הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אומגה 3

Shacking

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
מישהו פה אמר לי פעם שכדאי לי לקחת אומגה שלוש, אני בן 12 אז קיצר באמת כדאי לי? ואמרו לי שזה מרגיע וזה עוזר להיתרכז... ואת זה אני חייב בבצפר XD אבל לא רציני אני לא צריך רטלין, אז קיצר כדאי לי? אגב נראה לי שמשה אמר לי לקחת

מישהו פה אמר לי פעם שכדאי לי לקחת אומגה שלוש, אני בן 12 אז קיצר באמת כדאי לי? ואמרו לי שזה מרגיע וזה עוזר להיתרכז... ואת זה אני חייב בבצפר XD אבל לא רציני אני לא צריך רטלין, אז קיצר כדאי לי? אגב נראה לי שמשה אמר לי לקחת
ת'אמת יכול להיות שזה פסיכולגי, אבל אני בהחלט מרגיש שזה עוזר לי להתרכז, להזיק זה בטוח לא יכול אז אם יש לך או להורים שלך כסף אז כדאי.

• פותח/ת השרשור
אז קיצר אני לא צריך חח... אבל אמרו לי שזה בריא מאוד, מונע דלקות,מונע מחלות (מחזק את המערכת החיסונית), ועוזר להיות קשוב יותר זה נכון?

• פותח/ת השרשור
ת'אמת יכול להיות שזה פסיכולגי, אבל אני בהחלט מרגיש שזה עוזר לי להתרכז, להזיק זה בטוח לא יכול אז אם יש לך או להורים שלך כסף אז כדאי.

יש לי קופסה בבית של איזה 300 או 200 גלולות או איך שלא קוראים לזה חח אז אתה ממליץ לי נגיד לקחת את זה פעם ביום כל בוקר? ואגב מוצצים את זה? או בולעים את זה.?

יש לי קופסה בבית של איזה 300 או 200 גלולות או איך שלא קוראים לזה חח אז אתה ממליץ לי נגיד לקחת את זה פעם ביום כל בוקר? ואגב מוצצים את זה? או בולעים את זה.?
המינון המומלץ הוא 3 קפסולות של גרם, שזה 900 מ"ג אומגה 3, אני לוקח 6 ביום ולפעמים 4 או פחות כשאני שוכח.

המינון המומלץ הזה שאתה מדבר עליו הוא מינון חרטא
צריך לקחת 6-10 קפסולות ביום
למה 10? את המחקרים עשו עם 6, מי צריך 3 גרם אומגה 3 ביום? אין לחברות שמייצרות את האומגה שום אינטרס להמליץ על מינון קטן, אני בכל זאת לוקח 6.

לא רואה את הבעיה לתת אומגה 3 לילד בן 12, כשהייתי בן 5 תקעו לי אומגה 3 ועוד בכמויות, ככה זה רוסים.
אומגה 3 יכול לעזור לו בריכוז בלימודים ועוד המון דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית