הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חבר'ה מה קורה?

אז ככה לפני שבועיים העלאתי סרטון שלי מבצע דדליפט וקיבלתי כמה דגשים לעבוד עליהם אחרי שחזרתי רציתי בבקשה מכם שתסתכלו על הטכניקה שלי ומה אפשר לשפר בה?

כמובן שאני כל פעם מתקן ומסתכל במה אני טועה ושמתי לב לכמה טעויות אבל אני רוצה לוודא אותם לכן אשמח אם תסתכלו ותתנו לי ביקורת בונה.

תודה רבה!

1. המוט לא על מרכז כף הרגל.
2. מתחיל עם אגן נמוך מדי, שים לב שאיך שהמוט מתנתק הגוף ישר מכניס את עצמו למצב הרצוי, וזה המצב שאתה רוצה להתחיל בו.
3. בנעילה, תכניס אגן, אל תשאיר את הישבן בחוץ בודד וגלמוד, כווץ אותו חזק ותכניס אותו פנימה.
4. שים לב שבחזרות האחרונות התקשית לשמור על הכיווץ וכתוצאה מזה הגף התעגל מעט וחזר למקומו שניה לאחר מכן, אתה לא רוצה שזה יקרה, כיווץ מקסימלי כל הזמן ולא לאפשר לגב להתעגל.

• פותח/ת השרשור
1. המוט לא על מרכז כף הרגל.-תודה,אתקן את זה
2. מתחיל עם אגן נמוך מדי, שים לב שאיך שהמוט מתנתק הגוף ישר מכניס את עצמו למצב הרצוי, וזה המצב שאתה רוצה להתחיל בו-תודה!
3. בנעילה, תכניס אגן, אל תשאיר את הישבן בחוץ בודד וגלמוד, כווץ אותו חזק ותכניס אותו פנימה.-נקודה ששמתי לב אליה, תודה!
4. שים לב שבחזרות האחרונות התקשית לשמור על הכיווץ וכתוצאה מזה הגף התעגל מעט וחזר למקומו שניה לאחר מכן, אתה לא רוצה שזה יקרה, כיווץ מקסימלי כל הזמן ולא לאפשר לגב להתעגל-נכון, שמתי לב שהגב התעגל אשים לב לזה בפעם הבאה שאעשה תודה!.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית