הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תזונה

• פותח/ת השרשור Neil I
  • פורסם בתאריך

Neil I

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שאלה למומחים,

אני מתאמן מתחיל,
השאלה שלי היא האם שייק חלבונים+2 פרוסות לחם נחשבת לארוחה "מלאה" בחלון הזדמנויות שיש לי אחרי האימון או לא?

תודה לעוזרים

שאלה למומחים,

אני מתאמן מתחיל,
השאלה שלי היא האם שייק חלבונים+2 פרוסות לחם נחשבת לארוחה "מלאה" בחלון הזדמנויות שיש לי אחרי האימון או לא?

תודה לעוזרים

ברוך הבא לפורום! 😃

הייתי שמח לדעת מה זה ארוחה מלאה? אני לא מכיר את המונח.

לגבי חלון ההזדמנויות, זהו מיתוס ישן מאוד שלא קיים. אין צורך לאכול בסמוך לאימון ואין חשיבות לסוג האוכל שאתה אוכל.

החשיבות היא לכמות המזון הכוללת שאתה אוכל ביום

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא לפורום! 😃

לגבי חלון ההזדמנויות, זהו מיתוס ישן מאוד שלא קיים. אין צורך לאכול בסמוך לאימון ואין חשיבות לסוג האוכל שאתה אוכל.

מבחינתי - ארוחה מלאה = חלבון פחמימות שומנים

אבל היי תקן אותי אם אני טועה חח

מבחינתי - ארוחה מלאה = חלבון פחמימות שומנים

אבל היי תקן אותי אם אני טועה חח
אין לזה חשיבות.
מה שחשוב הוא סך הערכים שלך ביום ולא מה אתה אוכל ברגע נתון

כמו שאמרו לך, הפאקטור הכי משמעותי זה הטוטאל היומי שלך, כמה פחמימה חלבונים ושומנים אתה אוכל במהלך היום, פחות חשוב הסדר.
לגבי חלון הזדמנויות, הוא לא קיים כל עוד אתה לא בא בצום, במידה ואכלת ארוחה טובה שעתיים שלוש לפני אימון, או אפילו משהו קטן בסמוך לתחילת האימון, אין לך מה לדאוג לגבי הארוחה שאחרי.

ברוך הבא לפורום! 😃

שמעתי דווקא שעם לא אוכלים 6 שעות סביב האימון אז הוא כן קיים לא?
כמו שהבחור למעלה כתב

שמעתי דווקא שעם לא אוכלים 6 שעות סביב האימון אז הוא כן קיים לא?
כמו שהבחור למעלה כתב
כן הוא קיים במקרים קיצוניים.
אם אתה אחרי צום (8 שעות ומעלה) ומתאמן חשוב שתאכל בסמוך לאימון.
גם אם אתה עושה שני אימונים בהפרשים של פחות מ8 שעות חשוב שתקפיד אחרי האימון השני.

בדרך כלל אם יקרה לך דבר כזה זה יהיה חד פעמי, וחד פעמי לכ יקרה לך כלום אם לא תאכל בסמןך. לכן אני נוטה שלא להזכיר את זה בכלל אלא רק למקרים מיוחדים

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם 😃

אם אתה אחרי צום (8 שעות ומעלה) ומתאמן חשוב שתאכל בסמוך לאימון.
יוגב במידה אני מתאמן בבוקר בשש וחצי ואני לא אוכל לפני האימון (רק כדור קפאין) זה נחשב לצום? או שזה לא באמת נחשב

יוגב במידה אני מתאמן בבוקר בשש וחצי ואני לא אוכל לפני האימון (רק כדור קפאין) זה נחשב לצום? או שזה לא באמת נחשב
נחשב צום, תאכל משהו לפני האימון

בננה זה מספיק? או שאני באמת צריך לאכול ארוחה לפני?

Back
למעלה תחתית