חח לא שמתי לבנתתי לזה 8 +כתבתי שזה נהיה מצוץ מהתחת..
😕
5\10 יותר מתאים, 6 אם אתה מביא קרדיט לעונה הראשונה שהייתה טובה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח לא שמתי לבנתתי לזה 8 +כתבתי שזה נהיה מצוץ מהתחת..
😕
אם לא אכפת לך להתפשר על איכות נמוכה ותרגום באנגלית אוז סדרה מצוינת אומנם ישנה אבל יצירת מופת.
למה?!? איזה הפסד 😣אני לא מעוניין לצפות בהן,בינהם משחקי הכס,דקסטר
וואו 😲 חבל שהורידו את המוניטין בפורום שלך, אני ללא ספק הולך לקחת כמה מההמלצות שלך.כתבתי רשימה בלוג שלי בערך כבר פעמיים אבל לא נורא..
Sherlock - מעולה 10/10
Fargo-11/10 כל פרק זה עולם ומלואו.
Breaking bad-כל עונה זה משתפר. 9/10
Game of thrones - 10/10 אתה כן מעוניין לצפות.
Better call Saul-10/10 נהדר, אפשר לראות גם בלי לראות שובר שורות קודם לכן.
True detective-10/10 מדהים מדהים מדהים.
וכמו שציין הבחור מעליי, עונה שניה פח.
Outlander-9/10 לחובבי הדרמה וימי הביניים.
Orphan Black-8/10 סדרה נחמדה בסה"כ.
Daredevil-8/10 העלילה סבירה ואקשן טוב, אני פשוט לא חובב של אקשן.
Luther-9/10 מאוד נהניתי.
The leftovers-9/10. אחלה סדרה,חבל שלא עשו עונה שנייה.
Under the dome-8/10 מתחיל להיות מצוץ מהתחת לקראת עונה שלישית.
The Blacklist-10/10 רואים פרק שניים ופשוט נמשכים לעלילה. מתח מעולה.
מסכים עם ההמלצה הזו, אני חושב שזו הסדרה הכי טובה שראיתי אי פעםspartacus
לא נורא,מחמאות גם הולך. 😄וואו 😲 חבל שהורידו את המוניטין בפורום שלך, אני ללא ספק הולך לקחת כמה מההמלצות שלך.
זה אומר שאתה מבקר סדרות גרוע.כי הן באמת 10. אתה רואה שאני לא נותן לכולם 10,ואני נותן גם 11. 😃
קיים בסדרות אבל בתקופה שאני ראיתי האתר הזה חירפן אותי ונתקע כל הזמן אז הייתי מוריד בטורנט ומחפש תרגום ולעונות האחרונות היה רק באנגלית.אני יודע בוודאות שכל העונות של אוז קיימות ברשת עם תרגום מובנה בעברית. חוץ מזה, מסכים לגמרי- חובה לראות!
עד עונה 5 סדרה מצויינת, את עונה 6 פשוט צריך למחוק.אבודים
מבלי להרוס לאנשים שלא ראו,ממש לא מסכים איתך. הסיום היה מבאס,אבל ריאליסטי.בלש אמיתי, אל תטרח לצפות בעונה השנייה.
מסכים לגמרי הם ניסו לעשות סוף לא צפוי והם הסתבכו עם עצמםעד עונה 5 סדרה מצויינת, את עונה 6 פשוט צריך למחוק.
לגמרי. אבל בעיקר העונה הראשונה עם השחקן שנפטר..מסכים עם ההמלצה הזו, אני חושב שזו הסדרה הכי טובה שראיתי אי פעם
וגם ניביה המחליפה הייתה לא משהולגמרי. אבל בעיקר העונה הראשונה עם השחקן שנפטר..
כן, הוא ללא ספק שחקן ענק, הפסד לעולם הקולנועלגמרי. אבל בעיקר העונה הראשונה עם השחקן שנפטר..