הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור MrBrn
  • פורסם בתאריך

MrBrn

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני די חדש בחדר כושר, מתאמן בערך חודשיים, עשיתי SS בהתחלה והתקדמתי במשקלים כמו שאמור בתוכנית, אפילו מהר יותר. אבל כבר די הרבה זמן שאני לא מתקדם.
במקביל לחדר כושר אני מתאמן בקרב מגע ועכשיו אני גם נרשם לכושר קרבי, אני חושב שהחוסר התקדמות שלי הוא בגלל הקרב מגע אולי בשילוב עם גם תזונה לקויה. בהתחלה גם הייתי עם בקרב מגע במקביל חדר כושר וזה עבר סבבה, אבל המשקלים עלו (עדיין נמוכים אבל יחסית להתחלה) וגם אני עשיתי במשקל וזה כבר לא עובד.
עכשיו כמו שאמרתי אני נרשם עכשיו גם לקרב קרבי ואם הבעיה היא באמת ההתאוששות אז בטח שזה יחמיר את המצב.
אז SS אני מניח כבר לא אופציה (אם זה משנה אני לא מרגיש שאני מגיע לאימון בחדר כושר מותש, גם אם זה יום אחרי אימון קרב מגע) וכשניסיתי את הליניארית לא התקדמתי גם.
המטרה שלי בסופו של דבר זה מסה, למרות שאני רוצה גם להתחזק.
חשבתי לעבור לפיצולים אבל יש לי עוד הרבה לעלות במשקלי עבודה, אם הייתי ממשיך עם SS הייתי אולי בחצי/שליש הדרך (המשקלים הם: דד- 60, סקואט - 50, בנצ' - 50, פרס- 35).

מה הייתם מציעים לי?

קודם כל מה הגובה והמשקל גוף? וכמה עלית במשקל גוף בזמן SS ובכמה זמן?
בכל מקרה תשמע, המשקלים נמוכים, זה משקלים של התחלה של SS (בנץ' ופרס אולי של אחרי שבועות בודדים בתכנית). אני לא יודע עד כמה אינטנסיבי מבחינה פיזית האימוני קרב מגע אבל באופן כללי אני לא חושב שזה רעיון טוב לשלב את SS עם אימונים חרים, במיוחד שאתה מתחיל גם אימוני כושר קרבי.
יחד עם זאת אם נתקעת במשקלים כאלה אני בטוח שאתה משהו לא נכון מבחינת תזונה/שינה ואולי גם טכניקה.
לגבי פיצולים, אני בעד להתחזק שיהיה כוח בסיסי לפני שעוברים לתכניות פיצולים. וגם תבין שאם אתה לא אוכל מספיק ולא ישן מספיק שום תכנית לא תקדם אותך.
ועוד משהו, האימונים של קרב מגע ושל כושר קרבי והאימונים במכון כנראה שיפריעו אחד לשני, ואני מניח שתוכל להתחזק ולצבור מסה יותר ביעילות אם רק תתאמן במכון, הכל שאלה של מה יותר חשוב לך.
כמה אימונים של קרב מגע ושל כושר קרבי יהיו לך בשבוע?

• פותח/ת השרשור
קודם כל מה הגובה והמשקל גוף? וכמה עלית במשקל גוף בזמן SS ובכמה זמן?
בכל מקרה תשמע, המשקלים נמוכים, זה משקלים של התחלה של SS (בנץ' ופרס אולי של אחרי שבועות בודדים בתכנית). אני לא יודע עד כמה אינטנסיבי מבחינה פיזית האימוני קרב מגע אבל באופן כללי אני לא חושב שזה רעיון טוב לשלב את SS עם אימונים חרים, במיוחד שאתה מתחיל גם אימוני כושר קרבי.
יחד עם זאת אם נתקעת במשקלים כאלה אני בטוח שאתה משהו לא נכון מבחינת תזונה/שינה ואולי גם טכניקה.
לגבי פיצולים, אני בעד להתחזק שיהיה כוח בסיסי לפני שעוברים לתכניות פיצולים. וגם תבין שאם אתה לא אוכל מספיק ולא ישן מספיק שום תכנית לא תקדם אותך.
ועוד משהו, האימונים של קרב מגע ושל כושר קרבי והאימונים במכון כנראה שיפריעו אחד לשני, ואני מניח שתוכל להתחזק ולצבור מסה יותר ביעילות אם רק תתאמן במכון, הכל שאלה של מה יותר חשוב לך.
כמה אימונים של קרב מגע ושל כושר קרבי יהיו לך בשבוע?

מטר שמונים, שוקל 73. לא מדדתי אבל לדעתי התחלתי להתאמן כששקלתי 70.
האימוני קרב מגע מאוד אינטנסיבים, יש לי 2 אימוני קרב מגע בשבוע ו2 אימוני כושר קרבי בשבוע, בימים נפרדים. אולי פה ושם אני אוכל לוותר על אימון כושר קרבי.
אין לי ספק שיש לי בעיה בתזונה ואני מנסה לשפר את זה. אבל בינתיים אתה ממליץ לי להשאר בSS ולראות מה יהיה עם תזונה טובה יותר?

אל תתרח, הSS לא תעבוד לך.
לא רואה סיכוי שתצליח להתקדם מאימון באימון כאשר יש לך עוד 4(!!) פעמים בשבוע קרב מגע/כושר קרבי.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אתה חייב לתעדף את הפעילויות שלך, איפה נמצאים האימוני כוח בסדר העדיפויות שלך.

עם 2 אימוני קרב מגע ושני אימוני כושר קרבי ממש לא הייתי ממליץ להשאר עם SS. תכלס אני לא יודע מה להציע לך כי אני לא חושב שתוכל להתקדם באימוני כוח עם עוד 4 אימונים אינטנסיביים בשבוע...

• פותח/ת השרשור
אל תתרח, הSS לא תעבוד לך.
לא רואה סיכוי שתצליח להתקדם מאימון באימון כאשר יש לך עוד 4(!!) פעמים בשבוע קרב מגע/כושר קרבי.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אתה חייב לתעדף את הפעילויות שלך, איפה נמצאים האימוני כוח בסדר העדיפויות שלך.

עם 2 אימוני קרב מגע ושני אימוני כושר קרבי ממש לא הייתי ממליץ להשאר עם SS. תכלס אני לא יודע מה להציע לך כי אני לא חושב שתוכל להתקדם באימוני כוח עם עוד 4 אימונים אינטנסיביים בשבוע...

יום סיירות יש לי רק הזדמנות אחת אז זה די חשוב לי, נראה לי שעד ינואר אני אזניח טיפה את החדר כושר. בכל זאת, מה הייתם ממליצים לי לעשות בינתיים? SS רק כדי לשמור על הכוח?

לא נעים לי להגיד, אבל אין ממש על מה לשמור, בכל מקרה אתה יכול לעשות 2 אימונים כוח, אחד סקוואט, בנץ' ותרגילי עזר; השני דדליפט, פרס ותרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
לא נעים לי להגיד, אבל אין ממש על מה לשמור, בכל מקרה אתה יכול לעשות 2 אימונים כוח, אחד סקוואט, בנץ' ותרגילי עזר; השני דדליפט, פרס ותרגילי עזר.

תשמע אין ספק שאני חלש אבל התחלתי להתאמן כשגם עם מוט ריק היה לי קשה לעשות את התרגילים חח. ואני מפחד שאם לא אתאמן אחזור למצב הזה.
בכל מקרה מה שאתה מציע זה ab ?

Back
למעלה תחתית