הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טווח חזרות בסייקל - ריץ' פיאנה

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
מה אתם אומרים על מה שהוא אומר?
כי אני רואה הרבה חבר'ה בפורום שמסייקלים שרודפים אחרי משקלים.

נערך לאחרונה:
רוני קולמן נהיית ....😉
סמוך על ריץ שהוא עובד בשני האופנים גם יחד
מה שהוא אומר בסרטון זה שכשאתה בסייקל בגלל ההתאוששות המהירה עדיף לקרוע את השריר ב 30 חזרות מאשר לדפוק 5 חזרות במשקלים כבדים
הוא מדבר על סייקלים לא בהכרח כמו זה שאתה נכנס אליו...חח
בוא נדבר אליך בשפתו כדי שתבין let your body be guide
אם זה עובד עליך, טוב...לא עובד תתקדם

בוא ניקח תרגיל כמו בנץ'. איזה משקל אתה חושב שתוכל להרים ל 30 חזרות?
20 קילו, 30 קילו? עכשיו כל קילו נוסף זה 5% על המוט שזה שינוי גדול.
איך אתה חושב שתצליח להתקדם בצורה כזה.

זאת טעות גדולה לנסות ללמוד ממקצוענים שיש להם ותק של הרבה שנים באימונים, גנטיקה טובה מאוד ומעטפת רפואית ותזונתית שאין לך.
בנוסף לא לכולם יש הבנה אמיתית מה הדרך הנכונה להתאמן וחלקם סתם לא ממש מדייקים בעובדות.

תעשה לעצמך טובה, תסגור שנתיים שאתה אוכל, ישן ומתאמן כמו שצריך לפני שאתה מחפש פתרונות מהירים

• פותח/ת השרשור
בוא ניקח תרגיל כמו בנץ'. איזה משקל אתה חושב שתוכל להרים ל 30 חזרות?
20 קילו, 30 קילו? עכשיו כל קילו נוסף זה 5% על המוט שזה שינוי גדול.
איך אתה חושב שתצליח להתקדם בצורה כזה.

זאת טעות גדולה לנסות ללמוד ממקצוענים שיש להם ותק של הרבה שנים באימונים, גנטיקה טובה מאוד ומעטפת רפואית ותזונתית שאין לך.
בנוסף לא לכולם יש הבנה אמיתית מה הדרך הנכונה להתאמן וחלקם סתם לא ממש מדייקים בעובדות.

תעשה לעצמך טובה, תסגור שנתיים שאתה אוכל, ישן ומתאמן כמו שצריך לפני שאתה מחפש פתרונות מהירים
טוב שלא הגזמת.
2 קילו.

אני לא מחפש פתרונות מהירים, נתקלתי בסרטון, זה משהו שלא הכרתי ועניין אותי לשאול כאן.

התשובה הזאת של "תעשה לעצמך טובה" לא במקום.

ראיתי את הגישה הזאת כמה פעמים שבסייקל עדיף לפמפם חזרות גבוהות, מעניין לשמוע מה החבר'ה שמבינים כאן אומרים על זה.
אולי אותם חבר'ה דווקא המטרה שלהם זה כוח ולא פיתוח גוף בגלל זה הם רודפים אחרי משקלים

מה אתם אומרים על מה שהוא אומר?

אחת הסיבות לכך שלעיתים עדיף שלא לקחת את העצימות לקצה (ביחוד בתרגילים מבודדים) היא סיכון לפציעה. העלייה בכוח מהירה מיכולת הנחברים והגידים להסתגל לעומס.
מעבר לכך, עבודה לחזרות גבוהות לתרגילים מבודדים אפקטיבית הרבה יותר תחת שימוש בחומרים.
בנוגע לתרגילי הבסיס, ניתן להעלות מאוד נפח גם תוך ביצוע של מספר חזרות סביר ו"לשרוף את השריר" הוא לא ביטוי למצב אנבולי באופן כללי. בסירטון מתואר מנגנון הגדילה הידוע ועוד מנגנון ברוסאיינס שלכאורה ייחודי לשימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
אחת הסיבות לכך שלעיתים עדיף שלא לקחת את העצימות לקצה (ביחוד בתרגילים מבודדים) היא סיכון לפציעה. העלייה בכוח מהירה מיכולת הנחברים והגידים להסתגל לעומס.
מעבר לכך, עבודה לחזרות גבוהות לתרגילים מבודדים אפקטיבית הרבה יותר תחת שימוש בחומרים.
בנוגע לתרגילי הבסיס, ניתן להעלות מאוד נפח גם תוך ביצוע של מספר חזרות סביר ו"לשרוף את השריר" הוא לא ביטוי למצב אנבולי באופן כללי. בסירטון מתואר מנגנון הגדילה הידוע ועוד מנגנון ברוסאיינס שלכאורה ייחודי לשימוש בחומרים.
וכשאתה מדבר על חזרות גבוהות.
אתה מתייחס ל-15 חזרות או ל-30 חזרות כמו שהוא אומר?

יש לי חדשות בשבילך גם לטבעי טווחי חזרות כאלה גבוהים(30) טובים להיפרטרופיה כי אם אתה עושה את החזרות ברצף אז אתה מגייס בסופו של דבר גם סיבים לבנים.

• פותח/ת השרשור
יש לי חדשות בשבילך גם לטבעי טווחי חזרות כאלה גבוהים(30) טובים להיפרטרופיה כי אם אתה עושה את החזרות ברצף אז אתה מגייס בסופו של דבר גם סיבים לבנים.
בחזה אני יודע שזה קיים ואפשרי.
עובדה שאנשים שמתאמנים עם משקל גוף בונים מסה נאה בחזה רק משכיבות סמיכה.

בנוגע לשאר השרירים אני לא ממש יודע.

יש תכניות אימונים ידועות שמבוססות על מספר חזרות גבוה ופחות משקל (לא על 30 חזרות אולי אבל על 15-20 יש שאני מכיר!!)...והן עובדות!
לכל תכנית יש חסרונות ויתרונות ולא כל תכנית מתאימה לכל אחד בכל שלב
יש לי תחושה שאתה נכנס יותר מידי לעומק בנושא...זה כולה סייקל ראשון..תרגיע..
אם אתה כל כך רציני אז עדיף לך למצוא לך איזה מנטור לשלם לו כמה לירות ולקבל ליווי צמוד תכנית תזונה ואימונים

• פותח/ת השרשור
יש תכניות אימונים ידועות שמבוססות על מספר חזרות גבוה ופחות משקל (לא על 30 חזרות אולי אבל על 15-20 יש שאני מכיר!!)...והן עובדות!
לכל תכנית יש חסרונות ויתרונות ולא כל תכנית מתאימה לכל אחד בכל שלב
יש לי תחושה שאתה נכנס יותר מידי לעומק בנושא...זה כולה סייקל ראשון..תרגיע..
אם אתה כל כך רציני אז עדיף לך למצוא לך איזה מנטור לשלם לו כמה לירות ולקבל ליווי צמוד תכנית תזונה ואימונים
זה מתוך התעניינות גרידא.
וגם שזה זה סייקל ראשון, אני לומד מה שאפשר.
למה להתנסות ולטעות? שאפשר לא לטעות 🙄

אז שורה תחתונה ,לבן אדם שנמצא בסייקל,מה אופן תווך החזרות והסטים שמומלץ לעשות??????? מה השיטה הנכונה לעשות

אז שורה תחתונה ,לבן אדם שנמצא בסייקל,מה אופן תווך החזרות והסטים שמומלץ לעשות??????? מה השיטה הנכונה לעשות
אין תשובה חד משמעית
אבל לא צריך להמציא את הגלגל מחדש
להתמקד במורכבים בעצימות גבוהה לצד נפח מתאים (נניח 5X5 ודומיו)
במבודדים אפשר לפמפם 😃. נניח 10-15 חזרות

זה מעניין
יש לך קישור לסרטון או מאמר או משהו שמדבר על זה?

לא שעשיתי סייקל חח ,אבל ממה שאני ראיתי בסרטונים של רוסים ביוטיוב , הם כולם אמרו בפה אחד שהם ממצעים את כל השיטות . כל השיטות טובות ,ומה שקורה שאם אתה נשאר במקום אחד , בסוף אתה תגיע לפלאטו (לא תוכל להתקדם) . חלק עושים שבוע ככה שבוע ככה שבוע ככה (נגיד יש בודיבילדר רוסי שאת שמו אני לא זוכר ,הוא עושה שבוע כבד , שבוע "קלאסי " של 8-12 ,שבוע של 20-30 ,ומדי פעם הוא זורק אימונים של שיטות אימון נוספות כמו סטאטיקה-דינמיקה , אימון בודד הדומה לGVT ,תוכניות המזכירות FST-7 ) .
חלק הרימו כבד תקופה ארוכה (אני חושב שהם מדברים על שנים) , ואז אחרי מיצוע של שיטת אימון זה הם עברו לעבודה קלה .

העיקר שאם אתה כבר הגעת למצב של סייקל ,שאיתו באה יכולת התאוששות , אז חשוב שבאיזה סוג אימון שבחרת , באמת תשקיע את הנשמה ותתן 120% ממה שיש לך באימון ,והתוצאות יגיעו .

לא שעשיתי סייקל חח ,אבל ממה שאני ראיתי בסרטונים של רוסים ביוטיוב , הם כולם אמרו בפה אחד שהם ממצעים את כל השיטות . כל השיטות טובות ,ומה שקורה שאם אתה נשאר במקום אחד , בסוף אתה תגיע לפלאטו (לא תוכל להתקדם) . חלק עושים שבוע ככה שבוע ככה שבוע ככה (נגיד יש בודיבילדר רוסי שאת שמו אני לא זוכר ,הוא עושה שבוע כבד , שבוע "קלאסי " של 8-12 ,שבוע של 20-30 ,ומדי פעם הוא זורק אימונים של שיטות אימון נוספות כמו סטאטיקה-דינמיקה , אימון בודד הדומה לGVT ,תוכניות המזכירות FST-7 ) .
חלק הרימו כבד תקופה ארוכה (אני חושב שהם מדברים על שנים) , ואז אחרי מיצוע של שיטת אימון זה הם עברו לעבודה קלה .

העיקר שאם אתה כבר הגעת למצב של סייקל ,שאיתו באה יכולת התאוששות , אז חשוב שבאיזה סוג אימון שבחרת , באמת תשקיע את הנשמה ותתן 120% ממה שיש לך באימון ,והתוצאות יגיעו .
שיטות חדשות צצות כמו פטריות אחרי הגשם....זה מאוד כלכלי ומשתלם!
עם עובדות לא מתווכחים ......על חומרים ניתן להתאמן יותר חזק יותר ארוך יותר אינטנסיבי להתאושש מהר מאוד ולקבל פאמפ גבוה בהרבה מאשר בלי!
לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות...אפשר לשלב...אפשר לשלם ואפשר גם לטחון במוח....הכל הולך
אבל בתכלס...החיים לפעמים פשוטים יותר ממה שאנו נוטים לעשות מהם

64083667.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית