15 ולא יזיק לו לראות את הבייספס גודל.

כי יש לו שני תרגילים שעובדים חזק על יד אחורית וזה בלי עזר.
כי הוא לא צריך טרייספס ענק ובייספס של ילדה.
כי הוא בן 15 ולא יזיק לו לראות את הבייספס גודל.
בSS בייספס גדול לא אמור לעניין אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית