עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב שלא הגזמת.בוא ניקח תרגיל כמו בנץ'. איזה משקל אתה חושב שתוכל להרים ל 30 חזרות?
20 קילו, 30 קילו? עכשיו כל קילו נוסף זה 5% על המוט שזה שינוי גדול.
איך אתה חושב שתצליח להתקדם בצורה כזה.
זאת טעות גדולה לנסות ללמוד ממקצוענים שיש להם ותק של הרבה שנים באימונים, גנטיקה טובה מאוד ומעטפת רפואית ותזונתית שאין לך.
בנוסף לא לכולם יש הבנה אמיתית מה הדרך הנכונה להתאמן וחלקם סתם לא ממש מדייקים בעובדות.
תעשה לעצמך טובה, תסגור שנתיים שאתה אוכל, ישן ומתאמן כמו שצריך לפני שאתה מחפש פתרונות מהירים
אולי אותם חבר'ה דווקא המטרה שלהם זה כוח ולא פיתוח גוף בגלל זה הם רודפים אחרי משקליםכי אני רואה הרבה חבר'ה בפורום שמסייקלים שרודפים אחרי משקלים.
מה אתם אומרים על מה שהוא אומר?
כי אני רואה הרבה חבר'ה בפורום שמסייקלים שרודפים אחרי משקלים.
וכשאתה מדבר על חזרות גבוהות.אחת הסיבות לכך שלעיתים עדיף שלא לקחת את העצימות לקצה (ביחוד בתרגילים מבודדים) היא סיכון לפציעה. העלייה בכוח מהירה מיכולת הנחברים והגידים להסתגל לעומס.
מעבר לכך, עבודה לחזרות גבוהות לתרגילים מבודדים אפקטיבית הרבה יותר תחת שימוש בחומרים.
בנוגע לתרגילי הבסיס, ניתן להעלות מאוד נפח גם תוך ביצוע של מספר חזרות סביר ו"לשרוף את השריר" הוא לא ביטוי למצב אנבולי באופן כללי. בסירטון מתואר מנגנון הגדילה הידוע ועוד מנגנון ברוסאיינס שלכאורה ייחודי לשימוש בחומרים.
בחזה אני יודע שזה קיים ואפשרי.יש לי חדשות בשבילך גם לטבעי טווחי חזרות כאלה גבוהים(30) טובים להיפרטרופיה כי אם אתה עושה את החזרות ברצף אז אתה מגייס בסופו של דבר גם סיבים לבנים.
זה מתוך התעניינות גרידא.יש תכניות אימונים ידועות שמבוססות על מספר חזרות גבוה ופחות משקל (לא על 30 חזרות אולי אבל על 15-20 יש שאני מכיר!!)...והן עובדות!
לכל תכנית יש חסרונות ויתרונות ולא כל תכנית מתאימה לכל אחד בכל שלב
יש לי תחושה שאתה נכנס יותר מידי לעומק בנושא...זה כולה סייקל ראשון..תרגיע..
אם אתה כל כך רציני אז עדיף לך למצוא לך איזה מנטור לשלם לו כמה לירות ולקבל ליווי צמוד תכנית תזונה ואימונים
בספורט הזה יש פציעות ויש טעויות ולכל תכנית יש יתרונות וחסרונות כמו שאמרתי קודםלמה להתנסות ולטעות? שאפשר לא לטעות 🙄
אולי...כמו שאמרתי קודם
אתה נשמע כמו אחד שצריך ליווי צמוד
אין תשובה חד משמעיתאז שורה תחתונה ,לבן אדם שנמצא בסייקל,מה אופן תווך החזרות והסטים שמומלץ לעשות??????? מה השיטה הנכונה לעשות
זה מענייןיש לי חדשות בשבילך גם לטבעי טווחי חזרות כאלה גבוהים(30) טובים להיפרטרופיה כי אם אתה עושה את החזרות ברצף אז אתה מגייס בסופו של דבר גם סיבים לבנים.
שיטות חדשות צצות כמו פטריות אחרי הגשם....זה מאוד כלכלי ומשתלם!לא שעשיתי סייקל חח ,אבל ממה שאני ראיתי בסרטונים של רוסים ביוטיוב , הם כולם אמרו בפה אחד שהם ממצעים את כל השיטות . כל השיטות טובות ,ומה שקורה שאם אתה נשאר במקום אחד , בסוף אתה תגיע לפלאטו (לא תוכל להתקדם) . חלק עושים שבוע ככה שבוע ככה שבוע ככה (נגיד יש בודיבילדר רוסי שאת שמו אני לא זוכר ,הוא עושה שבוע כבד , שבוע "קלאסי " של 8-12 ,שבוע של 20-30 ,ומדי פעם הוא זורק אימונים של שיטות אימון נוספות כמו סטאטיקה-דינמיקה , אימון בודד הדומה לGVT ,תוכניות המזכירות FST-7 ) .
חלק הרימו כבד תקופה ארוכה (אני חושב שהם מדברים על שנים) , ואז אחרי מיצוע של שיטת אימון זה הם עברו לעבודה קלה .
העיקר שאם אתה כבר הגעת למצב של סייקל ,שאיתו באה יכולת התאוששות , אז חשוב שבאיזה סוג אימון שבחרת , באמת תשקיע את הנשמה ותתן 120% ממה שיש לך באימון ,והתוצאות יגיעו .
Effects of Low- vs. High-Load Resistance Training on Muscle Strength and Hypertrophy in Well-Trained Men. - PubMed - NCBIזה מעניין
יש לך קישור לסרטון או מאמר או משהו שמדבר על זה?