נק' מוניטין:
5
- 135
- 6
מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון, יש לי שאלה, אם אני 1.86 יהיה לי קשה להראות בעל מסה גבוהה ? ובעיקר בשרירי הידיים שהן ארוכות יותר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, תתאמן ואל תתעסק בשטויות.
תקשיבו קראתי כמה מאמרים ודברים שמעידים שקשה הרבה יותר, והמסה לא בהכרח תיראה עד שלא אזריק(לא שאני מהאלה שחושבים שזה איזה קסם והם לא עובדים קשה, הכוונה לפרוץ את הסף הגנטי) ושהרבה מהתרגילים יהיה קשה לעשות, (בנץ׳ סקוואט ועוד) ועלולות להיות פציעות.מה זה משנה לך? גם אם כן מה הידע הזה יתן לך חוץ מתירוץ לא להתאמן??
אם אתה רוצה להיות שרירי אתה צריך לעבוד בשביל זה. יש מפתחי גוף גבוהים ממך, ויש מרימי משקולות גבוהים ממך שהם שרירים בטירוף, הגובה לא עצר אותם מלהשיג את מה שהם רוצים.
תקשיבו קראתי כמה מאמרים ודברים שמעידים שקשה הרבה יותר, והמסה לא בהכרח תיראה עד שלא אזריק(לא שאני מהאלה שחושבים שזה איזה קסם והם לא עובדים קשה, הכוונה לפרוץ את הסף הגנטי) ושהרבה מהתרגילים יהיה קשה לעשות, (בנץ׳ סקוואט ועוד) ועלולות להיות פציעות.
ואני לא יודע האם הטענות נכונות.
הן לאתקשיבו קראתי כמה מאמרים ודברים שמעידים שקשה הרבה יותר, והמסה לא בהכרח תיראה עד שלא אזריק(לא שאני מהאלה שחושבים שזה איזה קסם והם לא עובדים קשה, הכוונה לפרוץ את הסף הגנטי) ושהרבה מהתרגילים יהיה קשה לעשות, (בנץ׳ סקוואט ועוד) ועלולות להיות פציעות.
יש לי מתאמן בגובה שלך אפילו נראה לי יותר, שלא משתמש בכלום והוא נראה מרשים מאוד, אני יכול לקבל את הטענה שזה יותר קשה (נגיד כי לא חקרתי את זה לעומק) אבל אני לא מוכן לקבל את הטענה שזה לא אפשרי - זה ועוד איך אפשרי יש המון מתאמנים גבוהים וטבעיים שהם חזקים גדולים ומרשימים.תקשיבו קראתי כמה מאמרים ודברים שמעידים שקשה הרבה יותר, והמסה לא בהכרח תיראה עד שלא אזריק(לא שאני מהאלה שחושבים שזה איזה קסם והם לא עובדים קשה, הכוונה לפרוץ את הסף הגנטי) ושהרבה מהתרגילים יהיה קשה לעשות, (בנץ׳ סקוואט ועוד) ועלולות להיות פציעות.
גדול 😆ענת הראל מהפרסומת לברנפלקס?
כשאתה אומר יותר זמן על איזה טווחים אתה מדבר? ביחס לאדם ממוצעתקשיב, אני 1.89/90
ובאמת בתרגילים יש לנו טווח תנועה גדול יותר מלשאר אבל זה לא כזה משפיע, אנחנו לא מוטציות, אם היינו 2.30 הייתי אומר כן כמעט ובלתי אפשרי לפתח מסה רצינית
אבל אנחנו לא בהרבה שונים מרוב האוכלוסיה, ויש הרבה אנשים גם כאן בפורום בגובה שלנו ויותר גבוהים שמשיגים תוצאות יפות מאוד!
אמנם השינוי יקח יותר זמן כי כל המסה שעולה מתפרסת על כל הגוף, אבל אנחנו נראה אותה.
זה תלוי בהתקדמות שלך. אחד בגובה 170 שיעלה 10 ק"ג יראו את זה עליו יותר טוב מאחד בגובה שלנו שעלה בדיוק את אותו המשקל, זה ברור אני מקווה..
אני לא מבין מה החששות שלך. פשוט תתאמן ותכניס קצת יותר אוכל
אני 1.96, יש יתרונות וחסרונות לגובה ולאנתרופומטריה שלך, אבל זה לא באמת משנה - תתאמן ותשתפר ביחס לעצמך והשינוי יגיע.
הבנתי.. פשוט יש כמה אנשים כנראה בלי שכל שהכניסו לי לראש, שלא משנה כמה אתאמן ואשמור על תזונה, אז קצת אתחזק אבל לא יראי הרבה שינוי לא ברוחב ולא בכלום, ובעיקר בידיים וברגליים שכמעט ולא יהיה שינוי.ומי שנמוך נראה עוד יותר גמד בגלל האשלייה שהוא רחב,וכולם חושבים שאתה שמן עם בגדים וכל הזמן אתה צריך לחפש גינס מתאים.
הרבה feels באשכול הזה,החיים דופקים את כולם,תתגבר על זה ולך תרים דברים.