הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מצאתי תוכנית מעניינת שמשלבת בילדינג וכוח

אני דווקא הייתי בתכנית הזאת.
התחלתי מ60 סקוואט ודד
67.5-70 בנץ'
בסיום של התכנית זה הפך ל132.5 סקוואט, 135 דד
90 בנץ'
התכנית גרועה מאוד למי שמחפש כוח, הייתי יכול לעשות תוכנית אחרת ולהתקדם ממש יותר מהר וטוב יותר, עכשיו אני בטקסס ומתקדם מצויין.
לא ממליץ על התכנית הזאת לכוח.
נפח באמת גבוהה מדיי וקשה מאוד להתאושש מאימון לאימון.
אתה אומר מצד אחד שהעלת את הסקוואט והדדליפט שלך פי 2 וחצי, ואת הבנצ' ב-20 קילו, ומצד שני אתה דווקא לא ממליץ עליה לכוח. די מנוגד הייתי אומר

אתה אומר מצד אחד שהעלת את הסקוואט והדדליפט שלך פי 2 וחצי, ואת הבנצ' ב-20 קילו, ומצד שני אתה דווקא לא ממליץ עליה לכוח. די מנוגד הייתי אומר
הוא לא אמר תוך כמה זמן.
יתכן ותוכנית אחרת הייתה עובדת לו באותה מידה ויותר מהר או אפילו יותר טוב.

אין קשר במה שאתה אומר..
חבר שלי התחיל להתאמן עם בנץ מוט ריק וגם כן סקוואט.
הוא עשה ABC וכרגע הוא ב90 ו100 בהתאמה.

אפשר להתחזק בבילדינג ואפילו גייסון בלהה אמר שזו תוכנית לבילדינג

הוא לא אמר תוך כמה זמן.
יתכן ותוכנית אחרת הייתה עובדת לו באותה מידה ויותר מהר או אפילו יותר טוב.
אין קשר במה שאתה אומר..
חבר שלי התחיל להתאמן עם בנץ מוט ריק וגם כן סקוואט.
הוא עשה ABC וכרגע הוא ב90 ו100 בהתאמה.

אפשר להתחזק בבילדינג ואפילו גייסון בלהה אמר שזו תוכנית לבילדינג
צודקים צודקים רק אל תהרגו אותי ✋🛑✋

אני לא ממליץ עליה כי בתכנית אחרת הייתי יכול להתקדם יותר מהר והייתי מגיע למשקלים גבוהים יותר.

אני לא ממליץ עליה כי בתכנית אחרת הייתי יכול להתקדם יותר מהר והייתי מגיע למשקלים גבוהים יותר.
אני לא מבין איך לעזאזל כמתאמן מתחיל עשית 5x5 אקרוס בסקוואט 3 פעמים בשבוע והעלת משקל כל אימון, או שלא הבנתי את התכנית, או שיש לך גוף מטיטניום

אני לא מבין איך לעזאזל כמתאמן מתחיל עשית 5x5 אקרוס בסקוואט 3 פעמים בשבוע והעלת משקל כל אימון, או שלא הבנתי את התכנית, או שיש לך גוף מטיטניום
אולי הייתי מתחיל מבחינת משקלים אבל התאמנתי 5 שנים לול (לא יודע אם זה קשור לרמת המתאמן באמת) אבל ככה היה כתוב בתכנית אז עשיתי את זה כמו מפגר

אולי הייתי מתחיל מבחינת משקלים אבל התאמנתי 5 שנים לול (לא יודע אם זה קשור לרמת המתאמן באמת) אבל ככה היה כתוב בתכנית אז עשיתי את זה כמו מפגר
כנראה שלפעמים לא צריך לשאול יותר מידי שאלות ופשוט לעשות 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית