הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ההסברה הכי טוב שראיתי

עוד נושא פרובוקטיבי בפורום...
לנושא @Kartalajan למה נראה לך שטוב להם? הם מבקשים מדינה כי טוב להם?

איפה אמרתי שטוב להם? אמרתי שטוב זה יחסי ובשום מדינה ערבית אחרת במזרח התיכון לא יהיה להם טוב יותר.

tumblr_mok4u8Xd4k1sppmago1_500_zps4d0e6ebe.gif~c200

תאכלס, הרי אנחנו העם הנבחר וכל זה. וגם, לפי מה שאני בדקתי, הם לגמרי מאושרים כרגע במקום שלהם ולא בזין שלהם מדינה עכשיו.

הם הביאו את זה על עצמם כשבחרו בגורם טרור להנהגה.
וחוץ מזה,ממתי לכבוש ארץ נהיה משהו שצריך לדון במשך 70 שנה?כשנפוליאון כבש ארצות זה היה בסדר,כשאלכסנדר מוקדון כבש ארצות זה היה בסדר,אבל כשאנחנו כבשנו ארץ,דנים על זה כבר 70 שנה.
יכול להיות שזה בגלל ההתפתחות של העיתונות המודפסת או אולי בגלל המדיה האינטרנטית?
מה שבטוח,כיבוש היה משחר הזמנים וימשיך להיות עוד הרבה אחרינו,זה תהליך טבעי שמקדם מודרניזציה.
אם לא היו נותנים לכל פוץ עם חצי מושג להביע דעה ולגרוף אחריו מיליונים,כבר היו שוכחים מהכיבוש ולא היה שום קונפליקט.

הטרגדיה של הסכסוך ישראלי-פלסטיני שהוא משרת את האינטרסים של המנהיגים משני הצדדים ודופק את שני העמים.
ולצערי אף אחד משני העמים לא מצליח להתעלות מעבר למנהיגים שלו ולהביא לרגיעה.
הבעיה העיקרית שאנחנו מוגדרים ע'י העולם כגורם האחראי וסופגים את מרבית המחיר.

אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.

זה לא מעניין, האו"ם החליט על תוכנית חלוקה מסויימת (כי פיזית לא רק הם היו פה).

בכל מקרה, מה האינדיאנים יגידו? אממ סליחה, גברת ארצות הברית, אנחנו היינו פה קודם?
אנשים צריכים להבין שהעולם דינמי ודברים משתנים כל הזמן, אין פה שלי שלך, יש פה אולי שלי כי לקחתי (עד שיקחו לי).

הימין ןהשמאל מטופשים באותה המידה, שניהם מבזבזים זמן ואנרגיה על זקפת צדק ומוסר סובייקטיבי ששווה לקליפת השום.

אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.
יא הזייה, למה המיקרופון היה שלהם? ומי זה בכלל "הם"? למה אדמה שייכת לקבוצת אנשים מסוימת ומי קובע שהיא שייכת להם? אם האו"ם, אז כנראה שישראל שלנו ואם מי שחזק קובע למי שייכת האדמה אז כנראה שהיא גם שלנו.
אם אנחנו רוצים להתנהל בצורה אמוציונאלית ולהחזיר את האדמות הרלוונטיות לבעלים שלהן אז בהצלחה לירדן עם יו"ש ולמצרים עם הרצועה.

זה לא מעניין, האו"ם החליט על תוכנית חלוקה מסויימת (כי פיזית לא רק הם היו פה).

בכל מקרה, מה האינדיאנים יגידו? אממ סליחה, גברת ארצות הברית, אנחנו היינו פה קודם?
אנשים צריכים להבין שהעולם דינמי ודברים משתנים כל הזמן, אין פה שלי שלך, יש פה אולי שלי כי לקחתי (עד שיקחו לי).

הימין ןהשמאל מטופשים באותה המידה, שניהם מבזבזים זמן ואנרגיה על זקפת צדק ומוסר סובייקטיבי ששווה לקליפת השום.
סבבה, אין פה שלי ושלך. אני יכול מחר לבוא אליך הביתה לקחת כמה דברים?
יא הזייה, למה המיקרופון היה שלהם? ומי זה בכלל "הם"? למה אדמה שייכת לקבוצת אנשים מסוימת ומי קובע שהיא שייכת להם? אם האו"ם, אז כנראה שישראל שלנו ואם מי שחזק קובע למי שייכת האדמה אז כנראה שהיא גם שלנו.
אם אנחנו רוצים להתנהל בצורה אמוציונאלית ולהחזיר את האדמות הרלוונטיות לבעלים שלהן אז בהצלחה לירדן עם יו"ש ולמצרים עם הרצועה.
אבל זה לא אני אמרתי, זה הוא אמר :(

• פותח/ת השרשור
סבבה, אין פה שלי ושלך. אני יכול מחר לבוא אליך הביתה לקחת כמה דברים?
לא בדיוק, אתה יכול ללכת ולכבוש אזורים. בתנאי שתצליח ולא תקבל התנגדות גדולה מאוד מהעולם. זאת הייתה הכוונה, לא בתוך המדינה

למה "המיקרופון היה שלהם", או יותר נכון למה "המיקרופון היה שלהם קודם" ? (הרי הוא היה שלהם בכל מיני שלבים בהסטוריה ועל זה אין ויכוח)

ממליץ גם לראות את הסרטון הזה. זה בצעם שיר שנגד החרם על ישראל ומצביע על צביעות העולם.

לא להיכנס לויכוח עצמו אבל האנלוגיה שלו טועה מהיסוד, אם ככה האמריקאים יבואו, ירצו את ה"מיקרופון" וצריך לתת להם אותו כי יש להם יותר ניסיון ידע וכסף בלנהל מדינה ויכולה להביא אותה להישגים יותר גבוהים, פינלנד, שוודיה, שוויץ, מי שיבוא והוא יותר טוב ניתן לו את ה"מיקרופון"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית