הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האם קלוריה שווה לקלוריה - מאמר חדש

האם קלוריה שווה לקלוריה?

תהנו, ותפיצו לליצנים המובחרים.

קודם כל אחלה מאמר.👏🙌

אז אני מבין שאולטימייט דיאט 2 ושאר הדיאטיות הקטוגניות נכנסות לסעיף 3: . "יכולים להיות יוצאי דופן (אנשים אשר רוצים לרדת לאחוז שומן חד סיפרתי או אנשים שמנים מאוד), אך הדבר אינו תקף לכלל האוכלוסיה."

לכך הכוונה?

• פותח/ת השרשור
קודם כל אחלה מאמר.👏🙌

אז אני מבין שאולטימייט דיאט 2 ושאר הדיאטיות הקטוגניות נכנסות לסעיף 3: . "יכולים להיות יוצאי דופן (אנשים אשר רוצים לרדת לאחוז שומן חד סיפרתי או אנשים שמנים מאוד), אך הדבר אינו תקף לכלל האוכלוסיה."

לכך הכוונה?
כן, UD2 יותר מתמקד בשמירה על מסה רזה ב% שומן נמוכים מה ששם זו הסכנה הגדולה ביותר עקב הגירעון הקטן שאתה יכול לעמוד בו וה SET POINT שלא נותן לגוף לאבד שומן כל כך מהר.

תודה רבה.

את האמת, מה שאני לומד וניתן להסיק (שוב) מעיון במאמר הזה הוא:
1. קשה מאוד (מאוד מאוד) 'לסמוך' על מחקרים מבלי להבין בפירוט את האיך והמה שנבדק
2. אין הבדל בין קלוריות (בהינתן רמת חלבון מספקת)

עכשיו צריך דרך להגניב את זה לפורום של המנופחים (חחחחח הרג אותי שככה קראו לזה פה פעם 🤡).
אה ודרך אגב, בשאלה הרטורית, אני היחיד שבחרתי במה שבאמצע?

אה ושאלה, יש כמות שומן מסוימת שמומלץ לצרוך, לא ראיתי שכתוב שם על זה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עכשיו צריך דרך להגניב את זה לפורום של המנופחים (חחחחח הרג אותי שככה קראו לזה פה פעם 🤡).
אה ודרך אגב, בשאלה הרטורית, אני היחיד שבחרתי במה שבאמצע?

אה ושאלה, יש כמות שומן מסוימת שמומלץ לצרוך, לא ראיתי שכתוב שם על זה?
כי לא בזה עוסק המאמר, אפשר לפתח את המאמר הזה לספר שלם.
מבחינת המחקר מומלץ לא לרדת מה 10% שומן בתפריט כדי לקבל תפקוד יומי תיקני.
מבחינה הורמונאלית במיוחד כאשר אתה מתחטב ובגירעון קלורי צריך קצת יותר באזור ה 20-30% עדיף להתמקם אי שם באמצע.
בוא נגיד אבל ככה, אפשר לחיות כמה חודשים טובים אם לא יותר (תלוי כמה אתה שמן) ללא שומן כלל בתפריט או שואף ל-0. לעומת זאת פחמימות אינן נחוצות כלל ומצד שלישי אם יהיה לך חוסר בחלבון בתפריט דינך מוות מיידי (כמובן יקח כמה ימים או אפילו שבועות, אם אתה צם אז כמה ימים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית