הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טסטוסטרון ויחסי מין

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
ביום שלישי אני עושה בדיקת פרופיל הורמונאלי, האם כדאי עד אז להימנע מפעילות מינית כדי לשמור על הזרע לבדיקת טסטוסטרון?וכמה מינימום צריך שיצא בתוצאה של הטסטוסטרון טוטאל וחופשי כדי שהגוף יפיק תועלת מרבית מהאימונים ומהתזונה מבחינת עלייה במסת שריר?

נערך לאחרונה:
ביום שלישי אני עושה בדיקת פרופיל הורמונאלי, האם כדאי עד אז להימנע מפעילות מינית כדי לשמור על הזרע לבדיקת טסטוסטרון?
אני מניח שלא אתה הפנית עצמך לבדיקה...חשבת אולי לשאול את זה שרשם לך את ההפניה??
כמה מינימום צריך שיצא בתוצאה של הטסטוסטרון טוטאל וחופשי כדי שהגוף יפיק תועלת מרבית מהאימונים ומהתזונה מבחינת עלייה במסת שריר?
כמה שיותר 😉

• פותח/ת השרשור
אני מניח שלא אתה הפנית עצמך לבדיקה...חשבת אולי לשאול את זה שרשם לך את ההפניה??

אני מניח שאתה לא חכם במיוחד והסרקזם המתנשא שלך (ניסיון להעליב דרך הומור מטופש),לא אני הפנתי את עצמי לבדיקה הבחנה יפה,ומה עושים במקרה שהשאלות עולות לך רק אחרי הבקשה של הבדיקה?קובעים אליו תור בחג כשהוא לא עובד???נראה לי שיותר הגיוני לשאול בפורום בתקווה שיענו אנשים רציניים ולא לייצנים ושהתשובה שלהם תיהיה במקום ולא תשובה בסגנון של התשובות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית