נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
אם זה לא קשור אלינו וצריך לשאול אותם, למה אתה אומר שלא טוב להם בישראל?לדעתי זו שאלה שהם צריכים לשאול את עצמם, ולנו לא צריך להיות קשר לזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה לא קשור אלינו וצריך לשאול אותם, למה אתה אומר שלא טוב להם בישראל?לדעתי זו שאלה שהם צריכים לשאול את עצמם, ולנו לא צריך להיות קשר לזה.
חשבתי שכבר סגרנו על זה שלא אני אומר את זה, לא? אני חושב שההתנהגות שלהם מצביעה על זה.אם זה לא קשור אלינו וצריך לשאול אותם, למה אתה אומר שלא טוב להם בישראל?
תאכלס, הרי אנחנו העם הנבחר וכל זה. וגם, לפי מה שאני בדקתי, הם לגמרי מאושרים כרגע במקום שלהם ולא בזין שלהם מדינה עכשיו.
שמח להצית קצת אש 👹עוד נושא פרובוקטיבי בפורום...
לנושא @Kartalajan למה נראה לך שטוב להם? הם מבקשים מדינה כי טוב להם?
אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.
יא הזייה, למה המיקרופון היה שלהם? ומי זה בכלל "הם"? למה אדמה שייכת לקבוצת אנשים מסוימת ומי קובע שהיא שייכת להם? אם האו"ם, אז כנראה שישראל שלנו ואם מי שחזק קובע למי שייכת האדמה אז כנראה שהיא גם שלנו.אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.
סבבה, אין פה שלי ושלך. אני יכול מחר לבוא אליך הביתה לקחת כמה דברים?זה לא מעניין, האו"ם החליט על תוכנית חלוקה מסויימת (כי פיזית לא רק הם היו פה).
בכל מקרה, מה האינדיאנים יגידו? אממ סליחה, גברת ארצות הברית, אנחנו היינו פה קודם?
אנשים צריכים להבין שהעולם דינמי ודברים משתנים כל הזמן, אין פה שלי שלך, יש פה אולי שלי כי לקחתי (עד שיקחו לי).
הימין ןהשמאל מטופשים באותה המידה, שניהם מבזבזים זמן ואנרגיה על זקפת צדק ומוסר סובייקטיבי ששווה לקליפת השום.
אבל זה לא אני אמרתי, זה הוא אמר :(יא הזייה, למה המיקרופון היה שלהם? ומי זה בכלל "הם"? למה אדמה שייכת לקבוצת אנשים מסוימת ומי קובע שהיא שייכת להם? אם האו"ם, אז כנראה שישראל שלנו ואם מי שחזק קובע למי שייכת האדמה אז כנראה שהיא גם שלנו.
אם אנחנו רוצים להתנהל בצורה אמוציונאלית ולהחזיר את האדמות הרלוונטיות לבעלים שלהן אז בהצלחה לירדן עם יו"ש ולמצרים עם הרצועה.
לא בדיוק, אתה יכול ללכת ולכבוש אזורים. בתנאי שתצליח ולא תקבל התנגדות גדולה מאוד מהעולם. זאת הייתה הכוונה, לא בתוך המדינהסבבה, אין פה שלי ושלך. אני יכול מחר לבוא אליך הביתה לקחת כמה דברים?
אני יכול לבוא אליך כל יום לזרוק לך סלעים על הדלת ולאיים על ההורים שלך שאני ארצח אותם?סבבה, אין פה שלי ושלך. אני יכול מחר לבוא אליך הביתה לקחת כמה דברים?
סבבה, אין פה שלי ושלך. אני יכול מחר לבוא אליך הביתה לקחת כמה דברים?
אבל זה לא אני אמרתי, זה הוא אמר 😭
🤣🤣🤣🤣🤣אם אתה שוטר ויש לך צו/ ממס הכנסה אז בסדר... רק תשאיר לי את האינזר.
למה "המיקרופון היה שלהם", או יותר נכון למה "המיקרופון היה שלהם קודם" ? (הרי הוא היה שלהם בכל מיני שלבים בהסטוריה ועל זה אין ויכוח)אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.