הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על החלבון Syntrax Matrix M5

pitbull2

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום!!
ראיתי את החלבון הזה
Syntrax Matrix M5 מה אתם אומרים עליו?
זה תשלובת של 3 סוגי חלבון: מי גבינה, ביצה, קזאין.
עדיף מי גבינה מבודד או את זה? מה אתם חושבים עליו מישהו מכיר טעם היתנסה?

מתערבב גרוע וטעם לא סביר ובטח שלא שווה גם את ה 350.

צריך להבין שקזאין לא מתערבב בצורה חלקה כמו מי גבינה.
זה לא בגלל משהו שהיצרן עשה באבקה, זה בגלל חומר הגלם קזאין.

שייק עם קזאין יהיה דומה יותר למילקשייק במרקם... צריך לדעת איך לערבב את זה אחרת גם במילקשייק יהיו לך גושים.

אני אשמח לראות את היחס בין כל החלבונים, בעיקר היחס של חיטה. כל מי שבדק אי פעם את החלבון הזה או הגיב לרעתו, העיפו אותו מהפורמים או חסמו בדרך כזאת האחרת. את האתר הכי גדול למכירת תוספים תבעו, על מה ? על זה שחלק מהמשתמשים התלוננו על הטעם או שאלות שחוזרות מדוע יש חלבון חיטה.
אין קשר לקזאין, יש לך את פיוז'ן 7, את התשלובת של bpi, את הקומבט של מאסל פארם, סינטה 6 כולם מתערבבים מצוין וכולם טעימים ונחש מה ? כולם מכילים קזאין.

איזה באסה קניתי במצע זוגות שניים אמרו לי שזה הכי טוב שיש היום בכלל רציתי איזו 100 המוכר שכנע אותי תשלובת עדיף. הסתכלתי במרכיבים ובאמת יש חיטה עד כמה זה גרוע ??

איזה באסה קניתי במצע זוגות שניים אמרו לי שזה הכי טוב שיש היום בכלל רציתי איזו 100 המוכר שכנע אותי תשלובת עדיף. הסתכלתי במרכיבים ובאמת יש חיטה עד כמה זה גרוע ??
כנראה שפשוט לא יהיה לך 25 גרם חלבון במנה וזהו. אני הייתי הולך לחנות ומתחיל לצעוק עד שיביאו לך את הכסף.

אני הייתי הולך לחנות ומתחיל לצעוק עד שיביאו לך את הכסף.
קשה לי להאמין שיחזירו לו כסף על מוצר שבתוית שלו כתוב בדיוק מה הוא מכילץ מאחר וזה מוצר מזון החוק שמאפשר ביטול עיסקה לא חל עליו. @theman - אל תתבאס יותר מדי, אמנם קיבלת גם חלבון מאיכות ירודה, אבל זה לא שמכרו לך לחם במקום סטייק...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית