ייעוץ מישהו מתאמן בהולמס פלייס פמילי בחיפה?

tzvi5555

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
2
24
2
איך המקום? מומלץ?
מה מדד העומס?

יש מכוני כושר אחרים מומלצים (כאלה שהמחיר בהם שפוי).

הייתי בסקופ ב2008 במשך שנה ואני עובר שם כמה פעמים בחודש, יש הרבה חניה ליד (מול הסופר פארם), חוות הדעת שלי אמנם קצת לא עדכנית ועשיתי שם רק ספינינג אבל היה עמוס בטירוף עד כדי כך שקשה לא להתחכך באנשים מזיעים בערב, ריח חריף של זיעה באוויר ובעל בית שלא משקיע בציוד כשהכל מתפרק.

מקס - אתה לא ממליץ על החדר כושר של הטכניון? שני כלובים, פלטפורמה, קומה שלמה של אירובי, כמות עצומה של פלטות, מוטות אלייקו ומאמנים שלא מטרידים תמורת 1400 שקלים לשנה עבור חיצוני? אתה רציני?

מקס - אתה לא ממליץ על החדר כושר של הטכניון? שני כלובים, פלטפורמה, קומה שלמה של אירובי, כמות עצומה של פלטות, מוטות אלייקו ומאמנים שלא מטרידים תמורת 1400 שקלים לשנה עבור חיצוני? אתה רציני?
אני לא רוצה שיהיה תור עוד יותר ארוך לכלובים שלי!!!!

לא בטוח למה @Tank לא ממליץ על הטכניון, אחלה מכון כמו שנאמר מעליי, מחיר לא יקר, נפתח ב 6 בבוקר.
על סקופ שמעתי שהוא ממש קטן וצפוף ואנשים אחד על השני (אני מניח שמוקדם בוקר זה לא ככה)
אני לא רוצה שיהיה תור עוד יותר ארוך לכלובים שלי!!!!
הוא הולך להתאמן ב 6 בבוקר, הולך לחמם את הכלובים בשבילך 😃

לא מדויק, קצת יותר תלוי מתי אתה נרשם.
בשבועות הקרובים קצת יותר לא יהרוג אותי
רק מה שאני צריך לברר שאם אין לי שום קשר לטכניון אני עדין יכול להרשם
כי שמעתי פעם שרק אם אתה או ההורים שלך היו בטכניון אתה יכול להרשם

הבעיה במכון בטכניון שהמנוי שם הוא עד 31.12 לא משנה מתי אתה נרשם. כלומר אם נרשמת ב 1.1 או ב 1.5 אתה תשלם אותו מחיר והמנוי ייגמר ב 31.12. בחצי השני של השנה (החל מ 1.7) המחיר קטן בחצי אבל גם, אם נרשמת ב 1.7 או ב 1.11 תשלם אותו מחיר.

הבעיה במכון בטכניון שהמנוי שם הוא עד 31.12 לא משנה מתי אתה נרשם. כלומר אם נרשמת ב 1.1 או ב 1.5 אתה תשלם אותו מחיר והמנוי ייגמר ב 31.12. בחצי השני של השנה (החל מ 1.7) המחיר קטן בחצי אבל גם, אם נרשמת ב 1.7 או ב 1.11 תשלם אותו מחיר.
מה זה השיט הזה?!?

סתם מתעלק על האשכול
פתחו אצלי בעיר סניף של הולמס פלייס פמילי
מה ההבדל בין פמילי לאנרג'י וכל הבולשיט הזה?
חצי עיר עברה לשם 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית