הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילו סדרות תוצרת חול רצוי לראות?

@Leon יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא תמיד נכון. לא יודע אם אתה מכיר (ואם לא אז אני הכי ממליץ בעולם לנסות) את ריי דונובן- אחרי פרק או שניים אמרתי לעצמי שאין מצב שאני ממשיך. "הכריחו" אותי להמשיך לצפות, וכמעט כל העונה הראשונה לא נהניתי בכלל, לפעמים אפילו דילגתי על קטעים. נכון להיום העונה השלישית משודרת ואוטוטו נגמרת, ואף פעם לא חיכיתי כ"כ לפרק חדש בשום סדרה חוץ מאולי ברייקינג בד. סדרת מופת.

@Leon יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא תמיד נכון. לא יודע אם אתה מכיר (ואם לא אז אני הכי ממליץ בעולם לנסות) את ריי דונובן- אחרי פרק או שניים אמרתי לעצמי שאין מצב שאני ממשיך. "הכריחו" אותי להמשיך לצפות, וכמעט כל העונה הראשונה לא נהניתי בכלל, לפעמים אפילו דילגתי על קטעים. נכון להיום העונה השלישית משודרת ואוטוטו נגמרת, ואף פעם לא חיכיתי כ"כ לפרק חדש בשום סדרה חוץ מאולי ברייקינג בד. סדרת מופת.
THAT'S MY POINT!!

זאת:
tumblr_nox8oxk8yE1s8t9u6o1_400.gif

tumblr_nox8oxk8yE1s8t9u6o2_400.gif

tumblr_nox8oxk8yE1s8t9u6o3_400.gif

tumblr_nox8oxk8yE1s8t9u6o4_400.gif

tumblr_nox8oxk8yE1s8t9u6o5_400.gif

tumblr_nox8oxk8yE1s8t9u6o6_400.gif

חבל על הזמן לראות סדרה גרועה- אם אתה לא מתחבר מהפרק הראשון, תעבור סדרה כי לא כולם אוהבים אותו דבר.

קרה לי את אותו הדבר עם שובר שורות.
ראיתי את הפרק הראשון ולא הבנתי למה לעזאזל בזבתי לעצמי 50 דק מהחיים על הח*א הזה.
הייתי אמיץ והעזתי לפתוח את הפרק השני.

אני לא זוכר באיזו מהירות סיימתי את כל חמשת העונות, פשוט התמכרתי כמו מטורף לסדרה.

אז אמנם אני מסכים שאם אתה לא מתחבר מהתחלה אין טעם לצפות בכוח, אבל לא מהפרק הראשון, אלא שניים, שלושה, ארבעה פרקים והם יתנו לך באמת חוות דעת אם כדאי לך להמשיך.

באלה אתה חייב לצפות, לא משנה מה:
1) משחקי הכס
2) שובר שורות
3) בית הקלפים
4) הויקינגים
5) המבוקש
6) Banshee
7) הרשימה השחורה

ראיתי הרבה סדרות בחיים שלי, מבחינתי כל אלה מהשורה הראשונה. (אוהב ומעריך סדרות איכותיות אמיתי אין סיכוי שיפסח על משחקי הכס ושובר שורות, הכי טובות בכל הזמנים)

מה?!
סדרה גאונית! תראה עד סוף העונה הראשונה ותבין כמה פספסת, משם רק הולך ומשתפר גם בעונה השנייה! פשוט מרתק אותך.
העונה ה3 עם יד על הלב פחות טובה, אבל קשה שלא לראות אותה אחרי 2 עונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית