הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בקשר לעלייה בשומן ופלוס קלורי

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי, אז ככה אני לא כל כך מבין משהו לגבי העלייה בשומן והפלוס הקלורי.
אני רואה שפה בפורום אומרים שאין כל כך קשר בין מה אני אוכל לעלייה בשומן.
אלא שיש יותר קשר בין הפלוס הקלורי לעלייה בשומן.
אבל אני לא מבין איך זה הגיוני, זאת אומרת אם אני אסתמך על פיתות ולחמניות כמקור לפחמימות או בעיקר על חומוס כמקור לשומן וידוע שאלה לא המאכלים הכי טובים אז אעלה גם בשומן לא ?
אשמח להסבר מפורט על כך,תודה.
@yogevnn

מה שיקבע במסה אם תעלה הרבה בשומן יהיה הפלוס הקלורי.
אם תשמור על פלוס של 208-300 אתה תעלה לאט אבל בטוח, זאת אומרת לא הרבה שומן.
עד 500 תיהיה בטווח טוב של יחס שומן/שריר (תמיד עולים גם שומן)

להתבסס רק על לחם כמקור פחמימה זה לא טוב מבחינת ערכים תזונתיים כי כנראה שיחסרו לך דברים, כנל על חומוס.

אתה צריך לגוון כככל שניתן. אבל כן, אין שום בעיה לאכול פיתה במקום 3 פרוסות לחם נגיד.

אתה לא תעלה אם תתבסס על הדברים הנ"ל.
אבל מה שקורה בפועל הוא שאכילת המוצרים הללו מקשה על הגעה לערכים של חלבון ועל שמירה על מאזן קלורי שלילי. בנוסף על כך עדיף לאכול דברים יותר "בריאים" .

• פותח/ת השרשור
מה שיקבע במסה אם תעלה הרבה בשומן יהיה הפלוס הקלורי.
אם תשמור על פלוס של 208-300 אתה תעלה לאט אבל בטוח, זאת אומרת לא הרבה שומן.
עד 500 תיהיה בטווח טוב של יחס שומן/שריר (תמיד עולים גם שומן)

להתבסס רק על לחם כמקור פחמימה זה לא טוב מבחינת ערכים תזונתיים כי כנראה שיחסרו לך דברים, כנל על חומוס.

אתה צריך לגוון כככל שניתן. אבל כן, אין שום בעיה לאכול פיתה במקום 3 פרוסות לחם נגיד.

אתה לא תעלה אם תתבסס על הדברים הנ"ל.
אבל מה שקורה בפועל הוא שאכילת המוצרים הללו מקשה על הגעה לערכים של חלבון ועל שמירה על מאזן קלורי שלילי. בנוסף על כך עדיף לאכול דברים יותר "בריאים" .
אני משתדל להימנע כמה שיותר מלחמים, אבל בגלל הביצפר אין לי איפה לחמם אז זה קצת קשה.
אבל לא כל כך הבנתי למה זה ככה, כאילו זה לא נשמע לי הגיוני .

אני חושב שיהיה לי יותר קשה להשלים את שאר הפחמימות והקלוריות שאני אמור לצרוך עם לחם קל, וגם הוא לא משביע אותי.
2 פרוסות לחם קל שוות לפרוסת לחם רגיל, ככה אתה יכןל להכין סנדוויץ עם אותן קלוריות של פרוסה אחת, וחתכת את הלחם בחצי.
בבית תאכל פחמימות אחרות.

אם ממן אין ברירה אז תאכל מה שאפשר.

• פותח/ת השרשור
2 פרוסות לחם קל שוות לפרוסת לחם רגיל, ככה אתה יכןל להכין סנדוויץ עם אותן קלוריות של פרוסה אחת, וחתכת את הלחם בחצי.
בבית תאכל פחמימות אחרות.

אם ממן אין ברירה אז תאכל מה שאפשר.
אני בבית ספר עד שלוש ארבע, אז נגיד 4 סנדוויצים. שזה 80 גרם פחמימה (?) ואז להשלים את שאר הפחמימות בארוחה שתיים ? לא נראלי אוכל, אבדוק את העניין בכל מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית